• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi soru

İnsan bilmediğinden korkuyor...
En iyisi doktora gidip muayene olmak, mamografi çektirmek

Süt bezleri tıkandı diyelim, hamile kalınca doğumda falan olumsuzluğu ne olur acaba, bilginiz var mı
Eger çok uzun süreli tıkalıysa tıkalı kalıyor sonradan süt gelmiyor ama yeniyse ilaç tedavisi yapıldıktan sonra açılıyor benim bildiğim bu şekilde

Kayinvalide stresindendir canim. O kadin insani hasta eder. Cok gecmis olsun insallah kotu bisey cikmaz.

yavrum parça alınmasından korktun da ya hepsi giderse ?
erken önlem hayat kurtarır.. hemen yarın git..

ben mastit olduğumda kitle olmuş ve yeşil gelmişti süt.. ama 1 aylık lohusaydım, antibiyotik kullanınca geçmişti.. sizdeki eğer ikisinden de geliyorsa hormonlarınıza bağlı bir durum da olabilir.. inşallah korkulacak bir şey değildir ama parça alınması gerekiyorsa lütfen hemen yarın yaptırın.. yarım saatlik sıkıntı için allah korusun daha zor şeyler yaşamayın ve lütfen bize de haber verin inşallah birşeyiniz yoktur..

Bayanlar iyi akşamlar, benim bi sorunum var, göğüslerimin ikisinde de elle tespiti olan kitleler var ve her ikisinden de yeşil akıntı geliyo sıkınca, benzer durumu yaşayan veya yaşamış olan var mı? Şimdiden teşekkürler
hemen dr a gidermısın mumkunse yarın mesela

Bu tip durumlarda ilinizdeki arastirma hastanelerine gidin. Ozel cok guvenilir olmuyor bircok konuda

Teşekkür ederim, araştırma hastanesinden randevu aldım haftaya umarım kötü bişey çıkmaz:KK43:
Oncelikle sakin olun olur mu ? Ortada bir sey yokken stres olmayin hic. Zaten artik her seyin tedavisi var. Doktoru geciktirmeyin yeter. Umarim bir seyiniz yoktur :)

Oncelikle sakin olun olur mu ? Ortada bir sey yokken stres olmayin hic. Zaten artik her seyin tedavisi var. Doktoru geciktirmeyin yeter. Umarim bir seyiniz yoktur :)
Bu durum bende bayadır var devamlı erteledim, ama bu aralar iyice kafama takıldı, ihmalkarlık tamamen

Bendede oldu cok sertti,lohusaydım ozaman,biyopsi yapıldı 10 dk kadar sürüyo,sonucu temizdi,ama üç dr a gittim ikisi elle muayenede kistin ( Şekil olarak) altından Şüphe ettiklerini söyleyip benim kızımda olsa alırdım dediler...Bulunduğum ilde iyi,ünlü bi Dr varmış onada gidecem ama baya savsakladım..buarada biyopsi yapılan sertlik dağıldı herhalde sert değil şimdi..
Ayrıca profa emziremediğim içinmi oldu diye sormustum alakası yok genç kızken vardır hormonların değişince dahada ortaya çıkmıştır dedi...sertlik sol tarafımdaydı,sag tarafımda bakın dedim orda bir Sürü kist çıktı,
Cevreden o kadar şey duyuyoruz aman amelıyat olma aman biyopsi niye yapıldı aman iyiki yaptırmısın..Kafası karısıyo insanın..

Bendede oldu cok sertti,lohusaydım ozaman,biyopsi yapıldı 10 dk kadar sürüyo,sonucu temizdi,ama üç dr a gittim ikisi elle muayenede kistin ( Şekil olarak) altından Şüphe ettiklerini söyleyip benim kızımda olsa alırdım dediler...Bulunduğum ilde iyi,ünlü bi Dr varmış onada gidecem ama baya savsakladım..buarada biyopsi yapılan sertlik dağıldı herhalde sert değil şimdi..
Ayrıca profa emziremediğim içinmi oldu diye sormustum alakası yok genç kızken vardır hormonların değişince dahada ortaya çıkmıştır dedi...sertlik sol tarafımdaydı,sag tarafımda bakın dedim orda bir Sürü kist çıktı,
Cevreden o kadar şey duyuyoruz aman amelıyat olma aman biyopsi niye yapıldı aman iyiki yaptırmısın..Kafası karısıyo insanın..
Bende de utanıyorum ama:( bi on yılı aşkındır var devamlı savsakladım:( kötü bişey olursa ölürdüm herhalde de mi töbe töbe, bu ara ama ne biliyim takıntı yaptım

Walla utanma arkadasım sağlık bu,artık çoğu insanda var yeterki kötü huylu olmasın

Back
X