bi soru...

regarde-moi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
1.072
764
Merhaba arkadaşlar. Benim sıkınti yaptığım bi durum var ve bu yüzden sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
Sorum şu: Gün içinde eşinizle konuşuyor musunuz yoksa sabah ayrılıp akşam tekrar evde buluşuyor musunuz? Doğal olan nedir çoğunluk ne yapıyor bunu merak ediyorum.
Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar. Benim sıkınti yaptığım bi durum var ve bu yüzden sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
Sorum şu: Gün içinde eşinizle konuşuyor musunuz yoksa sabah ayrılıp akşam tekrar evde buluşuyor musunuz? Doğal olan nedir çoğunluk ne yapıyor bunu merak ediyorum.

biz sabah ayrılıp genelde akşam buluşuyoruz evde, gün içinde önemli bişey olmadıkça konuşmuyoruz, arada msj falan atıyoruz ama, zamanla rutine giriyor sanırım, ilk zamanlar gibi değil

Siz ne yapmak istiyorsunuz çıkarken olan zamanlar gibi sürekli telde mi konuşmak istiyorsunuz ne konuşacaksınız ki artık evlisiniz zaten aynı evi paylaşıyorsunuz akşamları o gün olan biteni zaten konuşup muhabbet ediyorsunuzdur ayrıca telde konuşacak ne bulabilir ki insan. Bir durum olursa o zaman telefon açılır konuşulur ya da belki bir kere napıyorsun iyi misin diye ama sabah iyi bıraktıysa hastalık filan yoksa çok gerek yok yani öyle sesini duyayım dedim diyene evli erkek sayısı az o beklentiye girmeyin flört zamanlarınla kıyaslamayın

günde iki kez ekstra bi durum olursa daha fazla konuşuruz. akşama doğruda mesaj.ne lazım,gelirken şunları al falan filan..

bu demek değildirki çok aşığız muhteşem bir çiftiz. ama konuşuruz işte.

Bu ilişkiye, kişiye göre değişir. Normali, doğalı olmaz bu işin. İlişkinin rutini belirler doğayı.

Biz sabah 10 gibi konuşuruz, arada mesajlaşırız. Bazen hiç konuşmaz mesajlaşmayız. Değişiyor yani.

Gun icinde aramamizi gerektirecek bir durum varsa arariz, aksam eve gelirken de alinicak birsey var mi diye arar o kadar

Bizde sabah çıkıyoruz, beni işe bırakıyor.. Akşam da denk gelirsek alır, gelmezse kendim gelirim eve. Akşam görüşürüz. Gün içerisinde de çok çok önemli bir durum olmadıkça görüşmeyiz..
Hatta eşim bazen eve geç gelir, haber verir geç geleceğim diye. Neden geç geleceksin diye de sormam.. Tek koşulum gece 12 den önce evde olması..

biz gün içinde konuşuruz sık sık 1er 2 ser dakkalıkta olsa kısa kısa ama sık sık araşırız napıyorsun bi sıkıntı var mı diye arayıp soruyor hep , çokta hoşuma gider bende onu sık sık ararım gün içinde. .

bu durum iş yoğunluğuyla alakalı bence.eğer eşimin işi yoğunsa günde en fazla 2 kere bi yemek arasında bir de akşam i çıkışına yakın konuşuuz.iş yoğunluğu yoksa 3-4 kez araşırız.

gün içinde 1 kere oglen ne yedin aksam napalim die konusuyoruz 2.kez de ne var ne yok die konusuyoruz yda mesajlasiyoruz..aksamda bişey lazımmı mubabbeti okadar...
sanırım rutin oldu artık...
zaten bütün günde zırt zırt mesaj atmanin manası yok işimiz gücümüz var:KK14:

