Bi tessekuru bile cok gordu...

çocuklarını aile ortamında büyütmek istediğin için sana böyle davranamaz. yorgun eşi sex yapmadı diye ona pislik gibi davranan bir adamla aile ortamı olmaz zaten. asla özür dilemez demişsin sen eşini daha iyi tanıyorsun ama en azından sessiz kalıp soğuk davran. böyle çirkin bir davranışı kendıne nasıl layık görürsün ki o slayt gösterisin hiç hazırlamamalıydın.

Eğer mesajı görüp izleyemediyse o zaman "şimdi izleyemiyorum" diye yazsaymış bari. Yazmak istememiş boş boş konuşmuş.
Bu adamı daha ne kadar çekersin bilmiyorum ama bu evlilik vakit kaybı bence.. Hep adım atan senmişsin..

Bundan sonra adım atan kesinlikle siz olmayın. Ne kadar süre geçerse geçsin bekleyin. İnsanın eşi de olsa hak ettiği kadar değer vermek gerek yoksa bir b** sanıyorlar kendilerini.

eski konularınıza baktım. adamın herhangi bi saygı sevgi belirtisi yok, size iyi davranmıyor, sizi hizmetçi gibi kullanıyor, yorgunluktan cinselliği reddettiğiniz zaman kavga çıkarıyor, yatak ayırıyor... yani siz hala adamı özleyip slayt vs uğraşıyosunuz. derdiniz de adamın teşekkür etmemesi. neden etsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…