Bi sorum var:))

bilgmuh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
144
-61
86
İzmir
Mrb arkadaşlar ben 8haftalık hamileyim ama hiç bulantım yok bazıları bulantı ek olmazsa erkek olur diyor tabi sağlıklı olsunda herşeyden önemlisi o benim merak ettiğim sizin bulantılarınızsın nasıl olduğu ve cinsiyetlerini ne olduğu yazarsanız sevinirim tşkler:)

Doğrumu yoksa tesadüfmü bilmiyorum ama benim ilk haftalardan beri bulantım var şu aralar biraz rahatladım ve kızım olacak.

Benim ilk bebeğim olacak ama ben nedense küçüklüğümden beri kız bebek hayali kurmuşumdur:) hayırlısı neyse o olsun hakkımızda sağlıklı sıhhatli bi şekilde..

Böyle bişeyle alakası yok bence canım.. benim arkadaşım ilk 2 ay öldü bulantıdan.hiç bişey yiyemedi.. ama oğlu oldu nurtopu gibi.. :)

yaw bırakın böyle hurafeleri..Allah bilir anca zamanı gelince öğrenirsnz nasıl olsa..bende doktora sormuştm böyle güldü bana ne ilgisi var bulantıyla dedi..rezil oldm anlıcağınz....

cinsiyetle bulantının bilimsel olarak zerre kadar alakası yok arkadaşlar
ben bulantıdan ölüyodum resmen kızım olacak inş
ama benimle aynı dönemde doğum yapacak olan yakın arkadaşımın hiç bulantısı olmadı onunki de kız:)))

canım bunla alakası yok. benim de hiç olmadı kızım olacak

ilk hamileliğimde 9 ay kustum ne bulantısı öldüm öğürmekten ve kızım oldu şimdi 9 yaşında.

şimdi hiç bulantım olmadı son 2 ay öncesine kadar hamile değil gibiydim ve oğlum olucak.

Galiba erkek çocukları gaz tuz olayı ile çok çektiriyorya doğunca karnımdayken uslu duruyor demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…