Bi yol gösterin napmam lazim

Gezdigin arkadaslarin kim hayatim.evliler mi ailecek gorusebiliriz belki diye sorup ogreneceksin.
Sende arkadaslarinla arada bulus.
Kendini kapatma

Benim bi tane tek arkadasim var onunlada sık gorusmuyoruz yani onun cevresi cok genis ama benim degil.aslinda mantikli yarin aynen oyle dicem arkadasin evlimi ailecek goruselim belki tmam der

Hic korunmadik ilkinler korunmak zararli die duymustuk bende oda bebekleri cok seviyoruz oyuzden hemen bebek yaptik :) iyikide yaptim.bebegimde olmasa halim nolurdu kim bilir..esime gorede ben evlilik insani degilim cocuk gibiymisim.

Korunmak zararlı değildir.
Bebekleri sevmekte ilgili değilde KK'da açılan "Boşanmak istiyorum ama nasıl yeni bir hayat kurucam" konularını hatırlayarak o yorumu yaptım. Madem evleneceği eş potansiyelinde değilsiniz neden sizinle evlenmiş o zaman?

Bayramda senin ailene gitmiyo musunuz?
Gittik 1.2 saat kaldik sonrada onun ailesine gectik

Ben oyle cok istiyorumki onunla gezip eglenmeyi oturup sohbet etmeyi o evdeyken bile hep tv izliyor benle isi dustumu konusuyor kahve yap gibi arada opuyo ben uzuluyom die ama benle sohbet etmiyo hicbisi yapmiyo elektrik gidince konusuyoruz cokta egleniyoruz beni komik buluyo onun disinda tik yok

21 yasindayim bide

Ona sormak lazim bazen okadar uzuyoki yaptiklari keske senlen evlenmeseydim diorim ona

Esimde 28 yasinda

Sen onsuz gezemezsin ama değil mi?
İmkanı yok bakkala bile çıkarmaz bu seni.
Kusura bakma da köleliğe evet demişsin bu yolda daha çok ağlarsın sen.
Ben yerinde olsam bundan sonra senin çıktığın her gün ben de bir arkadaşımla gezmedeyim.
Hadi bakalım derim.
Seyreyle sonra şamatayı.
Pis bencil!
Bencil heriflerden nefret ediyorum.

Benim bi tane tek arkadasim var onunlada sık gorusmuyoruz yani onun cevresi cok genis ama benim degil.aslinda mantikli yarin aynen oyle dicem arkadasin evlimi ailecek goruselim belki tmam der

Kendine bunu yapma.esin sanki cocuk oldugunda daha cok disari hayatini yasayip seni yalniz birakacak gibi geldi bana.
Oysa ki suan seninle gecirdigi her saniyeden muthis keyif almali.
Daha yil dolamamis ama tutkunuzu ya kaybetmissiniz ya zaten hic olmamis.
Mangal olur sinema olur piknik olur pazara gitmek olur ama hepsini beraber yapin.
Arkadasin yoksa arkadas edin.
Uzuldum.umarim toparlanır. Dedigim gibi hos bir masa hazirla ve ciddi ama gergin ortam yaratmadan konus.
Ve esine bu sekilde yalanlara devam ederse yalan uzerine evlilige devam edemeyecegini belirt.

Yarin esimin dogum gunu yarin guzel seyler hazirlicam ona konussammi dogum gununde bilemedim canini sıkmis gibi olurum bukezde

Benim cevrem yok arkadasim yok nereye gidicem ailemde hep olmiyo

Bu dusunceyle cok uzulursun.o senin canini sıkarken dusunuyor mu?kaldi ki konusmak ve iletisim kurup sorunlari dile getirmek can sikmak olmuyor
Yom konuscamda illaki dogum gununde sussam diorum oyuzden.ve o beni dusunmuyo canimi sıkarken dogru bi iki geliyo sarili seviyorum seni opuyo beni kandiriyo kolay affettigim icin bi durumdayim zaten

Benim cevrem yok arkadasim yok nereye gidicem ailemde hep olmiyo

Neden yok?

Valla kocasız bir ömür yaşarım da arkadaşsız yaşayamam ben.

İşte bu yüzden mutsuzsunuz.
Dünya kocanızın etrafında dönüyor.
Ondan başka bir meşgaleniz olsaydı hem onu bu kadar sıkmazdınız hem kendiniz
bu kadar daralmazdınız.
Gereksiz kavgalar da olmazdı.

Arkadaş edinmeye bakın derim kökten çözüm.

Benim bi sıkıntim var eskiden oyle degildim sonradan boyle oldum insanlara nasil yaklasicami nasil arkadaslik kurucami bilmiyorum bi iki konusuyoz sora o kendi yoluna ben kendi yoluma gibi bisi oluyor yoksa bende bu durumdan cok sıkıldim esimden baska kimsem yok gibi bundada esimin payi var benimde salakligim var bi iki arkadasim vardi onceleri esim beni onlardan uzaklastirdi sanki heran bana zarar vericeklermis gibi bana enjekte etti bi arkadasim vardi misal kiz bana hicbisi yapmadigi halde kizla arkadasligii bitirdim sora pisman oldum kizi aradim ulasilmiyo internetb heryerden aradim bulamadim o simdi olsaydi beni hoc yanliz birakmazdi cok pismanim arkadasimi kaybettigim.icin

Bnmde sucum var ama bnde arkadasimin bi iki yanlisinda esime ozmanlar nisanliydik anlatirdim oda bana uzak dur die die arkadasimi.kaybettim

Kırmak istemiyorum ama sizin gibilere buldumcuk diyoruz.
Sevgili için arkadaş silen hayatını sevgilisi üzerine kuran insanlar..

Adam üzüp ağlatınca ağlayacak omuz yok ama değil mi?
İşte bunun için kimsesiz kalmanızı istedi.
Ona mahkumsunuz.
Ağlatan da o, ağladığınız omuz da ona ait.

Benim eşimin sevmediği arkadaşlarım vardı.
Evlenmeden önce tabi diyemedi ama evlendikten sonra nikaha güvenip rest çekti ya onlar ya ben diye.

Dedim ki güle güle canım.
Sen yokken onlar vardı.
Sen ağlatırken onların omzu vardı.
Ama onlar beni hiç ağlatmadı.
Şimdi vazgeçmem gereken bir taraf varsa o belli.
Hadi şimdi güle güle dedim.

Bugün hala hayatımdalar.
Eşim de boyunun ölçüsünü aldı.
Kendi ile aynı cümlede bile geçirmez hiç birini.

Arkadaş çok önemli bir şeydir.
Duygu düşünce yapınızı ciddi anlamda değiştirmenizi öneriyorum en azından bundan sonrası için.

Haklisinda bn niyetim o degildi nisanli gorunce arkadas atmak gibi bnm gozumde esimde arkadasim gibiydi oyuzden onla paylasirdim ayni seyi arkadasimada anlatirdim nisanlimboyle yapti die bnm icin ikiside arkadas gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…