- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Araniz neden acik ?Hayirli geceler.esimle uzun zamandir pek pas vermiyoruz hatta hiz pas vermiyoruz birbirimize.yaklasik bir aydir boyleyiz diyelim.gecen gun evimin salonundan birsey almak icin odaya girmistimki bi esya gozume takildi ve nisanliyken bendeki bi anisi aklima geldi.gozlerim doldu.cunku artik ne o eski gunler vardi nede o kisilikler.ama herseye ragmen sinirim ofkem gitti icten ice ayni evi paylastigim adami ozledigimi hissettim.belki de ben hataliyimdir dedim bi program indirdim.esim ve benim resimlerini muzik esliginde slayt yapan bi program bu.araya ask dolu guzel sozlerde ekledim fonda slow bi sarki.saat gece ucte esim isteyken ona gonderdim.bayada ugrasmistim.kalbinin bana karsi yumusamasini umuyordum ki oyle olmadi.bi karsilik bekledim askim bende seni seviyorum diye oyle bisj gelmedigi gibi tesekkur bile etmedi.bende kizdim.insan bi tskkr bari yazar on saniyeni alir diye sitem ettim.oda hemen kavgaya hazir yok wifi yok acilmadi bilmem ne.her zamanki gibi onyargilisin filan diye yazmis.bu saate kadar bosuna ugrasmismisimda filan.ertesi gun oldu daha beni sevdigini soylemeyi dusunmuyormusun dedim sadece dusunuyorum dedi.artik ben bu iliskiye olan inancimi hevesimi ugrasmak icin gucumu yitirdim.esimin sevgisinden bile suphe duyuyorum.sizce ne yapmaya calisiyo.akil sir erdiremiyorum bu adamin yaptiklarina.mesafeyi o ayarliyor.bi yakin bi uzak.hayatinin neresindeyim anlamadim.
Bu konuyu irdelemek istemedim.bi onceki konumda varAraniz neden acik ?
Eski konunuza baktim. Siz gayette hakliymissiniz.Bu konuyu irdelemek istemedim.bi onceki konumda var
Ya sevgimdenmidir vijdanimdanmidir nedir esim bana gulumsese hemen herseyi unutuveriyorum.kin tutma huyum yoktur cabuk gecerim.bunu bildiginden belkide bu hayati yasiyorum.Eski konunuza baktim. Siz gayette hakliymissiniz.
Herseye ragmen bir adim atmissiniz esinize. Malesef ki esiniz degerlendirememis.
Uzulmeyin kendi kaybeder. Birakin ilk adimi esiniz atsin. Gun icinde dusunmeyin hic farkli seylerle ilgilenin. Alisverise cikin, cocugunuzla oyun evine falan gidin..
Esinizde gelsin annesine kendi baksin. Madem insanliktan anlamiyor. Anladigi dilden cvp verin.
Ah bi konusabilsek zaten.bazen oyle oluyorki aslinda ayni seyden bahsedip birbirimizi farkli algiliyoruz.bide farkli dusuncelere sahip oldugumuzu dusunebiliyormusun.iste bu yuzden kavga gurultu olmasin diye dusuncelerimi bile kendine yaziyla iletiyorum.Tepki gelmeyince direk saldirmaniz guzel olmamis.
Slaytla falan olacak is degil zaten. Konulariniza soyle bir goz attim da, sanki bu sorunu halletseniz, hafta sonununa kadar bir kac baska sorun cikarmis gibi bir iliskiniz var. uzun uzun konusmaniz gerekiyor
Çünkü siz seven taraftasınız. Teşekkür etmiyorsa kendisi bilir, sizi kaybettiğiyle kalır. Siz adım attınız daha ne yapacaksınız ki. Sessiz kalın ve kendinizi geri çekin bence..mesafeyi o ayarliyor.
Asla ozur dilemez.eski konunu okudum. yorgun olduğun için onıunla sevişmedin diye sana hizmetçi pislik muamelesi yapan birisi, slayt gösterisi hazırlayınca mı değişecek? bence sen de alttan alma.. o hatasını anlasın özür dilesin. annesine ve 2 çocuğa bakıyorsun kolay mı bunlar.
