Bi sorum olucak yardim edermisiniz...

zeyneptrn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
59
27
35
Malesef cok uzucu ama bebegimi kaybettim kurtajla aldilar yasamadigi icin 4 gun oldu kurtaj olali agri kesici antibiyotk kullaniyorum fakat agrilar hasasiyet devam ediyor kanama olmadi ilk gun haricinde tekrar konturolume zaman var bilen yasayan biri yardimci olabilirmi?

Son düzenleme:
Bende agustosta kurtaj olmustum bır hafta ılac kullndım kanmam oldu kurtaj sonrası az az .sıdettlı agrım olmadı senın gıbı agrı kesıcı antıbıyotk kullndım allh bır daha yasatmasın

Bende agustosta kurtaj olmustum bır hafta ılac kullndım kanmam oldu kurtaj sonrası az az .sıdettlı agrım olmadı senın gıbı agrı kesıcı antıbıyotk kullndım allh bır daha yasatmasın
Amin kimseye yasatmasin cok aci bi durum uyandim birsey yoktu ama smdi acisiyla birlikte agrisi cok kanamam yok tuvalete sık sık gidiyorum goguslerde hasasiyet devam edio sanki hala hamile gibiyim ayni hisler

Evet malesef cok acı ama elden bıse gelmıyo verende o alanda o ...benım ıkı gun devm eden kahverengı akımtım oldu ardından goguslerım yumusadı kanamam basladı 8haftalık bebegımın kalbı durmustu aklıma getrmemeye calısıyorum sımdı tekrar hamıleym ama kaybetme korkusu gecmıyo rabbım sızede ısteyen herkese nasıp etsn cok gecmıs olsun

Evet malesef cok acı ama elden bıse gelmıyo verende o alanda o ...benım ıkı gun devm eden kahverengı akımtım oldu ardından goguslerım yumusadı kanamam basladı 8haftalık bebegımın kalbı durmustu aklıma getrmemeye calısıyorum sımdı tekrar hamıleym ama kaybetme korkusu gecmıyo rabbım sızede ısteyen herkese nasıp etsn cok gecmıs olsun
Cok tesekkur ederim simdi cesaretim yok zamana ihtiyacim var cok iyi anliyorum sizi allah kucaginiza aldiginiz gunu gostersin dertsiz sikintisiz dogurmayi nasip etsin rabbim dusunmeyin ole kotu seyler dua edin bekleyin guzel bebeginizi

Canım çok geçmiş olsun. Ne desek acını dindirmez ama sabretmekten başka çaremiz yok. Ben de iki kez yaşadım bu acıyı. Eğer bu Acıya takılıp kalırsan hayatın mahvoluyor. Şeytan senle çok uğraşır şimdi isyan etmen için ama ne olur Allah'a sığın. Sana bir tavsiye Bebeğin için bir günlük tut. Bu acıları o deftere yaz. Ben öyle yapıyorum. Ilerde Çocuğum olunca Büyüyünce vereceğim. Okusun ki anlasın acılarımı, onu ne kadar beklediğimi. Psikolojik olarak rahatlamana yardımcı olacak bir Yöntem.

Canım çok geçmiş olsun. Ne desek acını dindirmez ama sabretmekten başka çaremiz yok. Ben de iki kez yaşadım bu acıyı. Eğer bu Acıya takılıp kalırsan hayatın mahvoluyor. Şeytan senle çok uğraşır şimdi isyan etmen için ama ne olur Allah'a sığın. Sana bir tavsiye Bebeğin için bir günlük tut. Bu acıları o deftere yaz. Ben öyle yapıyorum. Ilerde Çocuğum olunca Büyüyünce vereceğim. Okusun ki anlasın acılarımı, onu ne kadar beklediğimi. Psikolojik olarak rahatlamana yardımcı olacak bir Yöntem.
Tesekkur ederim yorumunuz icin allah bole nasip etmis diyoruz allahima bin sukur ole bir ese sahibim ki bana okadar destek acimi okadar anliyo sanki o yasadi okadar hissetmis icinde birlikte yaziyoruz zaten insallah iyi gunlermizde olucak allah isteyen herkese nasip eder insallah

Tesekkur ederim yorumunuz icin allah bole nasip etmis diyoruz allahima bin sukur ole bir ese sahibim ki bana okadar destek acimi okadar anliyo sanki o yasadi okadar hissetmis icinde birlikte yaziyoruz zaten insallah iyi gunlermizde olucak allah isteyen herkese nasip eder insallah
Canım inşallah her şey güzel olacak buna inanmak Lazım. Hem bizim cennette yavrumuz var bu herkese nasip olmuyor. Nihat Hatipoğlunun bir videosu var düşük yapılınca bebekler ne oluyor diye bir soru sormuşlar izle istersen. Beni çok etkilemişti. Biz cinsiyetini dahi bilmesek bile yavrularımız genç yaşta olacakmış ahirette ve bizim yanımıza gelecekmiş.

Canım sana naçizane bir tavsiyem olacak. Lütfen ayetel kürsiyi ihmal etme. Bol bol oku elini karnına koyarak. Özellikle gece yatmadan önce. Hiç ihmal etme ama olur mu?

Iz
Canım sana naçizane bir tavsiyem olacak. Lütfen ayetel kürsiyi ihmal etme. Bol bol oku elini karnına koyarak. Özellikle gece yatmadan önce. Hiç ihmal etme ama olur mu?[/QUOTE izliycem okuyorum okumazmiyim heran okuyorum duanin verdigi herseye inanirim allahim yanimda biliyorum her derdimde sikintimda dualar kurtarmistir beni yalan soylemeyi sevmem 4sene oncesi dua ederdim ama bole derdimde okudugmda aninda cagre olucagini ezanlarin icimi bukadar huzurla doldurduguna inanmazdim ole birsey yasadim ki iyikide yasamisim. simdi duasiz anim gecmez cok uzuldum icim.aciyor.ama biliyorum vardir bir hayir allahim nasip edicegi zamani bilir tesekkur ederim bole bir bilgiyi paylastigin icin cok guzel bir kalbin var icimi rahatlattin cok sagol allah razi olsun

X