Bi yorumda bulunun lütfen :((((

Sinem00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
414
0
0
İstanbul
Kızlar ayrılalı 1 ay olucak biliosunuzdur bazılarınız, face imden silmistim malum sahısı o da beni engellemisti.. bugün baskasının faceinden bi bakim dedim arama yapıp profil resmine ayakta ele ele tutusup birbirini öpen sevgili avatarı koymus ... sinirim tavan yaptı ayrılan bi insan bu fotoyu nie koysunki aşk resmi acaba baskası mı var die düsünmeye basladım. Ailesi baskıcıydı filan o kızı bırakıcaksın demislerdi en son dayak yemisti anlattıklarına göre ve benim ben yokum artık dememi belkide bahane edip ayrılmıstık. Ben bırakmıs gibi olmustum.. Artık bitti naparsa yapsın o sorun değil ama baskası içinmi bıraktı beni onunla mı cıkıo gibisinden düsüncelere kapılıorum içim içimi yiyo öle düsününce .. oooofff Sizce normal mi o foto ??

Ailesindenmi dayak yemiş ? senden ayrılsın diye
Kaç yaşındasın cnm sen ve o
Bence sorunluysa hiç üzerine düşme, koysun avatarmı koyuya ne koyuyosa

anlıyorum seni ama sonuçta olan olmuş biten bitmiş
ama sanırım sen onu bu kadar hala takıyorsan seviyorsun unutamamışsın
resme gelincede ne desek yalan olur belki o fatoyu çok beğendiği için koymuşta olabilir hoşuna gitmiştir yani...

ikimizde 18 . Evet ailesi benimle çok ilgileniomus bilmem ne herkes karısmıstı sözde bana öle anlatıodu çok üstüne gelmisler en son babası face indeki fotoları görmüs ikimizin fotolarını kızmıs nasıl görcekse bilmiorum artık ve son etapta da bbamdan dayak yedim ya kız yada telefonunu alıcam pc yok dısarı bile çıkmıcaksın demis. aksama kadar aramamıstı bu kavga günü bende bilmiorm tabi cok sinirlenmistim bi msj yazıp sonuna ben yokum demistim. sonra cvp geldi gözümde bi hiçsin yok iste ben dayak yedim senin için herşeye katlanırdım ama sen busun iste hemen yokum diensin filan dedi. tüm bunlar doğrumu bahane mi bilmiorum ayrılık için . oouf ben daha kendimi sucluorm ama bu foto ne ki ask resmi filan bilmiorm hiç bilmiorm tek bildiğim sey su ki suan çok sinirliyim ağlayasım var ama isyerindeyim ((((((((

Bence hiç alakası yok ya avatarına öyle bi resim koymasıyla hayatında başka birisi olmasının takma kafana

bencede hiç alakası yok belki seni ve beraber geçirdiğiniz günleri özlediği için koymuş olabilir

Bence ona yorma canım alakası olmayabilir belki de seni özlediği için o fotoyu koymuştur.

canım siz ayrılmışsınız artık istediği fotoyu oraya koyar..bi anlam taşıdığına inanmıyorum ben...ama artık sende sorgulmasan iyi olur...

ayrılığın insanı neden irdeliyorsun hala...üstelik kesin bitti diyorsun....başka şeylerde görebilirsin zamanla ve başkası yüzünden bittiyse ne olacak şimdi gidip intikammı alacaksın......

kısaca boşver unut ne yaparsa yapsın....

madem bitti niye takip ediyorsun

seni başkası için bıraktığını öğrenince mutlu mu olacaksın

önüne bak kuzucum önüne

geçmişten hayır gelmez

genç insan hemen başka bir sevgili bulmuş olabilir, bu gayet normal süprizzzzz

Boşver canım. Zamanla unutursun. Ailesinden dayak yiyen bir erkek zaten ailesinden gördüğünü ileride sana uygulayabilir. Sana dayak atabilir yani. Ailesi de normal değilmiş baksana. O insanla ileride ciddi bişey düşünseniz ailesi sana eziyet edecek resmen belli. Uzak dur sen o adamdan.

Tamam bitti ama insan yediremez eğer öle bise varsa baskası için olduysa ayrılık kesinlikle intikam alırım acıtırım canını bu da benim görüsüm.. Ki sanmıorum artık ana kuzusu

Tamam bitti ama insan yediremez eğer öle bise varsa baskası için olduysa ayrılık kesinlikle intikam alırım acıtırım canını bu da benim görüsüm.. Ki sanmıorum artık ana kuzusu

seni başkası için bıraktıysa ne kadar umurundasın sence de intikam alacaksın -tatlicadiarzu-

kendini küçük düşürürsün ancak

Bir başkası için terk ettiyse şanslısın seni onunla aldatmamış ve ayrılmıştır.
diğer bir açıdan hem 18 yaşında birini babası dövmüşse bu çok kötü bir durum. seninde bu acının üzerine öyle yapman çok hata zaten....

