- 13 Aralık 2015
- 128
- 75
- 13
- 32
- Konu Sahibi Sevdalm6868
Arkadaşlar nerden başlıcagımı bilemiyorum beş aylık evliyim , eşimle aramda bi sorun yok ama gelgelelim kaynanam 1 sene nsanlı bkledm eşim askere gitmişti. Nişanlıyken herşeye küstüler bi sucum yokken tartışma çıkardılar. Size olayın birini anlatayım ben 2 saatlik yere gelin geldim annem halam yengem ve ben bizim evi tenizlemeye gittik neyse kaynanamla görümcemdw geldi yukarı cktık biz geri aksama eve döncez uzaktan geldk bugun btirmemiz lazım temizliği, basladık herkes bi iş aldı kvde görmcem öyle balkonda fısıldasıyolar hic bi iş yapmadılar anca tefdiş eder gibi gezindiler. Bizde böyle acele iş yapıyozya pek muhabbet olmadı arada herkes bi işi bitirmeye calısıyor. Banyodan bagırma sesleri geliyo koştum, kvde annemi skıştırmış sen bana tavır aldın inadına yapıyon bütün işleri bura benim oglumun evi bana bi yabancı gibi davranamazsınız beni dısladınız daha nler, elim ayagm titredi dedmki noluyo anne nye kavga ediyonuz sorun ne dedm bu sfer bana basladı sen annenimi koruyon burda beni tutacan halamlarn annemlerin yanında bana saydı. Çıktık ordan hiç yüzümüze bakmıyo aglayarak eve gittik babama dedik babam kpi aradı adamın bişeyden haberi yok anlattı oda ee napacazya demiş geldi bize hic bişey demiyo lafı biz yedik karısından bu bize ahkam kesti. Babam kvdeyle telefonda knustu babama bisürü laf demis oda ona bu konu böyle oldu babam bn seviyorum diye bide nişanlım askerde diye ayırmak istemedi yapamadı. Dügün zamanıda cok olay yasadık bununla kalmadı, dügün oldu bitti herşeye ragmen evime geçtm ilk günler başladı sen önceden beni cok arıyodun işin bitince bi kenara attın kullandın beni sinsisin kurmazsın sustm ilk zmanlarımdı. Ama arkadaslar hic bi düzelme olmadı hala aynı her ay olmadık yere bi sorun cıkartıyo bize gelmiyonuz işte kocan işe giderken seni bize bırakıp aksam alsın, sen oglumu degiştirdin bize soguk, hergün gel hergün ara, telefonu acıyo bas bas bagırıyo agzına geleni sayıyo ertesi gün esmle konsmaya gidiyoz süt dçkmüş kedi , ben sizin arkanızdayım birazda anlayıs gösterin diyo konu her sferinde böyle kapanıyo. Geçenlerde de annem bize kalmaya geldi geldigi gün hosgeldne geldiler bize kv kp cuma günüydü annemde pazar döncek, ertesi gün kuaföre gittik tyzem aradı bize gelin esim evde bn gelemiyom gitmeden görüselim 2 saatmi ne durduk eve geldk tabi farkediyom annemin ici hic rahat degil diken üstnde sanki. Pazar gnü oldu annemi yolladık gitti, aksam oldu kvdeyi arayım dedm öylesne aradm basladı siz beni hiç aramıonuz bekledm gelmediniz bende dedm sagolun geldniz anne görüstük bi günlügüne geldi kadın ertesi günde bisi yapmadk bi tyzeme ugradk noldu dedm, siz benden habersz orayamı gttiniz annen ne hadle götürüyo benden izin aldnmı sen, beni hiç kaleye almıyonuz dedi bende eşim izin verdi kötü biteremi gittim bu kdar büyütüyosun dedm bi bağırdı bana bundan snra eşinde izin verse benden izin alacaksın tamammı diye hayır eşim varken snden izin alamam dedm kudurdu eşimi istedi verdim. Neyse onada saydı sayıştırdı tabi bu burdan bisi demiyo yinembiz ayagına gttik konustuk. Arkadaslar esim koruyo beni ama bu olanlara karsı tepkisi az kalıyo koruyo ama sakin bi tavırla yada korkarak yalvarır gibi annwsine halbukı benim bi sucum varmı allah icin söyleyin. Hala aynı sorunları yasıyorum smdide gelmiyonuz aramıyonuz burda kalın gibi şeylerle hergün arayıp rahatsız ediyo eşim cok iyi birisi ama oda bu olanlar karsısında cözümsüz kaldı ve hic huzurumuz yok evimizde korkuyla oturuyoz resmen napacagımı şaşırdım psikolojim bozuldu bana bi yol gösterin Allah askına bi yardm edin akıl verin, ailemde orda üzülğyo benim durumuma cok kötüyüm çaresizim. K bkmayın biraz karışık anlatmış olabilirim kafamda karman corman