1. o kadar terbiyesizlik yapınca neden ayağına gidiyorsunuz,
2. başında kocan varken o kim ki izin isteyecekmişsin,
3. annen gezmeye giderken dünüründen neden izin alsın...
gibi sıralanabilir ama ilk suç eşiniz de ikinci suçu sizde buldum. çünkü yüz vermiş bu kadının totosunu havalara kaldırmışsınız.
kv tipik kv oğlu evleniyor kıskançlık krizleri kaybettiğini düşünerek saldırıyor,
eşin hop anne orda bi dur ne oluyorsun benim evim ayrı yolum ayrı yuvam ayrı bu evin de reisi benim, ben varken senin karıma kocalık yapman gerekmez demeli,
bak kv ler yaşça büyük cahil insanlar onlar daha çok ilkel olarak saldırır bu durumda kendinizi korumanız lazım.
o laf söylediğinde onun ağzının payını vermezsen bir laf fazla söyleyecektir, çünkü cahil insan susacağı yeri bilmez.
bir diğeri kvler malum eski tip aile erkenden evlenmiş birşey bilmeden görmeden bu yüzden kvlerinden öğrenmiş görmüş evini ailesini kv yönetirmiş. onlar da yıllarca söz düşmemiş yediğine , giydiğine, yaktığına,yatıp kalktığına, hatta doğurduğu çocuğu bile kv belirlermiş.
onlar bundan başka sistem görmediği için ve o yaşa kadar söz hakkı düşmüyor ya bu zamanda eline bir iktidar geçiyor haliyle kullanmaya hevesli hemen havalara giriyor.
ilk önce eşiniz ile konuşun baktınız aciz kalıyor çözemiyor, siz kendiniz çözün, sessiz sedasız, bu arada eşinize de annesini şikayet etmeyin, mutlaka görüyor ve kendi annesini tanıyor sonuçta..