• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi yardim edin lutfen!

Ben kurum adına yardım yapmak amacıyla bir eve gittiğimde, boşanmış çiftin beraber yaşadığını, ancak kadının babasından maaş almaya devam ettiğini tespit etmiştim. üstelik adamın pantalonları çamaşır ipinde serili ikern, ben burada oturmuyorum, ziyarete geldim, alt katta oturuyorum gibi saçma bir cevap vermişti. o yıllarda durumu kendi kurumumdan resmi yazı ile bildirim yaptım ve kesildi maaş
yorumlarda birisi buradaki kadınların cepalarına çok şaşırdığını yazmış. ancak ülkemizde babasının maaşını almak için eşinden boşananların çoğunluğun milletvekili, hakim, paşa, albay kızı olduğunu öğrenmiştim. bir paşanın emekli maaşı ile bağ kur emeklisinin arasında uçurum var :)

gelelim bundan yıllarca önce maaşı kesilen biri yargıtaya başvurmuş ve şöyle bir karar çıkmıştı. boşanan kadın babasının maaşını alabilir ve istediği kişiyle nikahsız birliktelik yaşayabilir. yani kadın boşanmış ve nikahsız olarak eski kocasını sevgili yapmış (Demet Akalın gibi).
Yani maaşını kesmezler mi faizi ile almazlarmi

Sözkonusu yasa 1 Ekim 2008 de cıktıgindan bu tarihten önceki aylıklar geri alınmıyor.Bu tarihten sonrakiler geri alinıyor.
Tabiki şikayet edin. Devletten haksız kazanç sağlıyorlar. Tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı var.
Su elektrik telefon abonelikleri, seçmen bilgi kayıtları,muhtarlik bilgileri,nüfus müdürlüğünden adres hareketleri,çalişiyorlarsa iş yerlerinden adres bilgileri tespit edilir.
Şikayet eden tabiki açıklanmaz

Acikcasi kadına gıcık oluyorum. Gıcık olma sebebim herkese o...... der
Ağzı aşırı pis. Durup dururken isitirim bu lafları. Herkes namussuz kendi namuslu. En önemlisi devleti kandirmalari
Elalemin namusu sizi ilgilendirmez. Ahlak bekçiliğini bırakın.
Yaptığı suç ve şikayet edebilirsiniz. Gerisi sizi ilgilendirmez

Kimsenin vebaline girmeyin,belki o maas olmasa gecinemeyecek ,belki saglik yardimi kesilecek ,bu kadar kotu olmayin ,bir acigini biliyorsunuz diye cezalandirma yolu insana yakismaz ,
Ne demek kimsenin vebali? Hakedilmeyem bir maaş var ortada? Devleti bile isteye dolandırmak bu insanların yaptığı. Nasıl masum görebiliyorsunuz?

Ay bi devleti dolandıran insanların savunulmadığını görmüştüm bu forumda o da oldu çok şükür. Kadın babasından kalan maaşı alabilmek için boşanmış ama kocasıyla aynen yaşamaya devam. O aldığı maaş da hani şu doktora öğretmene maaşın benim vergilerimle ödeniyor dediğiniz vergilerle finanse ediliyor. Şikayet etme sebebi batmış insanlara hayretlik bi olay 🤦🏻‍♀️

Ortalık durulsun et şikayet konu sahibi. Faiziyle geri alınıyor aldığı toplam maaş. Alınıyor da sallamıyorlar bu konuyu yani. İsmini de söylemezler ama illa öğrenirler diye korkuyorsan bi arkadaşından rica et o etsin.
Tamda icimden geçenleri yazmışsın. Bide konu sahibine adamın sevgilisi misin demişler ya pes..

Kimsenin vebaline girmeyin,belki o maas olmasa gecinemeyecek ,belki saglik yardimi kesilecek ,bu kadar kotu olmayin ,bir acigini biliyorsunuz diye cezalandirma yolu insana yakismaz ,
O zaman bende banka soyayım zira şuan çok ihtiyacım var paraya arada ki fark ben bir kaç kişinin cebinden para çalmış olurum ama bahsi geçen kadın tüm ülkenin cebinden çalıyor . Insanlar vatandaşlık görevini yaptığı için kötü olmaz duyarlı bir vatandaş olur.

Kesinlikle şikayet edin ama millete kötü laf ettiği için değil kul hakkı yediği için devletten haksız kazanç sağladığı için. Hakkı olmayan bir paraya göz dikip her aldığı için . Gizli kalır isminizde merak etmeyin

Ne demek kimsenin vebali? Hakedilmeyem bir maaş var ortada? Devleti bile isteye dolandırmak bu insanların yaptığı. Nasıl masum görebiliyorsunuz?
Sonucta hakki var ,imkan var aliyor ,devletten kimler ne yardimlar aliyor ,mecbur kalmis belki, ac kalsa nasil vebalini alacaksiniz ?
Devlet 1 kisi ile fakir olmaz,sldigi 1000-1500 arasi bisidir,siz sahsi kin duyup bunu yapmak istiyorsunuz,hirsiniza yenilmeyin,yarin oburgun ne dutumda olursunuz biliyor musunuz ?

Sonucta hakki var ,imkan var aliyor ,devletten kimler ne yardimlar aliyor ,mecbur kalmis belki, ac kalsa nasil vebalini alacaksiniz ?
Devlet 1 kisi ile fakir olmaz,sldigi 1000-1500 arasi bisidir,siz sahsi kin duyup bunu yapmak istiyorsunuz,hirsiniza yenilmeyin,yarin oburgun ne dutumda olursunuz biliyor musunuz ?
Ozaman herkes soygunculuga çıksın mantık buysa jkactane 1 vardir

O zaman bende banka soyayım zira şuan çok ihtiyacım var paraya arada ki fark ben bir kaç kişinin cebinden para çalmış olurum ama bahsi geçen kadın tüm ülkenin cebinden çalıyor . Insanlar vatandaşlık görevini yaptığı için kötü olmaz duyarlı bir vatandaş
Manuple etmek icin verdiginiz ornege bak ,banka soymak ,ikisi ayni sey mi allah kimseyi o duruma dusurmesin,

Sosyal yardıma başvuruda zaten devlet yardım eder ama burda dolandırıcılık sizkonusu haksız kazanç bu tespit edilirse hem hakkında dolandırıcılık tan dava açılır hemde faiziyle geri alırlar

Soygunla ne alakasi var ?
Sonucta bir sekilde prim odenmis ,bi karsiligi var ,durumu uygun olan ,dul yetim ayligi aliyor,carpitmayin durumu
Üstte cevap verdim primi babası ödeme s o değil ve böyle bir kazanç yasal değil sizdemi bu şekilde yapıyorsunuz çok savunuyorsunuz

Haklısınız iste ikisi aynı şey değil . Ben bir kaç kişiden çalıyorum o tüm ülkeden çalıyor. Buda HIRSIZLIK. Hemde hırsızlığın alası.
Maasin prim karsiligi var ,sizin caldiginiz icin bir emek yok,belki adami evden gonderemiyor ,halden anlamak lazim ,onu begenmedim bunu sevmedim acigini biliyorum,oraya biraya sikayet edelim,vebalini nasil alacaksiniz

Back
X