bi yol gosterin bana lutfen sasirdim

arinna82

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
63
7
298
Samsun
Benim ve esimin tahlilleri guzel cikti.bebek istiyoruz olmuyor 3 yilim evlilikte insanlar uzuyor beni bu konud...Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.adetin ucuncu gunu ultroson bakilmasi lazim .nereye gidicem hangi bolume ozele gitsem pahalimidir.devlete gitsem ogun cekerlermi yoksa gunmu verirler.ssk liyim ozeller pahalimi gungoren cevresinde bana tavsiye ediceniz bi doktor varmi yardimci olun lutfen

Ozele gitmene gerel yok. Fazla yogun olmadigini dusundugun bir devlet hastanesine gidebilirsin. O gun de cekilebilir, veya randevu verir sana. Gecmis olsun

Slm canim bnmde 3 yil sonunda oldu kendiloginden cok sukur neler denedim olmamisti.2 negatif asilamm var hastane bilmiyorum ama bn yurt disindayim...sadece sylmk istedgm canini sikma gez dolas kafana takma olacak allahin izniyle ......unutmaya calis fazla dusunme..

Benim ve esimin tahlilleri guzel cikti.bebek istiyoruz olmuyor 3 yilim evlilikte insanlar uzuyor beni bu konud...Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin.adetin ucuncu gunu ultroson bakilmasi lazim .nereye gidicem hangi bolume ozele gitsem pahalimidir.devlete gitsem ogun cekerlermi yoksa gunmu verirler.ssk liyim ozeller pahalimi gungoren cevresinde bana tavsiye ediceniz bi doktor varmi yardimci olun lutfen

canım devletti genelde ultrason için gün verirler ve sen o günü beklerken daha da stres olabilirsin .
eğer maddi imkanın kısıtlı ise yenibosna da nisa hastanesi var fiyatları çok yüksek değil oraya gidebilirsin güngörene yakın hangi hastaneler var bilmem ama bence hastaneleri arayıp kadın doğum ssk lı muayene ücretlerini öğrenebilirsin ..
zeytinburnunda özel sante plus hastanesinde 12 tl sadece katılım payı alıyorlar böyle hastaneler kalmadı artık ama burası 12 tl den bakıyor kadın doğumu içinde iyi diyorlar bağcılar tramvayı ile rahatlıkla ulaşırsın
bide oralarda safa has. var bi ara yine fiyat sor.

devlette bu takipler zor genelde fazla da sallamıyorlar istanbul kalabalık yer maalesef.
ben b.köy devlet hastanesine gittim asistan doktor vardı giriyosun şikayetini söylüyorsun saçma sapan bir şekilde küçücük bir kağıda not yazıyor 11 gün sonra bahçelievlerde ultrason çekilecek diyor komediye bak sıradan bir ultrasonları bile yok oda da..

ha birde bezmialem vakıf üniv. hast. bu konuda daha iyi bildiğim kadarı ile hemen ult. çekiliyor odalarında varmış.
uzmanlar ücretsiz bakıyor ssk ya.
doçentler 35 tl
prof lar 50
ama ben prof a gittim hiç memnun klmadım paranı çöpe atma uzmana git ücretsiz ol muyaneni.
internetten rahatlıkla randavu alabiliyorsun. canım

benden bu kadar.. inşallah faydalı olur bu bilgiler :):):)

Tskkur ederim ederim arkadaslar devlet hastanelerinden memnun kalmadim.bu ozellere bakim
Bakırköy ethica hastanesi nevin hanım veya erkan bey.özele gitmek istiyosan biraz parana kıymak zorundasın canım:) Güngören ve çevresindeki hastaneleri tavsiye etmiyorum.tabi benim fikrim bu.

nevin hanım nerden çıktıysa:) ben çamlık hastanesi belma hanım dicektim.nevini araştırıyodum öyle yazmışım:) kafa kalmadı bende seninle aynı durumdayım.3 yıl oldu ama hayırlısı olsun hepimiz için:) bir şey daha: ethica hastanesinde erkan bey iyidir.arkadaşım gitmişti ondan biliyorum.

