bi terslikmi var ltfen yardım!!!

merhaba canım bugun hafif lekelenmem olunca dr a gittik bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok güzeldi kesemiz 8.18 mm ufak ama büyüyecek inşallahh

Çok sevindim senin adına canım.Kanaman yerleşme kanaması dimi ?
Yani inş öyledir.Kesende büyür merak etme herkesin kese boyutu farklı oluyor.Rabbim saglıkla kucaklamyı nasip etsin yavrunu :)

Fıstıgım sen nasıl oldun kanaman nasıl agrın vs varmı ?

ben iyiyim bugünleri yaşadığım için hala şaşkın vede meraklıyım kanamam yok sadece l test yaptığımda olmuştu şuan sadece sık idrara çıkma ve göğüs ağrım var başka bi değişiklik yok büyüdümü diye çok merak ediyorum canım yaa senin karnın büyüdümü kız

Son düzenleme:
arkadaşlar 9 gün önce dr gittim bhcg 404 ile ve sat 3 şubata göre 5+2 günlük hamile olduğumu öğrendim dün kontrole gittim (9 gün sonra) bhcg 3401.34 ve sat'a göre 6+5 günlük gebeyim ama vajinal ultrasonda gebelik kesesi 4mm sadece, bana küçük g.ibi geldi acaba böyle bi duruma yaşayan bilen veya ölçüp tartan varmı aranızda daha önce düşüklerim olduğu için histeroskopi oldum clexan 4000 veprogestan 200 kullanıyoum ltfen cevap yazın !!!

canım selam,

benim son adet günüm normalde 24 ocak ama kan testsinde 31334,04 çıktı.Bu değer 6-8 haftalık görünüyordu.

Doktora gittiğimde 6 haftalık olduğunu ve 1 hafta geriden gelişimi olduğunu söyledi.

Korktum üzüldüm..Ama ekledi,sende polikistik over sendorumu olduğu için yumurtlama zamanların belirsiz oluyor.
Bu sebeple sorun yok,hızla yetişiyor dedi.

Takma kafana,yoksa bebişte hisseder :(

sevgiler.

ben iyiyim bugünleri yaşadığım için hala şaşkın vede meraklıyım kanamam yok sadece l test yaptığımda olmuştu şuan sadece sık idrara çıkma ve göğüs ağrım var başka bi değişiklik yok büyüdümü diye çok merak ediyorum canım yaa senin karnın büyüdümü kız

:) idrar kesesini sıkıştırıyor minik.ondan sık sık çıkarsın.

Göğüslerde de süt oluyor :) aynı belirtiler var :)

ama bende kabızlık aldı başını gidiyor :(

canım selam,

benim son adet günüm normalde 24 ocak ama kan testsinde 31334,04 çıktı.Bu değer 6-8 haftalık görünüyordu.

Doktora gittiğimde 6 haftalık olduğunu ve 1 hafta geriden gelişimi olduğunu söyledi.

Korktum üzüldüm..Ama ekledi,sende polikistik over sendorumu olduğu için yumurtlama zamanların belirsiz oluyor.
Bu sebeple sorun yok,hızla yetişiyor dedi.

Takma kafana,yoksa bebişte hisseder :(

sevgiler.

:) idrar kesesini sıkıştırıyor minik.ondan sık sık çıkarsın.

Göğüslerde de süt oluyor :) aynı belirtiler var :)

ama bende kabızlık aldı başını gidiyor :(
slm cnm cevabın için saol dr gittim bebişin kalp atışını görmüştüm ondan dolayı baya rahatladım bişey olmasından korkuyorum ondan dlayı herşeyi kafaya takıyorum ama saldım keyfini çıkarıyorum çünkü nezaman stre yapsam sonu kötü oluyor .. sizin bebişinizde inşallah sorunsuz sağlıklı tatlı hayırı olur:)

Back
X