Süt bezleri tıkandı diyelim, hamile kalınca doğumda falan olumsuzluğu ne olur acaba, bilginiz var mıSüt bezlerin tıkanmış olabilir yada kist aksatma sakin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süt bezleri tıkandı diyelim, hamile kalınca doğumda falan olumsuzluğu ne olur acaba, bilginiz var mıSüt bezlerin tıkanmış olabilir yada kist aksatma sakin
Eger çok uzun süreli tıkalıysa tıkalı kalıyor sonradan süt gelmiyor ama yeniyse ilaç tedavisi yapıldıktan sonra açılıyor benim bildiğim bu şekildeSüt bezleri tıkandı diyelim, hamile kalınca doğumda falan olumsuzluğu ne olur acaba, bilginiz var mı
hemen dr a gidermısın mumkunse yarın meselaBayanlar iyi akşamlar, benim bi sorunum var, göğüslerimin ikisinde de elle tespiti olan kitleler var ve her ikisinden de yeşil akıntı geliyo sıkınca, benzer durumu yaşayan veya yaşamış olan var mı? Şimdiden teşekkürler
Eder ki eder gıcık kadınKayinvalide stresindendir canim. O kadin insani hasta eder. Cok gecmis olsun insallah kotu bisey cikmaz.
Teşekkür ederim, araştırma hastanesinden randevu aldım haftaya umarım kötü bişey çıkmazBu tip durumlarda ilinizdeki arastirma hastanelerine gidin. Ozel cok guvenilir olmuyor bircok konuda
Oncelikle sakin olun olur mu ? Ortada bir sey yokken stres olmayin hic. Zaten artik her seyin tedavisi var. Doktoru geciktirmeyin yeter. Umarim bir seyiniz yoktur :)Teşekkür ederim, araştırma hastanesinden randevu aldım haftaya umarım kötü bişey çıkmaz![]()
Bu durum bende bayadır var devamlı erteledim, ama bu aralar iyice kafama takıldı, ihmalkarlık tamamenOncelikle sakin olun olur mu ? Ortada bir sey yokken stres olmayin hic. Zaten artik her seyin tedavisi var. Doktoru geciktirmeyin yeter. Umarim bir seyiniz yoktur :)
Bende de utanıyorum amaBendede oldu cok sertti,lohusaydım ozaman,biyopsi yapıldı 10 dk kadar sürüyo,sonucu temizdi,ama üç dr a gittim ikisi elle muayenede kistin ( Şekil olarak) altından Şüphe ettiklerini söyleyip benim kızımda olsa alırdım dediler...Bulunduğum ilde iyi,ünlü bi Dr varmış onada gidecem ama baya savsakladım..buarada biyopsi yapılan sertlik dağıldı herhalde sert değil şimdi..
Ayrıca profa emziremediğim içinmi oldu diye sormustum alakası yok genç kızken vardır hormonların değişince dahada ortaya çıkmıştır dedi...sertlik sol tarafımdaydı,sag tarafımda bakın dedim orda bir Sürü kist çıktı,
Cevreden o kadar şey duyuyoruz aman amelıyat olma aman biyopsi niye yapıldı aman iyiki yaptırmısın..Kafası karısıyo insanın..