• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi yardim edin lutfen!

Mevsimyaz06

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
2.738
3.348
133
Merhaba arkadaşlar. Tanıdığım bi çift var. Bunlar bosanmislar. Boşanma sebepleri kadının devletten maaş almak istemesi ve aliyorda. Ben bunları şikayet etmek istiyorum. Yalnız bakanlık benim bilgilerimi istiyor galiba.
Sıkıntı olur mu? Yani karşı taraf kimin şikayet ettiğini arastirsa bulur mu?

Bilgilerini ister ama paylaşmaz kimseyle diye biliyorum . Gerçi çok takmıyorlar ya. Ben de kaçak kat çıkan , kaçak su kullanan bir aileyi şikayet etmiştim daha önce .ama gelip bakmadılar bile 😀
Böyle bi durumda ben parayi faizi ile alıyorlar diye biliyorum. Bakalım yazan arkaslardan ogrencez

Kadınla atışmanız oldu mu hakarete mi uğradınız?
Kadın bizim alt katimizda oturuyor
Ne konuşsa duyuluyor. Binaya kisilere dolaylı yoldan küfür ediyor. Biz daha 1 kere bile muhatap olmadık
Mesela kardeşim hafif gürültü yapmış
Asagidan evde kalmış o... diye bağırıyor
Salak salak laflar
Sürekli kıskananlar catlasin falan.

Kadın bizim alt katimizda oturuyor
Ne konuşsa duyuluyor. Binaya kisilere dolaylı yoldan küfür ediyor. Biz daha 1 kere bile muhatap olmadık
Mesela kardeşim hafif gürültü yapmış
Asagidan evde kalmış o... diye bağırıyor
Salak salak laflar
Sürekli kıskananlar catlasin falan.
Gürültü yapıyor diye yöneticiye şikayet edebilirsiniz.

Ay bi devleti dolandıran insanların savunulmadığını görmüştüm bu forumda o da oldu çok şükür. Kadın babasından kalan maaşı alabilmek için boşanmış ama kocasıyla aynen yaşamaya devam. O aldığı maaş da hani şu doktora öğretmene maaşın benim vergilerimle ödeniyor dediğiniz vergilerle finanse ediliyor. Şikayet etme sebebi batmış insanlara hayretlik bi olay 🤦🏻‍♀️

Ortalık durulsun et şikayet konu sahibi. Faiziyle geri alınıyor aldığı toplam maaş. Alınıyor da sallamıyorlar bu konuyu yani. İsmini de söylemezler ama illa öğrenirler diye korkuyorsan bi arkadaşından rica et o etsin.

Merhaba arkadaşlar. Tanıdığım bi çift var. Bunlar bosanmislar. Boşanma sebepleri kadının devletten maaş almak istemesi ve aliyorda. Ben bunları şikayet etmek istiyorum. Yalnız bakanlık benim bilgilerimi istiyor galiba.
Sıkıntı olur mu? Yani karşı taraf kimin şikayet ettiğini arastirsa bulur mu?
Avukatlara danışın

Back
X