Bi türlü çözüm bulamadım

valla mila tombik diil biz bir aydir 5 no kullaniyoruz yani 18 aylik bebek icin iskence kucuk bez kiyamam islaniyo cocukcagiz her gece
Canım ben 5 numaradan
kucuk tabiki
kizim 10 aylikken 5 numaraya gectik
nolur yapmayin cocugun bobreklerine ciddi zarar verebilirsiniz
acilen buyuk beden bez alin
marketlerde 5+ var hep kızımda da en son onu kullanmıştık onun için bilmiyordum 6 numara sipariş vercem şimdi internetten teşekkürler.

1. Bez kucuk geliyordur
2. Bezi orantisiz bagliyorsunuzdur arka uzun on kisa oluyorsa iseyince arka kuru kaliyo ama on dolup tasiyor.
3. Bezi baglarken pipi yonunu ayarlamiyorsunuzdur pipi yukari bakiyorsa bezin icinde ne yaparsaniz yapin siziyor onun icin pipiyi elinizle duzeltin bezi baglamadan

Süt sebebi. Kızımda fazla emdiğinde bezi taşıyor. Hele bide yatmadan önce su içtiyse vay halimize. Bi tedbiri yok. Miktarını azaltın sonrada sütü kesin. Biberonla veriyormuşsunuz zaten.

Oğlum 28 aylık, 15 kilo ve 5 numara prima aktif bebek ve premium care kullanıyor uzun süredir.

Bir ara yaklaşık 18 aylıkken filandı galiba, her akşam sırılsıklam oluyordu, daha yatalı 3-4 saat olmuşken bile dolup taşıyordu ve sızıyordu bezinden.
Bir sürü şey denedim, neyi yanlış yapıyorum diye.

2 hafta sonra da sanki bunları hiç yaşamamışız gibi normale döndü. Ne oldu, niye oldu hala çözebilmiş değilim. Ama ne bezle, ne beslenmesiyle alakalı değildi benimki.

en buyugu 5 degil
belli ki bebeginize kucuk geliyor
benim kizim 11 aylik ve 10 kilo biz 5 numara kullaniyoruz
5 plus ve 6 var , kucuk bez kullaniyorsunuz o yuzden islaniyor cocukcagiz
Maşallah.
Benim de 10aylik kızım var 9kilo.
Bence normal demi kaynanamla annem zayıf cılız bu demeleri beni sinir ediyor gerçekten ya. İlla tombul şişman bebek olucak.
Daha geçen gün kaynanam yedircekti çocuğa doymuyor bu kız diye.
Anne doyuyor dedim uykusu geldi dedim
Kadın uykusunu acıkmış sanıyor beni sinir etti
Hiç de birakasim gelmiyor çocuğumu ise başlayınca onlar bakcak zaten

Benim oğlum da gece emdiğinde altı ıslak uyanıyordu, gece beslenmesini kestim bezler ortalama ıslaklıkta. 18 aylık olmuş bebeğin, gece beslenmesini kesebilir aslında. Benim dana 9 buçuk aylık, 8. Ay kestim akşam 19 sabah 06 arası beslenmiyor. Biraz ağlayıp uykuya dönüyorlar.

Cnm bizde bi dönem yaşadık bezin numarası büyük al altı numaraya geç bende dört kullanırken başına gelmıştı bide yatmadan önce az sıvı ver biberonu küçük tamamen alışkanlıktan içiyo

Maşallah.
Bence normal demi kaynanamla annem zayıf cılız bu demeleri beni sinir ediyor gerçekten ya. İlla tombul şişman bebek olucak.