Suan o pozisyonumu aldim zaten.sessizce bekliyorum.Çünkü siz seven taraftasınız. Teşekkür etmiyorsa kendisi bilir, sizi kaybettiğiyle kalır. Siz adım attınız daha ne yapacaksınız ki. Sessiz kalın ve kendinizi geri çekin bence..
Sizin evlendiğinizden beri hep peşinden koşmanızla ilgili olabilir mi? Bu kadar yükseklerde yaşaması?Asla ozur dilemez.
Cok haklisiniz.bende farkindayim bunun.ancak kv ile ayni binada yasadigimiz icin ve kv ogullarini kayirdigi icin ben esimi dizginleyemedim.belki cok sey yaptimda suan evliligimin yurumesi adina farkli bir strateji uyguluyorumdur.ama sonu benim acimdan nasil olur bilmiyorum.hayirlisini diliyorumÖnceki konuda sizin bir hatanız yoktu ki neden böylesi egosunu okşayacak ve sizi kolay göreceği bir şey yaptınız? Siz bunca tükenmiş ve kırgınken modunuzu böyle değiştirebiliyorsunuz her şeye rağmen ama bakın o hiç uğraş vermeden yine sizin gözünüzde ulaşılmazları oynuyor. Evlilikte (karşılıklı)!!! anlaşma niyeti varsa o gemi yürür. Yoksa siz tükenirsiniz o hayatına bakar. Dengeyi siz bozuyorsunuz. Her zaman alttan alarak ilişkileri düzeltemezsiniz ama karşındakini dinlemeden sürekli üste çıkmak için ciyak ciyak bağıran insanlardan da olmamak gerekiyor. Halbuki önceki konunuza göre eşinizin sizinle görüşme ve konuşma teşebbüsü çabasında olması gerekiyordu.
. Hayırlısı evet malesef öyle alıştığı için kendi suçlarını görebilecek durumda değilCok haklisiniz.bende farkindayim bunun.ancak kv ile ayni binada yasadigimiz icin ve kv ogullarini kayirdigi icin ben esimi dizginleyemedim.belki cok sey yaptimda suan evliligimin yurumesi adina farkli bir strateji uyguluyorumdur.ama sonu benim acimdan nasil olur bilmiyorum.hayirlisini diliyorum
Hep pesinden kosmadim.cocuklarim yokken resti ceker giderdim.ayri kalirdik filan.ozur diler bensiz olmayacagini soyler barisirdik.kac kez ayriligin esiginden donduk bilmiyorum.hep ayni nakaratlari tekrarladik.ama kopamadikta birbirimizden daha coluk cocuk yokken.ama artik cocuklarim var esim bu yuzden daha rahat.cunku cocuklarimi aile ortaminda buyutmek istedigimi biliyor.Sizin evlendiğinizden beri hep peşinden koşmanızla ilgili olabilir mi? Bu kadar yükseklerde yaşaması?
Hiç kimseye vazgeçilmezimsin mesajı vermemek gerekiyor..Hep pesinden kosmadim.cocuklarim yokken resti ceker giderdim.ayri kalirdik filan.ozur diler bensiz olmayacagini soyler barisirdik.kac kez ayriligin esiginden donduk bilmiyorum.hep ayni nakaratlari tekrarladik.ama kopamadikta birbirimizden daha coluk cocuk yokken.ama artik cocuklarim var esim bu yuzden daha rahat.cunku cocuklarimi aile ortaminda buyutmek istedigimi biliyor.
Haklisiniz.ben o sorunlari birakin cozmeyi masaya bile yatiramadim.cenemi yordugumuzla kaliyoruz.bi sonucada baglayamiyoruz.dolayisiyla ustune yorgan cekiyoruz.yapacak bisey yok.Tesekkurden once cozulmesi gereken (ki o adamla zor) sorunlariniz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?