- 10 Nisan 2014
- 42.627
- 114.081
- 798
- Konu Sahibi Firarperesst
ciddi mi yok yavvaaa aynı benım kayınvalıde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ciddi mi yok yavvaaa aynı benım kayınvalıde
Evet haklısınız ama bu dedklerinizi yapmamız imkansız mesleği sıkıntıya girer diye korkuyor.bana kalsa işide olmasada olur ama ikna edemiyorumşizofreni tanıdıklarım var bu vaka şizofreni değil.şizofreni de herkesin kendine zarar vermek istediklerini sanır hastalar çoğu kendi kendine konuşurlar sağa sola şu bu beni öldürmek istiyor diye not bırakırlar evde nadir de olsa saldırgan olurlar .bu vaka da olayları inkar var farklı algılama var zaman geçince.sebebini de psikiyatr bilir burda ne desek boş beyin mr ı lazım nörolojiden .ya hastalığını kabullenip gidecek ya da ailesi mahkemeye başvurup vasiliğini alıp zorla götürecekler başka türlü iyileşmez.
kamuda mı çalışıyorEvet haklısınız ama bu dedklerinizi yapmamız imkansız mesleği sıkıntıya girer diye korkuyor.bana kalsa işide olmasada olur ama ikna edemiyorum
Evet askeri personelkamuda mı çalışıyor
oo o zaman vasilik falan olmaz .askeri hastaneye de gidemez yöneticilerin haberi olur istemezler sorunlu asker ya malulen emekli edilir yada sözleşmeliyse iş akdi iptal olur.kendisini ikna edin bir şekilde psikiyatrın özel muayenesinde tedavi olsun ilaçları da ücretle alsın kurumunun haberi olmaz böylece tedavi olduğundan kayıtdışı tedavi olsun yani biraz masraflı olacak ama sağlık için göze alınmalıEvet askeri personel
Evet aynısını teklif ettim ama kabuk etmiyoroo o zaman vasilik falan olmaz .askeri hastaneye de gidemez yöneticilerin haberi olur istemezler sorunlu asker ya malulen emekli edilir yada sözleşmeliyse iş akdi iptal olur.kendisini ikna edin bir şekilde psikiyatrın özel muayenesinde tedavi olsun ilaçları da ücretle alsın kurumunun haberi olmaz böylece tedavi olduğundan kayıtdışı tedavi olsun yani biraz masraflı olacak ama sağlık için göze alınmalı
Hepsinin derecesi seyri farklı tek tip değilkiŞizofrenide sesler duyuluyo diye biliyorum
Tek çare tedavi gibi duruyo sebebi ne olursa olsun bu normal bi durum değil tedavi gerektiren bi şey olduğu kesin. İkna edemiyorumHepsinin derecesi seyri farklı tek tip değilki
Biliyorum. Tıpta hastalık değil hasta vardır. Her insanda farklı özellikler gösterir. Hastalıklarında çeşitleri vardır.şizofreni tanıdıklarım var bu vaka şizofreni değil.şizofreni de herkesin kendine zarar vermek istediklerini sanır hastalar çoğu kendi kendine konuşurlar sağa sola şu bu beni öldürmek istiyor diye not bırakırlar evde nadir de olsa saldırgan olurlar .bu vaka da olayları inkar var farklı algılama var zaman geçince.sebebini de psikiyatr bilir burda ne desek boş beyin mr ı lazım nörolojiden .ya hastalığını kabullenip gidecek ya da ailesi mahkemeye başvurup vasiliğini alıp zorla götürecekler başka türlü iyileşmez.
çok yakınınız değilse bırakın kendi haline ozaman elinizden geleni yapmışsınız ama aile üyesiyse bırakmak olmaz aile iyi günde de kötü günde de destek demektirTek çare tedavi gibi duruyo sebebi ne olursa olsun bu normal bi durum değil tedavi gerektiren bi şey olduğu kesin. İkna edemiyorum
Yakınınız mı arkadaşınız mı ?Tek çare tedavi gibi duruyo sebebi ne olursa olsun bu normal bi durum değil tedavi gerektiren bi şey olduğu kesin. İkna edemiyorum
doğru söylüyorsunuz ben konu sahibinin anlattığı kadarıyla şizofren değil dedim ama şizofrene benzeyen ağır psikolojik başka hastalıklar da var doktora gitmek zorunda hayat böyle geçmez çünkü hastaya da zor aileye deBiliyorum. Tıpta hastalık değil hasta vardır. Her insanda farklı özellikler gösterir. Hastalıklarında çeşitleri vardır.
ciddi mi yok yavv![]()
Galibabu galiba sizofren
EşimYakınınız mı arkadaşınız mı ?
anladım peki sizden şüphe duyuyor mu ona zarar vereceğinizi düşünüyor muGaliba
Eşim
Eşim kendisi boşanmaya karar verdikçok yakınınız değilse bırakın kendi haline ozaman elinizden geleni yapmışsınız ama aile üyesiyse bırakmak olmaz aile iyi günde de kötü günde de destek demektir
Bazen evet bazen hayır. Bazen hep tetikte bana karşı bazen tam tersi çok rahatanladım peki sizden şüphe duyuyor mu ona zarar vereceğinizi düşünüyor mu
yakınınızda ki insanların arkadaşlarınızın sizi kandıracağını ya da kandırdığını düşünüyor mu bir deGaliba
Eşim