- 16 Aralık 2019
- 105
- 81
- 13
- 27
Merhaba kızlar 22 yasinda 2 bucuk yillik evliyim bu aralar bi sikintim var aslinda sikinti edecek bi durum mu bilemiyorum evliligimizin ilk 3 ayi gayet normal bi yasantimiz vardi evimiz ayriydi esimlede gayet iyi anlasiyoduk sonra esimin erkek kardeşi calismak icin biizm yasadigimiz sehre gelmek ve bizim evde kalmak istedi bende ozmanlar daha yeni gelin oldugum icin ve esimi ve ailesini kirmamak icin kabul ettim 4 ay kadar kaldi kaynim bizde neyse bundan 2 3 ay sonrada benim kiz kardesim calisiyo ve kaldigi lojman kapandi bizde kalmayi teklif etti tamm dedik neredeyse 1 bucuk yil oldu ve hala bizde kaliyo ama artik esimle hic ozel bi animiz kalmadı dogru duzgun konusmuyoruz bile sadece uyumak icin odaya gectigimizde 10 dakikalik konusmamiz oluyo zaten evliligimin basindan beri tup bebek icin ugrasiyorum ve olmuyo simdi bide esimle basbasa kalamama gibi bi sorunum var bu durumu esime acincada napiyim ablanin yaninda mi sarip oturalim diyo hakta veriyorum ama kendimi cok yanliz hissediyorum ne yapmaliyim sizce kizlar hic evliliğimizin tadini cikaramadik