- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 30
- Konu Sahibi Nurcihan33
-
Bn degilde bi tanidigim yaptirdi cok uzun sürdü onunda 2 ayi geçti sanırım inşallah güzel sonuç alırsınız ama uzun sürüyor bu tarz testler.Merhaba hanımlar. Eşim özel Bi hastane de kanda kromozom analizi testi yaptırdı, 56 gün oldu sonucu bir türlü çıkmıyor. Aranız da yaptıranlar varsa ne sürede çıktı? Ne zaman arasam çıkmadı çıkmadı diyorlar sinirim bozuldu
İnşallah canım Allah razı olsun 3 gebelik kaybımız var araştırıyoruz bakalımBn degilde bi tanidigim yaptirdi cok uzun sürdü onunda 2 ayi geçti sanırım inşallah güzel sonuç alırsınız ama uzun sürüyor bu tarz testler.
Biz özel kurumda yaptırmıştık 15 günde çıkmıştı ama devlet de 2 3 ay sürüyor deniyorMerhaba hanımlar. Eşim özel Bi hastane de kanda kromozom analizi testi yaptırdı, 56 gün oldu sonucu bir türlü çıkmıyor. Aranız da yaptıranlar varsa ne sürede çıktı? Ne zaman arasam çıkmadı çıkmadı diyorlar sinirim bozuldu
Biz de özel de yaptırdık ama sonuç uzadıBiz özel kurumda yaptırmıştık 15 günde çıkmıştı ama devlet de 2 3 ay sürüyor deniyor
Ayni sekilde yakinimda 3 kere düşük oldu sebepsizce nedenini bulamadılar inşallah çözümlü bi sonuc çıkar. Rabbim sag salim kucağına evladini almayi nasip etsinİnşallah canım Allah razı olsun 3 gebelik kaybımız var araştırıyoruz bakalım
Bebeği oldu muAyni sekilde yakinimda 3 kere düşük oldu sebepsizce nedenini bulamadılar inşallah çözümlü bi sonuc çıkar. Rabbim sag salim kucağına evladini almayi nasip etsin
Düdükleri yeni 1 sene icinde oldu hepsi su an asilama yapti doktorlar bisey bulamayınca 6 ay oldu en sonki düşük. Aşılama sonucunu bekliyorBebeği oldu mu
Hadi inşallah çare olur aşılamaDüdükleri yeni 1 sene icinde oldu hepsi su an asilama yapti doktorlar bisey bulamayınca 6 ay oldu en sonki düşük. Aşılama sonucunu bekliyor
İnşallah cnm inşallahHadi inşallah çare olur aşılama
Benim eşim de şekil bozukluğu yüksek çıktıİnşallah cnm inşallah
Üzüldüm tedavisi varmi .Benim eşim de şekil bozukluğu yüksek çıktı
Varikosel çıktı ameliyat olacak ama bakalım inşallah çare olurÜzüldüm tedavisi varmi .
İnşallah çaresi olur cnmVarikosel çıktı ameliyat olacak ama bakalım inşallah çare olur
İnşallah bana da da dua etmeyi unutmaİnşallah çaresi olur cnm
İnşallah cnm burdq olan herkezin bi derdi var zaten rabbim cumlemize yardım eteinİnşallah bana da da dua etmeyi unutma
Rabbim hepimizin bu imtihanından sağ salim çıkmayı nasip etsinİnşallah cnm burdq olan herkezin bi derdi var zaten rabbim cumlemize yardım etein
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?