Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gitmek için neyi bekliyorsunuz?Bayanlar iyi akşamlar, benim bi sorunum var, göğüslerimin ikisinde de elle tespiti olan kitleler var ve her ikisinden de yeşil akıntı geliyo sıkınca, benzer durumu yaşayan veya yaşamış olan var mı? Şimdiden teşekkürler
süt bezesi iltihabı yüksek ihtimal rontgen cihazım arızalı tam göremiyorum bir meme usg si öneririmBayanlar iyi akşamlar, benim bi sorunum var, göğüslerimin ikisinde de elle tespiti olan kitleler var ve her ikisinden de yeşil akıntı geliyo sıkınca, benzer durumu yaşayan veya yaşamış olan var mı? Şimdiden teşekkürler
Gittim parça falan alınması gerekiyormuş, tırstımDoktora gitmek için neyi bekliyorsunuz?
Benimki de bozuktu da bozuk olmayanlar cevaplasın istedim, hey allam doktora gittim parça falan almak gerek diyince içimi ferahlatmak anlamında belki yaşayan vardır, korkulacak gibi değildir teskin amaçlı sordumsüt bezesi iltihabı yüksek ihtimal rontgen cihazım arızalı tam göremiyorum bir meme usg si öneririm
bu arada ele gelenden korkma der doktorlarımız içini ferah tutup hemen bir genel cerrahtan randevu almalısın ..
Bayanlar iyi akşamlar, benim bi sorunum var, göğüslerimin ikisinde de elle tespiti olan kitleler var ve her ikisinden de yeşil akıntı geliyo sıkınca, benzer durumu yaşayan veya yaşamış olan var mı? Şimdiden teşekkürler
Gogusten sut disinda bisey cikar mi yesil akinti da ne ola ki
iyi bir sey olmadigi kesin, uzmana danismalisiniz.
korkma çok ciddiyim ortamı yumuşatayım istedim daha öncede göğüs akıntısı yaşayan kişiler duymuşstum o parça muhabbetinden korkma çok kısa bir işlem..hatta çocuğun varsa kalan sütün küflemiş bile olabilir kuzenimin başına gelmişti..Benimki de bozuktu da bozuk olmayanlar cevaplasın istedim, hey allam doktora gittim parça falan almak gerek diyince içimi ferahlatmak anlamında belki yaşayan vardır, korkulacak gibi değildir teskin amaçlı sordum
birsey yoktur insallah. Hissettigin kitle yumusak mi sert mi ?Bayanlar iyi akşamlar, benim bi sorunum var, göğüslerimin ikisinde de elle tespiti olan kitleler var ve her ikisinden de yeşil akıntı geliyo sıkınca, benzer durumu yaşayan veya yaşamış olan var mı? Şimdiden teşekkürler
Yok çocuğum, kusura bakma stresle sert çıkmış olabilirimkorkma çok ciddiyim ortamı yumuşatayım istedim daha öncede göğüs akıntısı yaşayan kişiler duymuşstum o parça muhabbetinden korkma çok kısa bir işlem..hatta çocuğun varsa kalan sütün küflemiş bile olabilir kuzenimin başına gelmişti..
Sert, elinle yoklayınca yer değiştirir gibi sabit değilbirsey yoktur insallah. Hissettigin kitle yumusak mi sert mi ?
Teşekkürler, gittim pek bi şey anlamadım anlattığındanacil doktora gidin..
ciddi bişey gibi..
geçmiş olsun..
yer deyistiriyorsa iltihap olabilir sanirsam.Sert, elinle yoklayınca yer değiştirir gibi sabit değil
Yok canım bebek falanYeni dogummu yaptiniz ve emziriyormusunuz? O zaman ihtihaplanmis olabilir, emzirmeyi birakmak zorunda kalabilirsiniz, ama normal bi zamandaysa acil örnek aldirip baktirin gec kalmadan...![]()
estağfurullah 4 sene önce doğuda doktorun biri bana 22 temmuzda gel seni ameliyat edeceğiz kansersin dedi...panik atak oldum resmen o gazla memleketime geldim en iyilerine gittim..bana dedikleri bir ele gelenden korkma iki ağruyan sızlayandan korkma üüüçç hani kızım biz neden bir şey göremiyoruz dediler,hala adet dönemlerinde onlarca beze şişlik gelir günlerse sızım sızım sızlar bu memelerden çektiğimi kimselerden çekmedim zaten büyükler 95*100 beden..öyle böyle yaşıyorum onlarla...memenin bir sürü beling hastalığı var tek kötüsü var o da artık grip gibi..üzülmeyin gidin o parçayı aldırtın ama basit bir meme usg si ile kist ya da kitle saptanırdı bence önce başka bir hastaneye gidin...hele özele gittyseniz önce bir devlete gidin derim..Yok çocuğum, kusura bakma stresle sert çıkmış olabilirim
Nsl geçer ki iltihap olsa, ameliyat mıyer deyistiriyorsa iltihap olabilir sanirsam.
iltihapsa antibiyotiğe başlarlar ameliyata almazlar...siz baya korkmuşsunuz..Nsl geçer ki iltihap olsa, ameliyat mı
Özele gittim, ağrı falan olmuyo, elle kontrolde elime geliyo, bi de sıkınca yeşil akıntıestağfurullah 4 sene önce doğuda doktorun biri bana 22 temmuzda gel seni ameliyat edeceğiz kansersin dedi...panik atak oldum resmen o gazla memleketime geldim en iyilerine gittim..bana dedikleri bir ele gelenden korkma iki ağruyan sızlayandan korkma üüüçç hani kızım biz neden bir şey göremiyoruz dediler,hala adet dönemlerinde onlarca beze şişlik gelir günlerse sızım sızım sızlar bu memelerden çektiğimi kimselerden çekmedim zaten büyükler 95*100 beden..öyle böyle yaşıyorum onlarla...memenin bir sürü beling hastalığı var tek kötüsü var o da artık grip gibi..üzülmeyin gidin o parçayı aldırtın ama basit bir meme usg si ile kist ya da kitle saptanırdı bence önce başka bir hastaneye gidin...hele özele gittyseniz önce bir devlete gidin derim..