arkadaşlar eşki sözlüktende araştırdım ama net bir bilgi bulamadım. alışveriş sitelerinden parfüm alan oldumu aranızda?
orjinalmi gönderiyorla acaba çok uygun fiyatları yada 3-5 yıl tarihi ilerlemiş olanlar olabilirmi ? sevil kozmatikte lady millıonun fiyatına baktım 300tl e yakın bir rakam diğer sitelerde 179 - 190tl değişiyor
arkadaşlar eşki sözlüktende araştırdım ama net bir bilgi bulamadım. alışveriş sitelerinden parfüm alan oldumu aranızda?
orjinalmi gönderiyorla acaba çok uygun fiyatları yada 3-5 yıl tarihi ilerlemiş olanlar olabilirmi ? sevil kozmatikte lady millıonun fiyatına baktım 300tl e yakın bir rakam diğer sitelerde 179 - 190tl değişiyor
canım ben en son lidyana'dan aldım. chanel chance almıştım ve son kullanma tarihinin dolmasına daha 1 yıl vardı... bence uygun fiyatlı orjinal bir ürün için iyi bir süre :)
dün birşey öğrendim paylaşayım hemen :
alesta parfümeri şişli halaskargazi cadddesinde. orjinal parfümleri nerdeyse yarı fiyatına satıyor. bi arkadaşım buram buram parfüm kokuyordu sordum ne kullanıyosun nerden aldın diye orayı tarif etti hep ordan alırmış... bu haftasonu inşallah ordayım