Tesekkur ederim insanlar cok acimasiz her gormelerinde bazilari kasitli ne bekliyorsun bebek yapsana diyorlar psikolojim bozuluyo kimseyle gorusmek istemiyorum Allah olmayan herkese nasip etsin devlet hastaneleri hic sallamiyo umurlarinda degil iyi hesapli bi hastane bulmam gerek.benim durummumdaki arkadaslarada bu sayfa bi yol gosterir ins.cunku hic birsey bilmiyorum beynim durdu adeta

O diyen boş konusanları boşver sen strese girme hastaneni bul redavını ol canım insanlar herseyı soyle kulakasmamaya calıs noral bozmaktan baska işe yaramıyorlar. Allah gönlüne göre bır hastane ve hayırlı bebiş versin canım

canım devletti genelde ultrason için gün verirler ve sen o günü beklerken daha da stres olabilirsin .
eğer maddi imkanın kısıtlı ise yenibosna da nisa hastanesi var fiyatları çok yüksek değil oraya gidebilirsin güngörene yakın hangi hastaneler var bilmem ama bence hastaneleri arayıp kadın doğum ssk lı muayene ücretlerini öğrenebilirsin ..
zeytinburnunda özel sante plus hastanesinde 12 tl sadece katılım payı alıyorlar böyle hastaneler kalmadı artık ama burası 12 tl den bakıyor kadın doğumu içinde iyi diyorlar bağcılar tramvayı ile rahatlıkla ulaşırsın
bide oralarda safa has. var bi ara yine fiyat sor.

devlette bu takipler zor genelde fazla da sallamıyorlar istanbul kalabalık yer maalesef.
ben b.köy devlet hastanesine gittim asistan doktor vardı giriyosun şikayetini söylüyorsun saçma sapan bir şekilde küçücük bir kağıda not yazıyor 11 gün sonra bahçelievlerde ultrason çekilecek diyor komediye bak sıradan bir ultrasonları bile yok oda da..

ha birde bezmialem vakıf üniv. hast. bu konuda daha iyi bildiğim kadarı ile hemen ult. çekiliyor odalarında varmış.
uzmanlar ücretsiz bakıyor ssk ya.
doçentler 35 tl
prof lar 50
ama ben prof a gittim hiç memnun klmadım paranı çöpe atma uzmana git ücretsiz ol muyaneni.
internetten rahatlıkla randavu alabiliyorsun. canım

benden bu kadar.. inşallah faydalı olur bu bilgiler :):):)
arkadaşım aradınmı bu hast. leri
nisa falan fena değil

Canim bende gungorende oturuyorum. Zeytinburnu sana yakin avrasya hospitalde gamze baykan var mutlaka ona git ben bir ayda hamile kaldim. Cokta tatlidir..inan hersey guzel olacak

Canim bende gungorende oturuyorum. Zeytinburnu sana yakin avrasya hospitalde gamze baykan var mutlaka ona git ben bir ayda hamile kaldim. Cokta tatlidir..inan hersey guzel olacak

Tesekkur ederim ozel gungoren hastanesi tulay aydin koldas gidiyorum suanda memnunum ins hayirlisi olur

Normal tahlille çıkmayan bi erkek hastalığı var spermde DNA hasarı. Baktırın. Dr kaan aydos ..arastır kesnlkle

bezmialem hastanesine gidip memnun olan var mı
Evet ben gidiyorum memnunum 2015de bir aşılamayı yardımcı doçent nilay güler karacaya yaptırmıştım ikinci aşılamayı ocakta uzman dr müşerref banu yılmaz a yaptırdım şubat gibi tüp bebek tedavisine başlayacaz. Zaten bezmialemde kısırlık bölümünü ayrı bir yere taşımışlar

Back
X