Siz ne yapmak istiyorsunuz çıkarken olan zamanlar gibi sürekli telde mi konuşmak istiyorsunuz ne konuşacaksınız ki artık evlisiniz zaten aynı evi paylaşıyorsunuz akşamları o gün olan biteni zaten konuşup muhabbet ediyorsunuzdur ayrıca telde konuşacak ne bulabilir ki insan. Bir durum olursa o zaman telefon açılır konuşulur ya da belki bir kere napıyorsun iyi misin diye ama sabah iyi bıraktıysa hastalık filan yoksa çok gerek yok yani öyle sesini duyayım dedim diyene evli erkek sayısı az o beklentiye girmeyin flört zamanlarınla kıyaslamayın

Kadin guzelce sormus neden napmak istysnz diye on yargiyla yazdiniz cok merak ettim konusuyorz veya konusmuyoruz yerine

Arada da olsa sesini özledim diye ararım. Böyle küçük hoşluklar lazım. Ama onun haricinde sürekli telde değiliz.

Biz gün içinde 3kez falan konusuruz napıyorsun diye sorar çocukları anlatirim kızım babası ile konusur evlendıgımızden beri öyle ... 5yıllık evlıyız

Bu durum eşinin iş yoğunluğuna, günde kaç saat çalıştığına göre değişir. İşteyken aramaması sizi sevmediği düşünmediği anlamına gelmez. Çok araması da aşırı derecede aşık olduğu anlamına gelmez.yani herkesin işi gücü farklı yoğunlukta ve şartlarda. Böyle bi araştırma yapacaksan eğer iş durumlarını, yoğunluklarını ve şartlarını da araştırmalısın. Bazı işyerlerinde patronun seni konuşurken görmesi işten atılma nedeni olabiliyor.

Sevgiliyken ki halimiz gibi elbette degil . Isimizin yogunluguna gore degisiyor her gun ayni saat falan mumkun degil :KK66: ama ararizda mesajlsiriz da yani irtibatsiz hic kalmayiz

Bu durum eşinin iş yoğunluğuna, günde kaç saat çalıştığına göre değişir. İşteyken aramaması sizi sevmediği düşünmediği anlamına gelmez. Çok araması da aşırı derecede aşık olduğu anlamına gelmez.yani herkesin işi gücü farklı yoğunlukta ve şartlarda. Böyle bi araştırma yapacaksan eğer iş durumlarını, yoğunluklarını ve şartlarını da araştırmalısın. Bazı işyerlerinde patronun seni konuşurken görmesi işten atılma nedeni olabiliyor.
Şöyle anlatiyim o zaman. Eşimin iş yoğunluğu sıfıra yakın ve odası var. Yani konuştuğunu gören bile olmaz ama buna rağmen ben aramadikca aramiyor ve arasam da hemen kapatmak istediğini hissediyorum. Bu yüzden aramamayi tercih ediyorum. Sonuç olarak hiç konusmuyoruz ve bu durum sinirlerimi bozuyor. Ben mi abartiyorum diye anlamak için sizlerin hayatlarını merak ettim. Konusmak derken bi iki dk nasılsın. Günde bi kere öğle Arası olsa yeter. Telefona yapisalim gibi bi beklentim de yok.

Valla o anki duruma göre değişir arayıp konuşma olayı bazen günde 9-10 kez konuşurken bazende hiç konuşmam 1-2 kere olur.Mesela bugün akşamdan acayip sinirliyim ona tepkiliyim arasa bile açmam :KK70: :KK70: Ruh haline göre değişir yanii

biz eşimle genelde konuşuruz..hatta eşimin sarjı bitse yada telefonunu evde untusa falan iş yerinden arayıp haber verir...ama senin eşinin işne beğlı tabi..çok yoğunsa enazından öğlen molasında afiyet olsun diyebilir...

Bizde sabah çıkıyoruz, beni işe bırakıyor.. Akşam da denk gelirsek alır, gelmezse kendim gelirim eve. Akşam görüşürüz. Gün içerisinde de çok çok önemli bir durum olmadıkça görüşmeyiz..
Hatta eşim bazen eve geç gelir, haber verir geç geleceğim diye. Neden geç geleceksin diye de sormam.. Tek koşulum gece 12 den önce evde olması..
neden gec geleceksin diye sormazmısın ?merak etmiyormusun hiç ben soruyorumda :KK22:

X