• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi yardim edin lutfen!

Kadın bizim alt katimizda oturuyor
Ne konuşsa duyuluyor. Binaya kisilere dolaylı yoldan küfür ediyor. Biz daha 1 kere bile muhatap olmadık
Mesela kardeşim hafif gürültü yapmış
Asagidan evde kalmış o... diye bağırıyor
Salak salak laflar
Sürekli kıskananlar catlasin falan.
Varsayım uzerıne yanı hepsi? Yuzune karsı kimsenin kufur hakaret ettıgı yok?
Ya evlılerse?

Ben şuan çok şaşırdım. Bu sitedeki çoğu kadın okumuş yada çok mantıklı cevap verirlerdi. Ama üzüldüm şu konuya verilen cevaplara.insanlar göz göre göre devleti dolandıriyo haksız kazanç elde ediyo ama siz diyosunuzki sizene.yaziklar olsun.bu cevabi verenlerdende şüphelenirim demekki vardir bişeyleri

Kesinlikle şikayet edin. Devleti kandırıyorlar, bu tarz ınsanların teröristten ne farkı var? Devlete bile isteye zarar veren bedelini öder. Sgk dan alıyorsa sgk ya şikayet edin, incelerler sizin isminiz geçmez.

Ha bu arada kadın isterse melaike olsun, kanatsız melek olsun. Yaptıgı iş devlet parası çalmak. O parada kimlerim hakkı var. Bugüne kadar yaşadığım bölgede çok kişiyi kacak elektirik kullandığı için şikayet ettim, bu kişi benim etrafında olsa şimdiye kadar 40 kere şikayet etmiştim. Sgk ya şikayet edeceksiniz eğer babasının maaşını almak için yapıyorsa, isminiz çıkmaz. Sgk her sene şüpheli liste çıkarıp hepsini inceliyor zaten

Varsayım uzerıne yanı hepsi? Yuzune karsı kimsenin kufur hakaret ettıgı yok?
Ya evlılerse?
Bize daha edemedi çünkü cesareti yok yüzüme demeye ama şahit olduklarım oldu ama binada tek siz duyuyorsunuz sizin altiniz benim kardeşimin yaşı büyük bekar baska böyle biri yok siz olsanız alinmazmisiniz? Evli değiller eminim

Bize daha edemedi çünkü cesareti yok yüzüme demeye ama şahit olduklarım oldu ama binada tek siz duyuyorsunuz sizin altiniz benim kardeşimin yaşı büyük bekar baska böyle biri yok siz olsanız alinmazmisiniz? Evli değiller eminim
Eminsen et sikayet. Sikayet edeni soylemelerı bence etik degıl. Daha bılen bırınden bilgi almalısın bu konuda.
Bı de hep boyle herkese karsı duyarlı ol hayatın boyunca, sadece gıcık olduklarına karsı degıl
Yaptıgın rahatsız oldugun sey dogru, ama gıcık oldugum ıcın yapıcam dıyınce sanki gıcık olmasan gormezden gelecekmıssın gıbı bir hava olusturmus.

Kadin en buyuk cezayi vermis kendisine
Bosanmis gorunmus kocasi baskasiyla evlenebilir kocasi bisey alsa mirastan hak alamaz.kisacasi bu uzayip gider nasil bi hataya dustugunu bilmiyor

Bnmde öyle bildiklerim var o paralarda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var büyük vebale giriyolar bi şey yapmak istiyosunuz takdir ettim ama devlet uğraşmıyo malesef gene de bn elimden geleni yapim diyosanız şöyle söyliyim komşu köpeğin havlamasından şikayetçi olan birinin ismini söylemişlerdi adama ama bu durumu bilemem tabi bu işlerle uğraşan birine sormak gerek

Eminsen et sikayet. Sikayet edeni soylemelerı bence etik degıl. Daha bılen bırınden bilgi almalısın bu konuda.
Bı de hep boyle herkese karsı duyarlı ol hayatın boyunca, sadece gıcık olduklarına karsı degıl
Yaptıgın rahatsız oldugun sey dogru, ama gıcık oldugum ıcın yapıcam dıyınce sanki gıcık olmasan gormezden gelecekmıssın gıbı bir hava olusturmus.
Haklısın
bugüne kadar yaptım ama görmezden gelmedim. İnkar edemeyecem uyuzda oluyorum

Bosanmis gorunmus kocasi baskasiyla evlenebilir kocasi bisey alsa mirastan hak alamaz.kisacasi bu uzayip gider nasil bi hataya dustugunu bilmiyor
Miras yoktur zaten, yoksa parayı Bukadar seven insanlar mirası hıc etmezler.
Bu durum kanıtlanırsa faizle geri odeyecekler, daha buyuk dert var baslarında.
Kendını akıllı sanan insanların eline ayagına er gec dolanıyor boyle seyler.

Haklısın
bugüne kadar yaptım ama görmezden gelmedim. İnkar edemeyecem uyuzda oluyorum
Hahahahaha sen bunu duzgun arastır. Emin ol, arkasında dur.
Mutlaka bılen birileri cıkar ya da yardım edecek birileri.
Faızıyle odeyecekler geri aldıklarını kanıtlandıgında.

Ben kurum adına yardım yapmak amacıyla bir eve gittiğimde, boşanmış çiftin beraber yaşadığını, ancak kadının babasından maaş almaya devam ettiğini tespit etmiştim. üstelik adamın pantalonları çamaşır ipinde serili ikern, ben burada oturmuyorum, ziyarete geldim, alt katta oturuyorum gibi saçma bir cevap vermişti. o yıllarda durumu kendi kurumumdan resmi yazı ile bildirim yaptım ve kesildi maaş
yorumlarda birisi buradaki kadınların cepalarına çok şaşırdığını yazmış. ancak ülkemizde babasının maaşını almak için eşinden boşananların çoğunluğun milletvekili, hakim, paşa, albay kızı olduğunu öğrenmiştim. bir paşanın emekli maaşı ile bağ kur emeklisinin arasında uçurum var :)

gelelim bundan yıllarca önce maaşı kesilen biri yargıtaya başvurmuş ve şöyle bir karar çıkmıştı. boşanan kadın babasının maaşını alabilir ve istediği kişiyle nikahsız birliktelik yaşayabilir. yani kadın boşanmış ve nikahsız olarak eski kocasını sevgili yapmış (Demet Akalın gibi).

Zaten bi cins bir şey ya kocam canım aşkım kiskananlar çatlasin diye bagira bagira insan ne diye konuşur evinde.

Devletin sırtına yük olan parazitler cezalandırılmalı tabiki ama minareyi çalan kılıfını hazırlar. Bu tarz işe kalkışan insanların kurnaz olduğunu düşünüyorum ve sadece kuru şikayetle hareket etmez devlet kanıtlarınız olmalı ki o kanıtlara karşı bu şark kurnazların mutlaka savunması olacaktır sizin her halükarda bunların yaptıklarını kanıtlayabilecek sağlam delilleriniz olması lazım. Sizi caydırmak için söylemiyorum sağlam adımlar atmanız gerektiğini anlatmaya çalışıyorum

Back
X