bi türlü emin olamadim yardim edin lütfen

hifa_selim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
105
0
46
Almanya
slm kizlar dün üye oldum care bulamadim bi türlü ben 6 aylik evliyim bebek istiorum aslinda ama evlendigimden beri evde insaat var ve esim hep calisio bos günlerindede hep insaata yardim edior birbirimze hic vakit ayiramadik cok seyrektir beraber byiere cikip gezdigimiz ama bi yandanda asil simdi yapayimki insaata elime sürmek istemiorum cünkü benim görevim degil onlarin insaat pisligini temizlemek beni ztn insaatin ortasina gelin getirdiler ve hic anlayis göstermediler hic bi konuda bi yandanda inat olsun diye yapmak istemiorum cok arada kaldim

bence çok yeni evlisin hem inşaat bitsin bencede hem daha rahat olur
kaynananlamı oturuyorsun

altli üstlü bide eltim var orta katta simdi yapmak istememin sebebi beni esek gibi calisdircaklar daha simdiden basladilar benim gözüme bakmaya insaat pisligini toplicaz diye benim evim ayri benim insaatim yok evim cok rahat suan sadece catida var ve eltimin banyosuyla mutfaginda onlarda beni ilgilenrmio aslinda

eklemeyi unuttum bana tek basima biyere gimemi yasakliolar allahtan esim araya girioda susuolar doktora bile pesime illa birini takacaklar tek gitmiim diye hatta afedersin vajinami hangi doktora göstercegimi bile onlar belirlio bende inat ettim yakinda biyere gitcem dedim sirf yanliz gidemiim diye uzakta olsun istiolar ki kaynanam götürsün diye beni hatta adet düzenim cok bozuldu sinirden artik yumurtlama dönemimi hesaplayamiorum hamile kalirsam en azindan bahanem olur disari cikmak icin

eklemeyi unuttum bana tek basima biyere gimemi yasakliolar allahtan esim araya girioda susuolar doktora bile pesime illa birini takacaklar tek gitmiim diye hatta afedersin vajinami hangi doktora göstercegimi bile onlar belirlio bende inat ettim yakinda biyere gitcem dedim sirf yanliz gidemiim diye uzakta olsun istiolar ki kaynanam götürsün diye beni hatta adet düzenim cok bozuldu sinirden artik yumurtlama dönemimi hesaplayamiorum hamile kalirsam en azindan bahanem olur disari cikmak icin

Canım ben fikrimi belirtmem gerekirse bence bu düşünceyle bebek sahibi olmak çok yanlış olur.
Zaten evliliğinizde henüz çok yeni.
Bence en azından 1 yıl beklesen daha uygun olur diye düşünüyorum.
Hatta bir yılın sonunda da böyle bir düşünceyle bebek yapılmamalı.
Eğer gerçekten anne olmaya hazırsan evliliğinin yolunda gittiğine eminsen o zaman anne olmayı düşünmelisin.
Ama tabi karar senin.

haklisin tabiki sadece bu düsünce icin degil esim delirio bebek icin bende anne olmak isterim evliligim cok iyi allaha sükür ama ailesi yüzünden tartismalrimiz oluo burasi kendi evim oldugu icinde tasinma gibi bi lüksüm yok

haklisin tabiki sadece bu düsünce icin degil esim delirio bebek icin bende anne olmak isterim evliligim cok iyi allaha sükür ama ailesi yüzünden tartismalrimiz oluo burasi kendi evim oldugu icinde tasinma gibi bi lüksüm yok

Anladım tabi karar sizin ama ben olsam en az bir yıl beklerdim.Eşinizin ailesi pek normal gelmedi bana.Bir insan dışarı çıkmak için neden bir başkasının iznini alsın ki?Haber verir ve gider kimsede karışmaz.Sonuçta gittiğin yer belli saat belli.Hatta gittiğin yere karışmayı bırak hangi dr. muayene olacağına bile karışılıyor.Bence önce bu düzene bir dur demelisin.:31:

Son düzenleme:
eve normal degiller ztn cok fazla cahiller ve palavraci bu yüzden hic sevemiorum sirf kocamin hatrina yüzlerine yalandan gülüorum onlara göre ben alman usulü yetismisim kendi babam ve annem daha disiplinli oldugu icin bu onlra uymuo nedense sanki ayip icimden diorumki keske sizde biraz disiplin bilseniz oof yaaa gül gibi hayatim vardi bunlarin icine düstüm eltim köyden gelme okumis etmemis onu cok seviolar o yüzden ben lise bitiridigim icin ve almanya dogma büyüme oldugum icin her isimi kendim yapabiliorum buda onlara uymuo laf söz olurmus disari tek cikarsam hangi devirde yasioruz bana dua edin ayri bi eve cikim uzak olsun bunlara

Back
X