• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi yardim edin lutfen!

Ben kurum adına yardım yapmak amacıyla bir eve gittiğimde, boşanmış çiftin beraber yaşadığını, ancak kadının babasından maaş almaya devam ettiğini tespit etmiştim. üstelik adamın pantalonları çamaşır ipinde serili ikern, ben burada oturmuyorum, ziyarete geldim, alt katta oturuyorum gibi saçma bir cevap vermişti. o yıllarda durumu kendi kurumumdan resmi yazı ile bildirim yaptım ve kesildi maaş
yorumlarda birisi buradaki kadınların cepalarına çok şaşırdığını yazmış. ancak ülkemizde babasının maaşını almak için eşinden boşananların çoğunluğun milletvekili, hakim, paşa, albay kızı olduğunu öğrenmiştim. bir paşanın emekli maaşı ile bağ kur emeklisinin arasında uçurum var :)

gelelim bundan yıllarca önce maaşı kesilen biri yargıtaya başvurmuş ve şöyle bir karar çıkmıştı. boşanan kadın babasının maaşını alabilir ve istediği kişiyle nikahsız birliktelik yaşayabilir. yani kadın boşanmış ve nikahsız olarak eski kocasını sevgili yapmış (Demet Akalın gibi).
Ozaman ben çok cahil kalmışım.bu ve buna benzer şeyleri duyunca gıcık oluyorum sınır oluyorum. Yok paşa kızı yok hakim kızı kim olursa olsun umrum değil hepsine haram zıkkım olsun benim hakkım helal değil. Bugün keyfini sürerler ama misliyle çıkar onlardan elbet.en son belirttiğiniz çıkan kararda şaşırdım.benim dusuncelrimmi geri kafalı yoksa insanlsrmi cok farklı cozemedim bu işi

Ay bi devleti dolandıran insanların savunulmadığını görmüştüm bu forumda o da oldu çok şükür. Kadın babasından kalan maaşı alabilmek için boşanmış ama kocasıyla aynen yaşamaya devam. O aldığı maaş da hani şu doktora öğretmene maaşın benim vergilerimle ödeniyor dediğiniz vergilerle finanse ediliyor. Şikayet etme sebebi batmış insanlara hayretlik bi olay 🤦🏻‍♀️

Ortalık durulsun et şikayet konu sahibi. Faiziyle geri alınıyor aldığı toplam maaş. Alınıyor da sallamıyorlar bu konuyu yani. İsmini de söylemezler ama illa öğrenirler diye korkuyorsan bi arkadaşından rica et o etsin.
👏👏👏

Maasin prim karsiligi var ,sizin caldiginiz icin bir emek yok,belki adami evden gonderemiyor ,halden anlamak lazim ,onu begenmedim bunu sevmedim acigini biliyorum,oraya biraya sikayet edelim,vebalini nasil alacaksiniz
Vay anasını dolandırıcılığı savunan kisileride gördü bu gözler adamı evden gondermiyormus yersen

Maasin prim karsiligi var ,sizin caldiginiz icin bir emek yok,belki adami evden gonderemiyor ,halden anlamak lazim ,onu begenmedim bunu sevmedim acigini biliyorum,oraya biraya sikayet edelim,vebalini nasil alacaksiniz
Siz vebaldenmi bahsediyorsunuz? Ciddi olamazsınız. Kim ne hainlik yapıyosa şikayet etmek en doğrusu.buna göz yumanda ondan bi farkı olduğunu düşünmüyorum

Sonucta hakki var ,imkan var aliyor ,devletten kimler ne yardimlar aliyor ,mecbur kalmis belki, ac kalsa nasil vebalini alacaksiniz ?
Devlet 1 kisi ile fakir olmaz,sldigi 1000-1500 arasi bisidir,siz sahsi kin duyup bunu yapmak istiyorsunuz,hirsiniza yenilmeyin,yarin oburgun ne dutumda olursunuz biliyor musunuz ?
Hakki ancak gerçekten bosanirsa olur. Ne demek prim zaten ödenmiş. Ben prim ödedim diye ileride çocuğum sahtekarlık yapıp devleti soyacaksa ona da zehir zıkkım olsun. Bunu ben yaparsam bana da zehir zıkkım olsun. Devlet hakkı ne demek biliyormusunuz? Kimler kimler alıyormuş, o zaman kimin elinden ne geliyorsa o soysun soğana çevirsin devleti. Biz ilkokul 1deyken sırayı kazidigimizda müdürümüz dağdaki teröristten ne farkınız var öyle de devlete zarar veriyorsunuz böyle de demişti. Asla unutmam o cümleyi. Bu kadının devlete maliyeti yılda ne kadar haberiniz var mi?

