bi sorum olucak kızlar

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
kızlar ben bu erkekleri anlamıyorum sorun şu ben eşimi çok istiyorum onun la birlikte olmak istediğimde hep bi isteksizlik hep kaçıyor ama bu imkan varken neden yapmıyorda istemiyorda açık saçık kadınlara bakıp yada bu şekil videolar izleyip kendilerini tatmin ediyorlar bu erkekler gerçekten tuhaf yaratıklar :31:

yanlış anlaşıldı izlemiyor ama benimlede çok sık birlikte olmuyor sürekli benim istememle oluyor ::/ genel olarak erkeklerden bahsettım o video konusun da evli olmadan yapıolar bu onlara guzel gelıyo sama evlenınce nie bu şekil bi soğuma oluyo

Günümüz teknolojisi cinselliği bile çok etkiliyor. Bu videolar bu kadar yaygınlaşmadan önce bu kadar cinsel sorun yoktu biz bunun bir araştırmasını yaptık videoların çoğalmasıyla birlikte cinsel yaşamda da düşüş yaşanmıştır. Bunun altında bir sürü sebepler var tek bir nedene bağlamak imkansız

Boyle erkeklerden nefret ediyorum. Karisi varken hele bide onunla olmak istiyorken videolara bakip kendi isini gormesi .
Kizlar bu benim tahminim , gozlemlerim ,anladigim ,nederece dogru bilemiyorum. Yada bisebep olabilirmi.hak vereniniz olurmu bana bilemem
Hani kadinlar hemen hazir olmazlar iliskiye ( nedemek istedimi anladiniz umarim) , adam karisiyla ugrasmaktansa kisadan videoya bakarak hemde cesit cesit ...... Zevkine gore . Kisadan hallediyolar isini. Cok tiksinc ve igrenc
Nediyeyimki Allah islah etsin onlari . Evlerimize ,ailemize her acidan huzur , mutluluk versin.

Bu çok incitici bir yorum psikolog musun merak ettim?

psikolog olsa böyle bir yorum olusabilirmi hic :))) :ssz:

cesitli sorunlar yatabilir altinda ,bir noktada takili asla kalinmamali bence .konusmaya calisin üstüne cok gitmeden , cinsel alanda esinizi iyi taniyormusunuz ? genelde tabu oldugu icin cogullari esleriyle bile konusmayi cekinir ,....

EŞİNİN SAĞLIK SORUNU OLABİLİR.
pardon büyük harf için.

eğer yönlendirebiliyorsan üroloji doktoruna yönlendir.
psikolojik de olabilir.

ama üroloji gerekli test tahlil yapıyor. duruma göre yönlendirir.

bu devam ettiği sürece çok yıpranır evliliğiniz. önlem almaya çalışın.

Eşinizle konuştunuz mu hiç cinsellikle ilgili hoşlandığı şeyleri sorun. Belki birlikte olurken konuşmaktan hoşlanıyodur(edepsiz sözler gibi) belki farklı fantezileri vardır konuşup hoşlandığı şeyleri anlamaya çalışın. Erkeklerin çoğu romantik sevişmekten bi süre sonra sıkılır eşiyle farklı şeyler yapamayıp heyecan dğzeyini arttırmayınca isteksiz olabilirler. Biraz renk isterler konuşup onu anlamaya çalışın . Bu arada cocuk var mı ne kadarlık evlisiniz. ?

tavsiyelerinizi dinleyeceğim henüz çoçuğumuz yok 6 aylık evliyiz inşAllah herşey düzelir eşimi seviyorum çünkü birde bebek istiyorum aslında :)

Back
X