• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi yardim edin lutfen!

Merhaba arkadaşlar. Tanıdığım bi çift var. Bunlar bosanmislar. Boşanma sebepleri kadının devletten maaş almak istemesi ve aliyorda. Ben bunları şikayet etmek istiyorum. Yalnız bakanlık benim bilgilerimi istiyor galiba.
Sıkıntı olur mu? Yani karşı taraf kimin şikayet ettiğini arastirsa bulur mu?
Ben bilsem öyle yapanı şikayet ederdim acımam

kimse anlamamış. ne çirkin yorumlar var. anne yada babadan ölüm aylığı almak için hali hazarda olan eşlerini boşayıp aynı evde yaşamaları suç.sahte boşanma yani. alo 170 den şikayetini et.. korkma bilgilerin saklı kalır.

Bnmde öyle bildiklerim var o paralarda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var büyük vebale giriyolar bi şey yapmak istiyosunuz takdir ettim ama devlet uğraşmıyo malesef gene de bn elimden geleni yapim diyosanız şöyle söyliyim komşu köpeğin havlamasından şikayetçi olan birinin ismini söylemişlerdi adama ama bu durumu bilemem tabi bu işlerle uğraşan birine sormak gerek
bence o bildiklerinizi şikayet edin.

Sizde mi kocanızi boşanıp devletten maaş alıyorsunuz yoksa çok savunmusunuzda bu bir dolandırıcıliktir vatan hainliğidir bunu bilin. Devlet demek biz demek o paralar herkesin cebinden çıkıyor

Mutlaka şikayet edin, sonuç alırsınız. Fakat ispatlamanız lazım. İspat olmadan malesef şikayeti doğru düzgün değerlendirmiyorlar. Daha önce böyle bir olaya şahit olup sürecin içinde bulundum, az buçuk biliyorum. Çok ciddi ceza yiyorlar, misliyle alınıyor o para. Ama ispatla şikayet etmeniz lazım. Sizin bilgileriniz de kesinlikle karşı tarafa verilmiyor normal koşullarda.

Bizimkiler şehir dışına gidince edeceğim
Ne olabilir acaba? Devleti düşünmek bahaneniz bence siz tamamen kadına gıcıklık olsun diye yapıyorsunuz ben mi yanlış anladım?
Bence yanlış anladın. Çünkü ben bu zamana kadar kaçak is yapanı hep şikayet ettim. Bu kadına gıcık olmam artısı. Ailemde olsa kacak is yapana izin vermem. Sadece bu is gizli kalirmi diye öğrenmek istedim. Benim korkum yok! bundan sadece ailem rahatsız olsun istemiyorum

Merhaba arkadaşlar. Tanıdığım bi çift var. Bunlar bosanmislar. Boşanma sebepleri kadının devletten maaş almak istemesi ve aliyorda. Ben bunları şikayet etmek istiyorum. Yalnız bakanlık benim bilgilerimi istiyor galiba.
Sıkıntı olur mu? Yani karşı taraf kimin şikayet ettiğini arastirsa bulur mu?
Bu şekilde şikayet edilip maaş kesilen bir çift tanıyorum.Kendi kardesi sikayet etti hemde. ama bulamadi kimin sikayet ettigini. yaptigi kanunen suc. kul hakki.

Vergisini veren her vatandaşı rahatsız eder en basit örneği bu.
"VERGİSİNİ VEREN" peki siz?
Keşke herşeye bu kadar duyarli olsaniz.Konusahibi nin derdi kadına gıcıklıgı amaç devletimizi dolandirmalari değil.Herkes benim yorumumu çarpıtmış umrumda mı hayır ne demek istediğimi ben biliyorum konusahibi de anlamış cevap vermiş.

Keşke herşeye bu kadar duyarli olsaniz.Konusahibi nin derdi kadına gıcıklıgı amaç devletimizi dolandirmalari değil.Herkes benim yorumumu çarpıtmış umrumda mı hayır ne demek istediğimi ben biliyorum konusahibi de anlamış cevap vermiş.
Nasıl bir savunma bu yahu iyi o halde mükemmel bir insan olmadığımız için her pisliğe okey diyelim bu mu sizin mantığınız hırsızlıgi bu kadar arsızca savunanida sizde gördüm pes

Muhatap olmadığınız görüşmediğiniz insanın boşanıp maaş alacağınj nereden biliyorsunuz? Millete söyleyecek hali yok ya kocasıyla aynı evde oturmaya devam edecek niye söylesinde başına bela alsın ki. Babasından maaş varsa onu almak için öyle yapacaktır. Yalnız kadın birebir size birşey dememiş ki farazi olarak evinden söylediği şeylere alınmış olabilirsiniz,resmi boşanmadan ve siz emin olmadan birşey yapamazsınız

Bence bağırma konusunda ve şikayette haklısınız.Birisi öyle bağırsa herkes rahatsız olur.Aylık ta önemli bildirin bence

Muhatap olmadığınız görüşmediğiniz insanın boşanıp maaş alacağınj nereden biliyorsunuz? Millete söyleyecek hali yok ya kocasıyla aynı evde oturmaya devam edecek niye söylesinde başına bela alsın ki. Babasından maaş varsa onu almak için öyle yapacaktır. Yalnız kadın birebir size birşey dememiş ki farazi olarak evinden söylediği şeylere alınmış olabilirsiniz,resmi boşanmadan ve siz emin olmadan birşey yapamazsınız
[/QUOTE]
Çok Afedersin ama yüzüme diyecek g... yok ondan boyle dolaylı konuşuyor. Biliyorum orasida bende kalsın yani nerden öğrendiğim.[/QUOTE]

Zina suc degil ki arkadaslar. Ayni evde yasamak icin ille nikahli olmak gerekmiyor. Bosandik sonra baristik diyebilirler

Vefat eden anne, baba dan kalan, / yetim maaşı almak için eşlerle anlaşmalı boşanmak yasal suçtur. Hem maaş alıp hemde eski eşle aynı evde yaşayamazsınız. Tesbit edildiği taktirde geriye dönük faiziyle birlikte ödemeler geri alınır. Yapacağınız şikayette bilgilerinizin gizli kalması talebinde bulunursanız, kesinlikle bilgileriniz paylaşılmaz ama kişilerle ilgili paylaşacağınız bilgiler net olmalı. Mesela iddia edilen evin açık adresi ( yok manavın üstü köşenin başı gibi adresler dikkate alınmaz) biliniyorsa anneden mi babadan mı maaş aldığı, ssk , bag-kur emekli sandığı hangisinden maaş bağlandığı vs bu bilgiler önemlidir. Ne kadar açıklayıcı bilgiye sahip olursanız şikayatinizin sonuçlanması daha kusa sürer.
bazen denetime gidildiğinde eş evde olduğunda“ çocuğumu ziyarete geldim gibi” ifadeler kullanılıyor. Ve bu durumda yetkililer bir şey yapamıyor. Ama şikayetinizde ısrarcı olursanız kesinlikle sonuçlanır.
İnanın bu şikayetler üzerine binlerce kişi tesbit edildi. Duyarsız olmayın çevrenizde bu şekilde yaşayanlar varsa şikayet edin.

Back
X