bi sorum varrrrrrrrrrrrrrrr????????

STY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
198
1
96
Antalya
kızlar haftalık takiplerde bebeğin kilosu ve boyu az mı yazıyor çünkü bakıyorum 34 haftalık bebek kilosu 2250 yazıyo e bu bebek 38 haftalık doğsa sezeryanla ,kaç kilo alcakki doğana kadar anlamadım en fazla 3 doğar ve boyu 47 cm dio ama normalde ortalama 50 cm diğilmi nebilim yaaa kafam karıştı...

kızlar haftalık takiplerde bebeğin kilosu ve boyu az mı yazıyor çünkü bakıyorum 34 haftalık bebek kilosu 2250 yazıyo e bu bebek 38 haftalık doğsa sezeryanla ,kaç kilo alcakki doğana kadar anlamadım en fazla 3 doğar ve boyu 47 cm dio ama normalde ortalama 50 cm diğilmi nebilim yaaa kafam karıştı...

Nasıl yani?:26:

ya sanki haftalık takiplerde internette az yazıyor gibi geldi doktorunuzun söylediği ile haftalık takipte yazan boy kilo denk düşüyormu???

ya sanki haftalık takiplerde internette az yazıyor gibi geldi doktorunuzun söylediği ile haftalık takipte yazan boy kilo denk düşüyormu???

Doktorum hep daha az söylüyor, çizelgemde daha fazla yazıyor benim canım.
Senin doktorun daha fazla söylüyorsa sevinmelisin bence canım.

evet benimkinde daha fazla söylüyor maşallah o yüzden anlmadım doğuma 1 ay var acaba 1 ayda ne kadar kilo alır merak ettim

internette yazan genel rakamlar canım sen drun dediğine bak o senin bebeğini ölçüyor çünkü

Back
X