Bi sorum olucakda?

Ayy ne hoş ben de kıyafet almaya başladım şimdiden ve aklıma geldiği her an sağ elimle karnımı sıvazlayıp ihlas fatiha ayetel kursi okuyorum Kuran okuyorum onunla konuşuyorum. Elektrikler kesildi dün mesela korkan bir insanım fakat bebeğim için kendimi sakinleştirdim. şimdiden herşey onun icin olmaya başladı ☺☺ yarin cuma dualarim hepinizle olacak inşaallah ☺☺
Ayy canım ya ne güzel anniş olcaksın sen öyle :KK68: ama kıyafet için çok erken canım 3 aylık dönemi atlat en azından bende zor tutuyorum kendimi almamak için ama ne olır ne olmaz diye almıyorum

Ayy canım ya ne güzel anniş olcaksın sen öyle :KK68: ama kıyafet için çok erken canım 3 aylık dönemi atlat en azından bende zor tutuyorum kendimi almamak için ama ne olır ne olmaz diye almıyorum
Olsun erken yada geç ben bir yıldır bebek kıyafetleri görünce üzülüyordum içleniyordum çok.. Ve ahdım vardı ya öğrendiğimde gelir alırım diyordum nasip oldu çok.şükür ..

Olsun erken yada geç ben bir yıldır bebek kıyafetleri görünce üzülüyordum içleniyordum çok.. Ve ahdım vardı ya öğrendiğimde gelir alırım diyordum nasip oldu çok.şükür ..
Canım çok özeniyosan yap tabiki sonuçta bu senin içinde bir yara yaşadığım için aynı seyi birsey diyemem

İyi düşünmek mümkünmüki ablacım boş gebelik kimyasal gebelik mol gebelik birsürü şey iyi olamıyorsun tadını çikaramiyorum kalp atıslarinda rahatlayacak.içim.inşaalh
Haklısın zor bende aynı şeyleri yaşadım..2 defa dış gebelik yaşadım. Ama kendini iyi düşünmeye zorla kötü düşünme etkilemesin seni. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım.

Canım ben 2 düşük yaptım 3. Ye hamileyim ahrıların olması normal çok aşırı şiddetli olmadığı takdirde
Agri bugun.kesilmiyor.. doktora gittim bebek.olusmus cok.sukur bi.sknti yok diyor sanirim.kalbi falan.olusuyor yada bebek gelismekde rahim mi genisliyo anlamadim siddetli degil fakat agrim var

Agri bugun.kesilmiyor.. doktora gittim bebek.olusmus cok.sukur bi.sknti yok diyor sanirim.kalbi falan.olusuyor yada bebek gelismekde rahim mi genisliyo anlamadim siddetli degil fakat agrim var
Korkma canım onlar şuanda bendede var kan veya leke gelmediği sürece sıkıntı yok bebek yerini hazırlıyo ya o yüzden rahmin genişliyo

Öncelikle Selamun Aleykum Cuma geceniz mübarek olsun
Bn hamileyimde 5+1 haftalik Rabbim izin verirse Çarşamba kalp atışlarını duyacağım.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben birkeresinde kimyasal gebelik gecirdim ve 1 yıldır hasretim
Rabbimme şükür olsun hamd olsun Elhamdulillah bana bu güzelligi tattirdi. Hamilelere kolaylik versin,Evlat sahibi olanlara Allah yolunda yetiştirmeyi nasip etsin ve Evlat hasreti çekenlere hayırlı evlat nasip etsin inşallah.. Cuma gecesi ben duayı ettim İnşallah kabul olur
Geleyim soruma ya bn çok korkuyorum ağrım olunca bişey var zannediyorum Maşaallah Subhanallah bugun pek ağrım olmadi bi sorunmu var ? yani bebege zarar gelse kanamam olur öyle değilmi ?
Ya aslında bunu çocuga sor bilir. Fakat siz tecrübelilerden duymak dahada bi rahatlatiyor beni. Şimdi benim kanamam yok Allaha bin şükür bi sıkıntıda yoktur demi İnşaallahh
ilk haftalar senin gibiydim ağrım sızım olsa hemen acildeydim bişeymi oldu diye ama çok şiddetli bir ağrın yada kahverengi lekelenme veya kanaman olmadığı sürece Allahın izni ile hiçbir problem yok demektir canım hiç kafana takıp canını sıkma o yüzden için rahat olsun:)

Back
X