Gençsin boşver geçer bu günlerde. bir kızı bir erkekle görünce ailesi yüzünden dayak yer... ama sizin fotoğraflarda verdiğiniz pozda önemlii. ailesi kızdığına göre verilen pozda önemlii değil mi?

Ayrılan bir insan "her fotoyu" koyabilir, kimseye karşı sorumluluğu kalmamıştır...

Doğal olarak ayrıldığı insan yani karşı taraf, "ne yaparsa yapsın, sorun değil" demekle mükelleftir zira artık o şahsın sevgilisi değildir... şakkıdı

Lakin "ne yaparsa yapsın" dedikten sonra bir fotoğrafa takılmak hiç de sağlıklı bir durum değildir... Belli ki siz de öfkeyle, şartlar yüzünden arkasında duramayacağı kararlar veren "Bitti" deyip sonra pişman olan ama o pişmanlığı konduramadığı halde eskiyi takip etmekten vazgeçemeyenlerdensiniz...

Ondan kopmamak için, bahane olsun diye, ortak platform yaratmak adına kullanırsınız bunu... "Ne alakası var?" demeyin... Eski sevgiliniz zaten sizi umursamadığı için (adı üstünde "eski olduğu için) başkasını bulmuş olur o durumda, sizi dikkate almayan birinin canını acıtabileceğinize inanıyor musunuz? Hadi diyelim kendinizi tekrar fark ettirdiniz, sizinle ailesi, şartlar, vs. nedeniyle adam gibi ilişki yaşamamış birinin bu kez sağlam duracağı bir beraberliği olduysa karşısındaki hemcinsiniz de boş durmayacaktır ve yine üzülen bu kez daha büyük bir travma yaşayan yine siz olursunuz... Sizi silmiş birinin gözünde görünür olma çabasının adı ne zamandır intikam almak oldu?

Dayak yemiş derken tokat atmış. Ayrıca ne poz verebilirim ya cümlelerinize dikkat edin biraz!!!! Yan yana cekilmiş doğru düzgün bi fotoğraf bunun pozla alakası yok istemiolarmıs kız arkadası olmasını öss kpss die kafayı bozmus bi aile işte.. Hem bn sinir anında bi cümle kurdum die o da ailesinin baskısına dayanamadı ve bni bahane etti büyük ihtimal çok sevse o bi cümleye bakmazdı o ailesini karsısına almak istemedi onlarla kötü olmak istemedi saten hep tartısıoduk son zamanlar bölece bitti işte ilişki.. Avatara gelince bugün başka resim koymus yine duramayıp baktım karanlık bi kalp resmi. Belki de özledi acı cekio veya baskası var tamam kabul ama bakmak istemiorm takip etmek istemiorm irademe sahip cıkamıorm cok ama cok merak ediorm hep bu son die bakıorm oof nasıl kurtulucam bundan bilmiorm =((

Söylediklerini anladım tamamen. Biri var yada yok onunla olamayacağımı biliodum ben mantığım kabul etmiyodu saten pişman değilim ayrıldığıma ama üzülüyorum tabiki arada . Odun değiliz sonucta bi kalp tasıyorum ve o insana alısmıslığım var her kötü anımda sığındığım biri pat die ortadan kalkınca ve suan lise arkadaslarımdan da koptuğum için arada kendini yanlız hissediyorum. Sorun bu. Ve onu takip etmicem diorum diorm ama irademe yenik düşüorum merak merak bundan nasıl vezgecicem bilmiyorum

Şimdi o kadar farklı hayatlar var ki. Hayatlar çok farklı... ben kötü anlamda demedim kii! ailesi niye kızmış olabilir diye düşününce yazdım... dayak yemek - tokat yemek aynı işde... ailesi çok ayıp yapmış 18 yaşında genç bir delikanlıya kız arkadaşı var diye tokat atılmaz kii.

düşüncem buydu...

Hayata yeni atılıyorsun bunlar ne ki. daha neler yaşayacaksın ne büyü acılar yaşayacaksın... ne büyük kayıplar yaşayacaksın...
o yüzden pek düşünme hayatını yaşamaya bak...

sosyal aktiviteler katıl.. yaşamına devam et.

en büyük intikam unutmaktır. boşver karşı taraffı önemseme boşver sana bu kadar değer veriyorsa kendi değerini göstermiştir.

seviyorsa hatasını anlar gelir...

yoksa ...
kadir kıymet bilen biri karşın açıksın boşver...:1rolleyes:

oda dikkat çekmeye çalışıyor tepkisiz kal... dönesi varsa zaten gelir.. beklemek zorundasın.. adım atarsan pişman olursun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…