- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.179
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
9 ay dir evliyizNe kadardır evlisiniz?
adam sana yalan soyluyor sende umursama gezebildigi kadar gezsin gitme onunla hic biryere
Arkadaşları bekar mi?bekar hayatini ozluyor esiniz sanirim.
Size yalan soyluyor bunu ciddi bir sekilde konusun.
Bilmiyorum bekarmi evlilermi.biz ilesim kuramiyoruzki ben sinirlenip bagiriyorum oda bagiriyo sinirleniyo adam gibi konusamiyoz
Kesme beraber eglensek ama bana dioki senle yarim saat olmak bile yetiyor ben dirdirciyim onun gozunde :/ bide arkadaslari hakkinda nasil bilgi alabilirimki esim cok kiskanc asla arkadaslarina beni gostermez.mesela kahvede onu taniyanlar vardir ordan gecmemiz gerekiyo ama o gecirmez uzak yerden goturur sora caddede dolmus vs beklerken beni arkasina saklamalar ohooooo daha neler neler9 aylik evlisiniz bebeknicin bekleyip kendiniz buyumeliydiniz bunun yasla alakasi yok bu arada.
Keyif aldığıniz seyleri birlikte yapmalı eglenmeli heyecanli olmaliydiniz.
Simdi bebek dogunca bekar hayatina daha cok ozenip gidebilir.
Arkadaslari hakkinda minik bilgileriniz olmali.
Hircinlasmadan bir konusma gerceklesin.
Sonra uzulmeyin.
9 ay dir evliyiz
Soyluyorum bahaneler buluyor neymis bi arkadasi cagirmista kinaya gitmisleröf yalancı birisiyle nereye kadar gider ki...
açıkça sorun bana yalan söylüyosun napıyosun o sürede diye.
Çocuk dogunca ona ihtiyacınız olduğu zaman da mı dükkana diye gidip başka yerlerde sürtecekmiş?
önce sorun belki mantıklı bir açıklaması vardır yoksa da koyun tavrınızı.
6 aylik hamileyimHamileliğiniz?
birakmayin benimle zaman gecir birlikte gidelim de. O kahvede olmadigi zamanlarda nereye gitmis yalancinin ta kendisiEvet hep yalan soyluyo beni kandiriyor ben dayanamiyorum umursamiyim diorum yolluyorum onu heryere dahada beter hale geliyo kizdigim zamanlar boyle degildi bu kizmayi biraktigim an boyle olmaya basladi
6 aylik hamileyim
birakmayin benimle zaman gecir birlikte gidelim de. O kahvede olmadigi zamanlarda nereye gitmis yalancinin ta kendisi
biyle insanlar kendileri yapar ve karilarini saklarlar birsey derdimde n3yseKesme beraber eglensek ama bana dioki senle yarim saat olmak bile yetiyor ben dirdirciyim onun gozunde :/ bide arkadaslari hakkinda nasil bilgi alabilirimki esim cok kiskanc asla arkadaslarina beni gostermez.mesela kahvede onu taniyanlar vardir ordan gecmemiz gerekiyo ama o gecirmez uzak yerden goturur sora caddede dolmus vs beklerken beni arkasina saklamalar ohooooo daha neler neler
Yaslariniz kac acabaKesme beraber eglensek ama bana dioki senle yarim saat olmak bile yetiyor ben dirdirciyim onun gozunde :/
3 ay içinde baba olabilecek potansiyeli nasıl gördünüz? Ben konularınıza baktım eşiniz açık ve net evlilik adamı değil. Rahatlığı seven biri. Bir mesleğiniz yok. Eğitime devam etmeyi düşünmüyorsunuz galiba. Yol ayrımı gözükürse ileride umarım sorun yaşamazsınız. 21 yaş için evlilik çok erken bana göre.
Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?