bi yerden baslamaliyim yalnız olmuyor

keydiley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
670
3
66
İstanbul
Bugun karar verdim kilo vermeye 5 ila 10 kilo hedefim artik nekadar olursa.diyetime yardimci onereceginiz yontemler varsa yazarsaniz sevinirim 67 kiloyum bu arada boy 166. Hadi hayirlisi.bana katilmak isteyen yol arkadaslarimda olursa sevinirim

Selam arkadaşım ,
İsveç diyetine başladım 3 gun oldu. 68 kıloyum ve hedefım 58.Bugun 3.gunum 2,5 kılo verdım.bıraz halsızlık yapıyor ama ıdare edıyorsun istersen bıze katılabılırsın , eşim ben ve 3 arkadaşımız beraber yapıyoruz

kızlar benide alırmısınız yanınıza ben 3 gün önce başladım kalori hesapliyorum 600 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum ayrıca kuşburnu ıhlamur altın otu çayı içiyorum 36 kilo vermeyi hedefliyorum haydi bakalım en çok kim kilo verecek :kk77::kk77:

Bugun karar verdim kilo vermeye 5 ila 10 kilo hedefim artik nekadar olursa.diyetime yardimci onereceginiz yontemler varsa yazarsaniz sevinirim 67 kiloyum bu arada boy 166. Hadi hayirlisi.bana katilmak isteyen yol arkadaslarimda olursa sevinirim
başladınız mı?bende bir yöntem arıyorum .

bende daha önce 10 kilo verdim sonra birazcık boşladım ve 3 kilo geri aldım bu gün yeniden başladım hedef 7 kilo daha vermek.Öle spor falanda vaktim yok masa başında çalışıyorum ayrıca biraz dikkatli yiyince mutlaka gidiyor kilolar hepimize kolay gelsinnnnn :)

3 ayda 14 kilo vermiş biri olarak nacizane görüşlerimi paylaşayım ki,
sabahları uyanınca ılık 1 bardak su için ardından yarım saat sonra 1 kase yağsız süt veya yoğurda 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi ekleyip yiyin.tokluk hissini zaten alacaksınız.ardından 1 bardak tabiki şekersiz çay:) 2 saat sonra 2 adet yulaflı bisküvi ya da bir parça çikolata :) öğlen ben yiyebildiğim her şeyi yedim ama mutlaka ardından soda içtim. gün içinde de bol bol su tüketmeyi ihmal etmedim.unutmadan bazıları su içmeyi pek sevmez tavsiyem içine limon damlatarak içmeniz hem midenizi rahatlatır hem içimi kolaylastırır.ögle ile aksaö arasında meyve yemedim hic canım çikolata istedi yedim 1 tane tatlı mı geldi şirkete nefsii körelttim 1 parca yedim mutlaka.:) akşamına ise 1 kase çorba 1 dilim ekmek sebze yemeği (yemek yapamadıysam salatalık domates doğrayıp yedim)varsa yağsız et veya ızgara da olabilir sebze yerine.altın vuruşumu da gece yatmadan 1 yemek kaşığı hakiki elma sirkesi içerek yaptım.işten döndüğümde yarım saatten fazla yürüyemediğim için ki o da indiğim yerle evim arası yürüyüs yapın bol bol diyemeyeceğim.ama akşam yatmadan evde mekik çekmeyi ihmal etmeyin özellikle yemeği yedikten 15 20 dakika sonra :) ben bu şekilde verdim kilolarımı belki isze de faydası olur,77 kilodan 62 kiloya inmiş 2 beden küçülmüş biri olarak size şimdiden kolay gelsin .....

st: 37647223, member: 279832"]lahana çorbası diyeti yapıyorum 1 haftalık 4. günümdeyim.[/QUOTE]
Bende lahana corbasi diyetindeyim bu gün 1. Günüm bu ikinci denemem bakalım inş bu sefer uyarım diyetime 59.1 kiloyla başladım hedefim 54 hadi hayırlısı bakalım. sen 4 ggünde kaç kilo verdin?

Back
X