- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Gondergelsin
Biz esimle 5 yildir beraberiz evliligin ilk donemlerinde fazlasiyla kavga ettik. Insanlar ayiplar mi falan demeden defalarca sokaklarda evde herkesin yaninda rezil bicimde surekli kavga ettik. Ben de o da evi cok birakip gittik vs. Simdi iyiyiz bebek bekliyoruz. Daha dogrusu cok kotu degil aramiz. Bir de simdi gurbette. Zaten cok kavgaya falan firsat olmuyor. Ama tabi millet bunlari unutmuyo. Dün bir arkadaşıma gittim. Esim icin o sana cok haksizlik etti sen kendini suclama dedi. Tahmin edersiniz ki onun yaninda da tartışmistik. Ben de gittim esime cattim. Sen beni surekli rezil ettin insan icine çıkamıyorum dedim. O da niye gecmis zamani tartışıyoruz falan dedi. Bu arada bu arkadas yeni evli ve hamile esiyle ilk tanistigimizda esi yanimda arkadaşıma bir suru laf soktu falan. Kiz bozuldu. Ben de kiz hamile uzulmesin bir de fitil yapar gibi senin kocan da boyle demisti demedim. Ama onun o lafi cok agrima gitti. Biz yeni sayfa acmisiz bebek yapmisiz. Daha niye karıştiyosun dimi? Bunun da otesinde asil kizginligim esime ben cok dedim kavgalarimizi kimse bilmesin diye ama maalesef herkes herseyi biliyordu. Simdi konuşmuyorum esimle hickimsenim tanimadigi yere mi gitsek acaba diyorum ya da eskiye dair kim varsa silsem mi hayatimdan?