Benim ve esimin tahlilleri guzel cikti.bebek istiyoruz olmuyor 3 yilim evlilikte insanlar uzuyor beni bu konud...Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.adetin ucuncu gunu ultroson bakilmasi lazim .nereye gidicem hangi bolume ozele gitsem pahalimidir.devlete gitsem ogun cekerlermi yoksa gunmu verirler.ssk liyim ozeller pahalimi gungoren cevresinde bana tavsiye ediceniz bi doktor varmi yardimci olun lutfen
canım devletti genelde ultrason için gün verirler ve sen o günü beklerken daha da stres olabilirsin .
eğer maddi imkanın kısıtlı ise yenibosna da nisa hastanesi var fiyatları çok yüksek değil oraya gidebilirsin güngörene yakın hangi hastaneler var bilmem ama bence hastaneleri arayıp kadın doğum ssk lı muayene ücretlerini öğrenebilirsin ..
zeytinburnunda özel sante plus hastanesinde 12 tl sadece katılım payı alıyorlar böyle hastaneler kalmadı artık ama burası 12 tl den bakıyor kadın doğumu içinde iyi diyorlar bağcılar tramvayı ile rahatlıkla ulaşırsın
bide oralarda safa has. var bi ara yine fiyat sor.
devlette bu takipler zor genelde fazla da sallamıyorlar istanbul kalabalık yer maalesef.
ben b.köy devlet hastanesine gittim asistan doktor vardı giriyosun şikayetini söylüyorsun saçma sapan bir şekilde küçücük bir kağıda not yazıyor 11 gün sonra bahçelievlerde ultrason çekilecek diyor komediye bak sıradan bir ultrasonları bile yok oda da..
ha birde bezmialem vakıf üniv. hast. bu konuda daha iyi bildiğim kadarı ile hemen ult. çekiliyor odalarında varmış.
uzmanlar ücretsiz bakıyor ssk ya.
doçentler 35 tl
prof lar 50
ama ben prof a gittim hiç memnun klmadım paranı çöpe atma uzmana git ücretsiz ol muyaneni.
internetten rahatlıkla randavu alabiliyorsun. canım
benden bu kadar.. inşallah faydalı olur bu bilgiler :):):)