17 Aylık kızım 8,5 kilo 4+ beze yeni geçtik.

çocuğunuzun kilosu yerinde maşallah, ben ne yapayım :@

1. Bez kucuk geliyordur
2. Bezi orantisiz bagliyorsunuzdur arka uzun on kisa oluyorsa iseyince arka kuru kaliyo ama on dolup tasiyor.
3. Bezi baglarken pipi yonunu ayarlamiyorsunuzdur pipi yukari bakiyorsa bezin icinde ne yaparsaniz yapin siziyor onun icin pipiyi elinizle duzeltin bezi baglamadan
Sanırım bez küçüktü şimdi netten 6 numara pirima aldım.inşallah sızdırmaz.teşekkürler

Süt sebebi. Kızımda fazla emdiğinde bezi taşıyor. Hele bide yatmadan önce su içtiyse vay halimize. Bi tedbiri yok. Miktarını azaltın sonrada sütü kesin. Biberonla veriyormuşsunuz zaten.
Kademeli olarak azaltmam lazım.aslında bu aylarda gece beslenmeyi kesmek lazım ama bizimki ağlıyo vermeyince.

Oğlum 28 aylık, 15 kilo ve 5 numara prima aktif bebek ve premium care kullanıyor uzun süredir.

Bir ara yaklaşık 18 aylıkken filandı galiba, her akşam sırılsıklam oluyordu, daha yatalı 3-4 saat olmuşken bile dolup taşıyordu ve sızıyordu bezinden.
Bir sürü şey denedim, neyi yanlış yapıyorum diye.

2 hafta sonra da sanki bunları hiç yaşamamışız gibi normale döndü. Ne oldu, niye oldu hala çözebilmiş değilim. Ama ne bezle, ne beslenmesiyle alakalı değildi benimki.
Belki çok hareketli yatıyordur.oğlum hem çok süt içiyo hemde çok deli yatıyo.

Maşallah.
Çağımızın hastalığı obezite canım.sağlıklı olsun zayıf olsun.bizimki biraz tombul 15.5 kilo.ama sağlık ocağından uyarmadılar kilosu konusunda.

Belki çok hareketli yatıyordur.oğlum hem çok süt içiyo hemde çok deli yatıyo.

Evet çok hareketli yatıyor. Ama her zaman öyle yatıyordu. Yemek düzeninde de bir şey değişmemişti ama sadece kısa bir dönem bu durumu yaşadım. Ben de çözüm bulabilmek için bir sürü şey denedim o zaman. Akşam yemeğini öne çektim, bez numarasını büyüttüm, ne bileyim belki üşüyor diye ortamı daha çok ısıttım vs her şeyi denedim ama hiçbir çare bulamadım. Sonra da sanki hiçbir şey olmamış gibi normale döndü :)

Maşallah.
Ahh canim uzulme. Benim oglum 22 aylik 10.2 kilo. Herkesin cocuguma vebali gibi davranmasindan biktim. Kv ve kb cocuga bakamiyorsunuz getirin biraz bizde kalsin bile dediler düşün. Her goren 3mziriyorsun da ondan yemiyo kes memeyi dedi. Gecen hafta depresyona girdim ve bir anda kestim memeden. Aldim meshur bi cocuk dr una goturdum ben bu cocuga nasil kilo aldiracagim sutten de kestim yemiyor dedim. Boyunu olctu cocugun gayet guzel gelisiyor bizim icin onemli olan kilo degil boydur dedi ve beni azarladi. Cocugun kucaginda 20 kilo gelip de herkes cocuguma obez diyor ben bu cocugu nasil zayiflatacagim diye aglasan daha mi iyiydi dedi. Haklisiniz ama cok ustume geliyorlar her goren bu niye zayif hastalik ney mi var diyo dedim. Vitamin ver, bebe yemeyi bilmez agzina sok, bilmem burnunu sik falan diyo herkes dedim. Asla oyle birsey yapma kendi haline birak istedigi zaman yiyecektir dedi. Vitamin asla verme cunku gelisimi gayet guzel hormonlarini bozma cocugun dedi. Bayagi bi rahatladim. Ama tabiki hala benim annem de dahil kimsenin yemek yedi mi niye bisey yemiyo soylemleri bitmiyor

Back
X