Bi sorum olucakda?

bote86

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
455
183
23
Öncelikle Selamun Aleykum Cuma geceniz mübarek olsun
Bn hamileyimde 5+1 haftalik Rabbim izin verirse Çarşamba kalp atışlarını duyacağım.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben birkeresinde kimyasal gebelik gecirdim ve 1 yıldır hasretim
Rabbimme şükür olsun hamd olsun Elhamdulillah bana bu güzelligi tattirdi. Hamilelere kolaylik versin,Evlat sahibi olanlara Allah yolunda yetiştirmeyi nasip etsin ve Evlat hasreti çekenlere hayırlı evlat nasip etsin inşallah.. Cuma gecesi ben duayı ettim İnşallah kabul olur
Geleyim soruma ya bn çok korkuyorum ağrım olunca bişey var zannediyorum Maşaallah Subhanallah bugun pek ağrım olmadi bi sorunmu var ? yani bebege zarar gelse kanamam olur öyle değilmi ?
Ya aslında bunu çocuga sor bilir. Fakat siz tecrübelilerden duymak dahada bi rahatlatiyor beni. Şimdi benim kanamam yok Allaha bin şükür bi sıkıntıda yoktur demi İnşaallahh

Öncelikle Selamun Aleykum Cuma geceniz mübarek olsun
Bn hamileyimde 5+1 haftalik Rabbim izin verirse Çarşamba kalp atışlarını duyacağım.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben birkeresinde kimyasal gebelik gecirdim ve 1 yıldır hasretim
Rabbimme şükür olsun hamd olsun Elhamdulillah bana bu güzelligi tattirdi. Hamilelere kolaylik versin,Evlat sahibi olanlara Allah yolunda yetiştirmeyi nasip etsin ve Evlat hasreti çekenlere hayırlı evlat nasip etsin inşallah.. Cuma gecesi ben duayı ettim İnşallah kabul olur
Geleyim soruma ya bn çok korkuyorum ağrım olunca bişey var zannediyorum Maşaallah Subhanallah bugun pek ağrım olmadi bi sorunmu var ? yani bebege zarar gelse kanamam olur öyle değilmi ?
Ya aslında bunu çocuga sor bilir. Fakat siz tecrübelilerden duymak dahada bi rahatlatiyor beni. Şimdi benim kanamam yok Allaha bin şükür bi sıkıntıda yoktur demi İnşaallahh
Canım ben 2 düşük yaptım 3. Ye hamileyim ahrıların olması normal çok aşırı şiddetli olmadığı takdirde

Canım ben 2 düşük yaptım 3. Ye hamileyim ahrıların olması normal çok aşırı şiddetli olmadığı takdirde
Ağrım yok bugün ve 5 haftalık gebelik var şimdi kanamamda yok . Bebege birsey olsaydi kanamam olurdu öyle değilmi? Allah Korusun.. Rabbim size ve tum hamilelere hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip eder inşallah☺☺

Korkma canim ilk üç ay dahada dikkatli ol tabiki şu bir kaç seyden kaçin.
Yukarlara uzanma
Sakin ikinma
Sıcak suyla duş alma
Bide öyle harala gürele iş yapma genelde dinlen ilk üç ay önemli bebişin tutunmasi icin bunlari yapmadigin surece efam yapma ayricada sitres en büyuk etken bebis icin sakin boyle herseye efam yaparsan bebeyide sitrese sokarsin hayirli olsun bizimde olsun inş ;)

Ağrım yok bugün ve 5 haftalık gebelik var şimdi kanamamda yok . Bebege birsey olsaydi kanamam olurdu öyle değilmi? Allah Korusun.. Rabbim size ve tum hamilelere hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip eder inşallah☺☺
Amin canım inşallahh . kanaman olmadığı sürece korkma hafif ağrıların olması gayet normal adet olcakmışım gibi oluyo bendede

Adet sancısı gibi gelir ama tutunma sancısıdır inşallah sağ salim kucağına alırsın canım dayanılmaz olmadığı sürece çok normal.

Canim uzun bir sure kasik agrisi olmasi normal cunki rahim büyüyo ve buda haliyle etki yapiyo vicuduna..

Korkma canim ilk üç ay dahada dikkatli ol tabiki şu bir kaç seyden kaçin.
Yukarlara uzanma
Sakin ikinma
Sıcak suyla duş alma
Bide öyle harala gürele iş yapma genelde dinlen ilk üç ay önemli bebişin tutunmasi icin bunlari yapmadigin surece efam yapma ayricada sitres en büyuk etken bebis icin sakin boyle herseye efam yaparsan bebeyide sitrese sokarsin hayirli olsun bizimde olsun inş :KK66:
İnşaallah en hayırlılari nasip olur inşaallah yemin ediyorum namazlarımda her isteyene dua ediyorum Rabbim inşaallah kabul eder

Canım ağrın yoksa zaten hiç korkulcak bişey yok deli misin ne güzel işte canımm :anneadayı::halay:

Ya sanırım yanlışmı anlattımki ağrım yok bugün ondan şikayetçiyim bi problemmi varki?
Yoo bi gün olmaz 3-5 gün olur 2gün hissetmezsin böyle geçer yani .ciddi bişey olsa ultrasonda çıkar ya da adet olursun çocuk tutunamaz. Meraklanma

AmiN..
Merak etme yolunda gitmeyen birşey olsa kanama mutlaka olur.
Bu tarz ağrılar genelde olur. Tutunmaya çalışıyor. Çok fazla düşünmemeye çalış Allah'a emanet birşey olmaz inşallah..

ALlah sağlıkla kavuştursun. Adet ağrısı kadar ağrılar olabiliyor. Kramp ve kanama olmadıkça normal bir durum...

En 9ayi nasil geciricen bak bu verdigim tavsiyelere uy hic biseycik olmaz
Ay bende onu merak ediyorum iyiki bu kk var saat kac olursa olsun insanların fikri ile gonlunu ferah tutabiliyor insan..Sanırım bundan sonra sürekli konu açıcam gibi geliyo ☺☺

Back
X