- Konu Sahibi Mevsimyaz06
Ne olmasını istersindevleti dolandirmalarinimiSizin niye rahatsız ediyor bu durum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olmasını istersindevleti dolandirmalarinimiSizin niye rahatsız ediyor bu durum?
Varsayım uzerıne yanı hepsi? Yuzune karsı kimsenin kufur hakaret ettıgı yok?Kadın bizim alt katimizda oturuyor
Ne konuşsa duyuluyor. Binaya kisilere dolaylı yoldan küfür ediyor. Biz daha 1 kere bile muhatap olmadık
Mesela kardeşim hafif gürültü yapmış
Asagidan evde kalmış o... diye bağırıyor
Salak salak laflar
Sürekli kıskananlar catlasin falan.
Böyle bi durumda ben parayi faizi ile alıyorlar diye biliyorum. Bakalım yazan arkaslardan ogrencez
Hepimizi rahatsız etmesi gerekmez mi? Aynı ülkede yaşıyoruz sonuçta illegal bir durum bu. Ne yapalım göz mü yumalım?Sizin niye rahatsız ediyor bu durum?
Onuda yaptık. Kötü hiç konuşmadık. Artık hiç muhatap olmuyoruzArkadaşça yaklaşıp uyarsanız üslubunuzdan rahatsız oluyorum diye gürültü yapmamasını söyleyip güzelce uyarın
Bize daha edemedi çünkü cesareti yok yüzüme demeye ama şahit olduklarım oldu ama binada tek siz duyuyorsunuz sizin altiniz benim kardeşimin yaşı büyük bekar baska böyle biri yok siz olsanız alinmazmisiniz? Evli değiller eminimVarsayım uzerıne yanı hepsi? Yuzune karsı kimsenin kufur hakaret ettıgı yok?
Ya evlılerse?
Eminsen et sikayet. Sikayet edeni soylemelerı bence etik degıl. Daha bılen bırınden bilgi almalısın bu konuda.Bize daha edemedi çünkü cesareti yok yüzüme demeye ama şahit olduklarım oldu ama binada tek siz duyuyorsunuz sizin altiniz benim kardeşimin yaşı büyük bekar baska böyle biri yok siz olsanız alinmazmisiniz? Evli değiller eminim
HaklısınEminsen et sikayet. Sikayet edeni soylemelerı bence etik degıl. Daha bılen bırınden bilgi almalısın bu konuda.
Bı de hep boyle herkese karsı duyarlı ol hayatın boyunca, sadece gıcık olduklarına karsı degıl
Yaptıgın rahatsız oldugun sey dogru, ama gıcık oldugum ıcın yapıcam dıyınce sanki gıcık olmasan gormezden gelecekmıssın gıbı bir hava olusturmus.
Miras yoktur zaten, yoksa parayı Bukadar seven insanlar mirası hıc etmezler.Kadin en buyuk cezayi vermis kendisine
Bosanmis gorunmus kocasi baskasiyla evlenebilir kocasi bisey alsa mirastan hak alamaz.kisacasi bu uzayip gider nasil bi hataya dustugunu bilmiyor
Hahahahaha sen bunu duzgun arastır. Emin ol, arkasında dur.Haklısın
bugüne kadar yaptım ama görmezden gelmedim. İnkar edemeyecem uyuzda oluyorum
Zaten bi cins bir şey ya kocam canım aşkım kiskananlar çatlasin diye bagira bagira insan ne diye konuşur evinde.Kadin en buyuk cezayi vermis kendisine
Bosanmis gorunmus kocasi baskasiyla evlenebilir kocasi bisey alsa mirastan hak alamaz.kisacasi bu uzayip gider nasil bi hataya dustugunu bilmiyor