Bi turlu kurtulamiyorum su gecmisten

Gondergelsin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.372
2.169
133
41
Biz esimle 5 yildir beraberiz evliligin ilk donemlerinde fazlasiyla kavga ettik. Insanlar ayiplar mi falan demeden defalarca sokaklarda evde herkesin yaninda rezil bicimde surekli kavga ettik. Ben de o da evi cok birakip gittik vs. Simdi iyiyiz bebek bekliyoruz. Daha dogrusu cok kotu degil aramiz. Bir de simdi gurbette. Zaten cok kavgaya falan firsat olmuyor. Ama tabi millet bunlari unutmuyo. Dün bir arkadaşıma gittim. Esim icin o sana cok haksizlik etti sen kendini suclama dedi. Tahmin edersiniz ki onun yaninda da tartışmistik. Ben de gittim esime cattim. Sen beni surekli rezil ettin insan icine çıkamıyorum dedim. O da niye gecmis zamani tartışıyoruz falan dedi. Bu arada bu arkadas yeni evli ve hamile esiyle ilk tanistigimizda esi yanimda arkadaşıma bir suru laf soktu falan. Kiz bozuldu. Ben de kiz hamile uzulmesin bir de fitil yapar gibi senin kocan da boyle demisti demedim. Ama onun o lafi cok agrima gitti. Biz yeni sayfa acmisiz bebek yapmisiz. Daha niye karıştiyosun dimi? Bunun da otesinde asil kizginligim esime ben cok dedim kavgalarimizi kimse bilmesin diye ama maalesef herkes herseyi biliyordu. Simdi konuşmuyorum esimle hickimsenim tanimadigi yere mi gitsek acaba diyorum ya da eskiye dair kim varsa silsem mi hayatimdan?

Seni anliyorum. Biz de evliliğin başlarında çok kavga ederdik,rezil olurduk bol bol. Bence isi piskinlige vur. "Kavgasiz ev mi var,şükür duzeldik" vs... de. Bundan sebep eşine catarsan yine eski günlerine donebilirsin. Esin mantikli yaklasmis bak. Zaten evliliginiz iyice oturup yillandikca milletin de diyecek lafi kalmaz.

Arkadasinizla bu konuları dertlesirseniz o da iyi niyetle öyle söylemiş ne var bunda. Ayrıca kavga karşılıklı olur o herkese duyurdu da siz aman duyurmayalim mı dediniz olan olmuş artık bu konular açılınca biz o defterleri kapattık çok mutluyuz bebek bekliyoruz şükür diyim geçin. Hayır arkadaşınız da kötü birsey dememiş durduk yere kocaniza satasmissiniz resmen.

Ben anlamiyorum gecmis zaman icin esinize kizacaginiza sizin iyiliginiz icin konusan insanlara kinleniyorsunuz.
Size deger veriyorsa boyle bi sey yasamanizi istemiyor alttan alttan soylemis iste.
Ne bekliyorsunuz insanlardan? Oh devam cok da guzel tartisiyorsunuz mu desinler

Herkesin ne dusundugunu takmayin bu kadar ,
Herkes donup kendi hasyatina baksin ,
Sen iyi niyetle onunla ilgili durtumu soylememissin ama o magazin olsdun diye konusmus ,
Bazisdi sever dedikodu magazin ,oylelerinden uzak dur ,sallama

Ben anlamiyorum gecmis zaman icin esinize kizacaginiza sizin iyiliginiz icin konusan insanlara kinleniyorsunuz.
Size deger veriyorsa boyle bi sey yasamanizi istemiyor alttan alttan soylemis iste.
Ne bekliyorsunuz insanlardan? Oh devam cok da guzel tartisiyorsunuz mu desinler
Yanlis anlasildim sanirim zaten sinirim esime. Ama arkadasim bunlar yeni sayfa acip hamile uzmemeliyim diye dusunmedi. Samimiyetine inaniyorum ama düşüncesizlik degil mi bu?

Yani sende ortalık yerde yaparsan kavganı, millette konusur tabi. Bide elalem yuzunden eşe catmak ne? Senin kadar oda eşinde rezil oldu esine dostuna.

Başkalarının lafıyla hareket etmemelisin, kimse kendi kusurunu görmez. herkes kendi eviyle, eşiyle, işiyle ilgilensin. Evliliğin başkalarından daha önemli bak bebekte geliyor. Eşinle olan hiçbir problemini çevrene yansıtma. Kötü de olsan mutluyum de. Herkes kendine baksın. Başkalarını eleştirmek kolay.

Arkadasinizla bu konuları dertlesirseniz o da iyi niyetle öyle söylemiş ne var bunda. Ayrıca kavga karşılıklı olur o herkese duyurdu da siz aman duyurmayalim mı dediniz olan olmuş artık bu konular açılınca biz o defterleri kapattık çok mutluyuz bebek bekliyoruz şükür diyim geçin. Hayır arkadaşınız da kötü birsey dememiş durduk yere kocaniza satasmissiniz resmen.
Aslinda dertlesme yoktu. Her gorusmemizde kendi esinin guzel yonlerini cikarinca ben de heveslendim esim icin x de cok merhametlidir dedim. Tabi arkadas da esimle ilgili kotu bir intiba oldugundan sacmalama ne merhametine geldi konu. Benim onu cok alttan aldigimi falan. Tabi ki beni ovdu ama ben esimin iyi bir insan olduğunu omrum boyunca kimseye ispat edemiycegim hissine kapildim ondan bozuldum

Yani sende ortalık yerde yaparsan kavganı, millette konusur tabi. Bide elalem yuzunden eşe catmak ne? Senin kadar oda eşinde rezil oldu esine dostuna.
Tabi ki ortalikta kavga etmek nedir utancimdan rezil oluyodum. Ama iste yeni sayfa actigima kimse inanmiyor herkes onu kotu bilmis bi kere

Biz esimle 5 yildir beraberiz evliligin ilk donemlerinde fazlasiyla kavga ettik. Insanlar ayiplar mi falan demeden defalarca sokaklarda evde herkesin yaninda rezil bicimde surekli kavga ettik. Ben de o da evi cok birakip gittik vs. Simdi iyiyiz bebek bekliyoruz. Daha dogrusu cok kotu degil aramiz. Bir de simdi gurbette. Zaten cok kavgaya falan firsat olmuyor. Ama tabi millet bunlari unutmuyo. Dün bir arkadaşıma gittim. Esim icin o sana cok haksizlik etti sen kendini suclama dedi. Tahmin edersiniz ki onun yaninda da tartışmistik. Ben de gittim esime cattim. Sen beni surekli rezil ettin insan icine çıkamıyorum dedim. O da niye gecmis zamani tartışıyoruz falan dedi. Bu arada bu arkadas yeni evli ve hamile esiyle ilk tanistigimizda esi yanimda arkadaşıma bir suru laf soktu falan. Kiz bozuldu. Ben de kiz hamile uzulmesin bir de fitil yapar gibi senin kocan da boyle demisti demedim. Ama onun o lafi cok agrima gitti. Biz yeni sayfa acmisiz bebek yapmisiz. Daha niye karıştiyosun dimi? Bunun da otesinde asil kizginligim esime ben cok dedim kavgalarimizi kimse bilmesin diye ama maalesef herkes herseyi biliyordu. Simdi konuşmuyorum esimle hickimsenim tanimadigi yere mi gitsek acaba diyorum ya da eskiye dair kim varsa silsem mi hayatimdan?
Ayy ne gereksiz takıntılar.Biz o günleri aştık her evlilikte olur de geç nedir yani.

Back
X