Göndermediği adama serenat yapıp kiskananlar catlasın aşkım mi diyor 🙄 primi baba yatırmış kadın değil ne halinden anlayacağım ya devleti soyanın . Bari dolandırıcılığı basitleştirip savunmayin

Üstte cevap verdim primi babası ödeme s o değil ve böyle bir kazanç yasal değil sizdemi bu şekilde yapıyorsunuz

Siz at gozlukleriyle hayata bakiyorsunuz,ben bugune kadar calisip yedim,insan bu dusebilir ,hersey olabilir ,allah buyuk kime nasip edecek belli olmaz,

Elalemin namusu sizi ilgilendirmez. Ahlak bekçiliğini bırakın.
Yaptığı suç ve şikayet edebilirsiniz. Gerisi sizi ilgilendirmez
Gerisinden banane isterse evde fuhuş yapsın umrumdami değil. Beni anlamadın bence sen ben diyorum ki o bize namus bekçisi gibi davranıyor laflariyla iki lafından biri o......

Yazamadin ama ben okudum her düşen dolandırıcılığa sarilsa ülkede adam kalmaz yanlışa yanlis denilir gider merdiven siler haram para yemez ben 5lira bulunca danışmaya bırakıyorum nasıl yapıyorlar hakkı olmsyan biseyi almayi şikayeti edeceksin ödesin faiziyle birde dava açılsin

Gerisinden banane isterse evde fuhuş yapsın umrumdami değil. Beni anlamadın bence sen ben diyorum ki o bize namus bekçisi gibi davranıyor laflariyla iki lafından biri o......
Göz göre göre haram para yiyen birinden iyi şeyler beklenemez boşverin, iyi biri olsaydı bu günaha girmezdi zaten.

Devletten haksız yere usulsuz maaş alan birini şikayet etmek için illaki kişisel bir sebep mi lazım? Size dokunmayan yılan bin yıl yaşasın yani...
Tabıki öyle bir şey yok. Daha önce elektirik kaçağıni şikayet etmisligim var. Bunuda yeni öğrendim sayılır.

Acikcasi kadına gıcık oluyorum. Gıcık olma sebebim herkese o...... der
Ağzı aşırı pis. Durup dururken isitirim bu lafları. Herkes namussuz kendi namuslu. En önemlisi devleti kandirmalari

Derdiniz devlet falan değil , intikam .

Ne yapıyorsanız yapın, bizene.

Eve gelip araştırma yapıyorlar, eğer ihbar doğruysa verilen parayı faiziyle geri alıyorlar diye biliyorum. Cimer den şikayet edebilirsiniz bakın bakalım

Merhaba arkadaşlar. Tanıdığım bi çift var. Bunlar bosanmislar. Boşanma sebepleri kadının devletten maaş almak istemesi ve aliyorda. Ben bunları şikayet etmek istiyorum. Yalnız bakanlık benim bilgilerimi istiyor galiba.
Sıkıntı olur mu? Yani karşı taraf kimin şikayet ettiğini arastirsa bulur mu?
Yani anlasmali boşandılar ama aynı evde yaşıyorlar doğru mu anladım ? Peki nereden alıyor kadın ölen annesi veya babasından mi ? Böyle bir durumda lütfen Alo 170 i arayın olayı anlatın. Birlikte kaldıkları evin adresini kaba taslak biliyorsaniz bildirin. Ve bilgilerinizin gizli kalmasını isteyin. Devletimizden o kadar çok böyle maaş alcam diye boşanıp aynı evde yaşayan insan var ki çevrenizde böyle insanlar varsa mutlaka arayın. Bilgileriniz gözükse bile böyle bir olayda karşı tarafa bilgi verilmez.

Back
X