• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    258
Ay tek uyku için erken değil mi canım nasıl dayanıyor bebiş
Öğle uykusuna gelmeden 12den önce azcık kestiriyo sonra 2 gibi cıkmak zorunda kalıyorum oğlan okuldan alıcam diye uyumuyo eve gelince 3 gib uykusu gelmiş oluyo 1 kere uyuyo uzun.engel koyamadığım zamanlar kaçamak uyku yapıyo kendi isterse tek yapıyoruz coğu gün

Kesinlikle aynı düşüncedeyim . İnterneti geç uyku eğitmenim de bana mayıştır beşikte uyut, beşikte döndürmeye çalış, gece uyanırsa beşiğe mayışık koy gibi ezbere şeyler söylüyor çok zor ki bunu yapmak hatta benim için imkansız . Daha beşiğe mayışık bırakırken bile kıyameti koparırcasına ağlıyor. Yani zaten ben kızdan çok memnun değilim ama bu uyku eğitimi de 4-5 aylıkken verilse daha rahatmış onu anladım. Şu an ayağa kalkmasıydı dişiydi osuydu busuydu hep bişey çıkıyor.
Eğitim uykusuymus bizede uymuyo yada ben beceremiyorum mayısık koysam zank bas bas ağlıyo öyle böyle deil desteksiz hiç uyutamıyorum bile mayışık popuyu pışpış sırtına sıvaz hayatta yaptırmıyo götünü oyana buyana atıyo yatakta kaç tur dönüyoruz uyuyamıyınca cığlık mem mem annee 😬

Ay bir dk memeyi kestin hiç mi uyumamaya başladı . Aman Allahım kesmesem mi şimdi okudum bu mesajı 🥲
kesmeme rağmen uyanması cok vardı ilk haftasında.sonra 2 ye düştü onda bile uyumuyodu sabah 6 gibi ilk emzirme yapıyodum. şimdi teke düştü 4 den sonra uyanırsa emziriyorum durmuyo hiç 3 4 gün kesmiştim komple iyi giderken sonra bozdu ağlamalar aşırı olunca diş felan.şimdiki halime şükür 1 kere uyanıyo ama cok zor uyuyoruz

kesmeme rağmen uyanması cok vardı ilk haftasında.sonra 2 ye düştü onda bile uyumuyodu sabah 6 gibi ilk emzirme yapıyodum. şimdi teke düştü 4 den sonra uyanırsa emziriyorum durmuyo hiç 3 4 gün kesmiştim komple iyi giderken sonra bozdu ağlamalar aşırı olunca diş felan.şimdiki halime şükür 1 kere uyanıyo ama cok zor uyuyoruz
Dişten dolayı bmyle yani sizin bebiş

Kızlar benim bucürük dün sabaha karşı 4 te uyanıp 7 ye kadar uyanık kaldı. Ve yatak odasında asla tutamadım. Diğer odaları dolaşmak istedi. Tam delirmelik 🤣 kendi başına yürüyünce yandım ben 😅

Ağlamıyor mu yaa 😂 sizin eğitmen kim söyleyinde yanlışlıkla eğitim almayalım ızajajaj
Djdjdj ay çok güldüm. Benim eğitmen desteksiz uyutmak için bir adım dahi atmadı bu yine iyiymiş 😂 ne kadar zamanımız kaldı ona göre ilerleyelim dedi ama hep aynı şeyi yaptık djdjjd

Gece emzirmesini kesmeye çalıştığımız arkadaşlar nasıl gidiyor ? Dün 7. Günümüzde ve ilk defa çok uzun uyudu . Bu sebeple açıkmış olmalı ki sabah 5 ten 6 ya kadar uyumadı ağladı . Baktım memeleri çekiştiriyor emzirdim bende rahatladı çocuk

Ben bırakalı aylar oldu ya, hiç memnun kalmadım. Gerçi çook kötü durumdaydık saat düzenlemesiyle ciddi yol katettik ama o kadar yani. Sallamadı beni pek hanımefendi, influencer değiliz diye herhalde 😂
Zıahahah zaten sadece influencerların bebekleri bebek. Bizimkiler değil 😂

Gece emzirmesini kesmeye çalıştığımız arkadaşlar nasıl gidiyor ? Dün 7. Günümüzde ve ilk defa çok uzun uyudu . Bu sebeple açıkmış olmalı ki sabah 5 ten 6 ya kadar uyumadı ağladı . Baktım memeleri çekiştiriyor emzirdim bende rahatladı çocuk
Cok güzel maşallah.bizde süreç uzun oldu hala uyanmakta eskisine göre şuan iyi uyuyo 3 gündür kendi uyuyo önceden uyutana kadar zorlanırdım şimdi su içip kendi beşiğinde ıı ıı die uyuyo süreç uzun olsada pes etmek yok

Ben bırakalı aylar oldu ya, hiç memnun kalmadım. Gerçi çook kötü durumdaydık saat düzenlemesiyle ciddi yol katettik ama o kadar yani. Sallamadı beni pek hanımefendi, influencer değiliz diye herhalde 😂
Ay benim de ilerlediğimizi düşünüp son aşamaya geçirdi ama ben daha mayıştırıp koymakta bile başarısızım. Gerçi biliyor musunuz geçen gece ilk kez mayıştırıp bırsktım gözleri kapalıydı önce biraz pat pat pışpış yaptım sonra çektim kendimi sadece sesle destek verdim ve kendi kendine uyudu. Ama bi daha da olmadı ckfkdk

Ağlıyor tabi ki sonunda zaten ilk günler uyumasını beklemiyoruz amacımız beşiğe alışması diyor ama şu an pek ilerleme yok gibi
Evet önce beşiğinde uykuya geçmesi lazım kendi kendine o leveldeyiz biz 😅 mayışıp bırakıyorum poposuna patpat pış pış bir kaç gün beşiğinde uyumaya başladı ağlamalar bitti.çok şükür yemek vs. Başka sıkıntımız yok gece uykusu çözülse daha güzel olacak🤭

Cok güzel maşallah.bizde süreç uzun oldu hala uyanmakta eskisine göre şuan iyi uyuyo 3 gündür kendi uyuyo önceden uyutana kadar zorlanırdım şimdi su içip kendi beşiğinde ıı ıı die uyuyo süreç uzun olsada pes etmek yok
Offf maşallah bu kendiliğinden uyku hepimizin hayali 🧿

Evet önce beşiğinde uykuya geçmesi lazım kendi kendine o leveldeyiz biz 😅 mayışıp bırakıyorum poposuna patpat pış pış bir kaç gün beşiğinde uyumaya başladı ağlamalar bitti.çok şükür yemek vs. Başka sıkıntımız yok gece uykusu çözülse daha güzel olacak🤭
Bana da anlatın nasıl yapacağım onu 😂 bizimki hala emerek uyuyor

Back
X