Bi yükün altina girdim ki ..Lutfen fikirlerinizi yazar misiniz

Kızın çektiği paranın ödeme günü gelmiş benden istedi kardesim .Yani kızın çekip verdiğinden eminim ben .Çünkü borçlar bitmezse evlenmem diyormuş haklı olarak

Kiz degildir o durumda birinin ne yalanlar soyledigine inanamazsiniz
Siz aileyi toplayin baska kurtulus yok

Bu nasıl bir beyin yoksunluğudur ya. Bırakın ne halt ediyorsa etsin. Bir de utanmadan kendime zarar veririm diye tehdit ediyor. Arsız belli ki.
Babanızda suç, ne alaka parayı oğlunun hesabında tutuyor. Bu sitede ne kadar çok görüyorum bunu, millet sürekli birbirinin hesabını kullanıp duruyor.

Borcunu değil, kardeşinize kaptırdığı parasını istiyor.
Yani ben borç olarak görüyorum çünkü resmen açık açık bu zıkkımı oynasin.diye kredi çekip vermiş. Nasıl veriyosun sen ne için veriyorsun ona da kızsam mi üzülsem mi bilmiyorum

Bu nasıl bir beyin yoksunluğudur ya. Bırakın ne halt ediyorsa etsin. Bir de utanmadan kendime zarar veririm diye tehdit ediyor. Arsız belli ki.
Babanızda suç, ne alaka parayı oğlunun hesabında tutuyor. Bu sitede ne kadar çok görüyorum bunu, millet sürekli birbirinin hesabını kullanıp duruyor.
Kendimi yırttım o parayı oğlunun hesabına atma dedim .Beni dinlemedi çünkü böyle bi iş olacağını inanın tahmin ettim

Çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun. Sakın kendi başınıza çözmeye çalışmayın, çünkü bu büyük bir olay. Mutlaka psikiyatriste götürün. Borcunu ödemesi için planlama yapın. Yaptığı hatanın bedelini kendi ödesin.
Benim yakınımda aynı hatayı yaptı. Annesi -babası 35 yaşındaki adamı elinden tutup psikiyatriste götürdüler. Onun tavsiyesi üzerine borcunu ödemediler, varlıklı olmalarına rağmen. Bankaya gidip ödeme planı yaptılar. Siz de öyle yapmalısınız.
Bir de bu sorunu çözmeden lütfen evlendirmeyin. Bir kızın başını yakmış olursunuz.
Kıza da kızıyorum. Kardeşime dedim bu durumda sakın evlenme .Ama kıza da gidip nisan at diyemem.ki kendi bu isi biliyor çünkü

Bile bile lades ha yazık edecek kendıne . Ailenize söyleyin muhtemelen parayı bulamıcak üstünüzde yükü kalmasın
Ben söyledikten sonra kendine bi iş yaparsa bu vicdanla ne yaparım? Söylersem babam kalp hastası. Öyle ofkeliyim ki sana güvenip parasını veren.biirne nasıl bunu yaparsın ya

Ben söyledikten sonra kendine bi iş yaparsa bu vicdanla ne yaparım? Söylersem babam kalp hastası. Öyle ofkeliyim ki sana güvenip parasını veren.biirne nasıl bunu yaparsın ya
Sonunda öğrenilecek belli ki daha da sağa sola borç çıkarmadan zararın neresinden dönülürse kardır

Benim abim polis onların arasında da çok yaygınmış bu sanal kumar hatta bu sene çok fazla intihar eden oldu. Bir tamesinin videosu düştü silah tutukluk yapıyor ikinci kere tereddüt etmeden sıkıyor kaldırımda. Babada çok büyük hata var bu kadar para kimseye verilmez. Drama yapmasın. Baban duysa gider bir şey daha satar. Aklı neredeymiş. Ertelesin düğünü çalışsın. Kredi notuna bakın borcu daha fazla mı? 1.5 milyon parayı nasıl bulacak ihtimal yok intihar da etmez tehdit ediyor sadece

Korkmayın kardeşiniz gibilerin canı çok tatlı olur. Kardeşiniz kendisi için değil, etrafındakiler için tehlikeli. Çünkü her yaptığı unutulsun, borçları ödensin, sırtı sıvazlansın diye çevresindeki insanları kullanmaktan korkmayan biri.

Benim abim polis onların arasında da çok yaygınmış bu sanal kumar hatta bu sene çok fazla intihar eden oldu. Bir tamesinin videosu düştü silah tutukluk yapıyor ikinci kere tereddüt etmeden sıkıyor kaldırımda. Babada çok büyük hata var bu kadar para kimseye verilmez. Drama yapmasın. Baban duysa gider bir şey daha satar. Aklı neredeymiş. Ertelesin düğünü çalışsın. Kredi notuna bakın borcu daha fazla mı? 1.5 milyon parayı nasıl bulacak ihtimal yok
İntihar olayları olmuş diyorsunuz kardeşiminde ağzında aynı cümle nasıl söylerim

Korkmayın kardeşiniz gibilerin canı çok tatlı olur. Kardeşiniz kendisi için değil, etrafındakiler için tehlikeli. Çünkü her yaptığı unutulsun, borçları ödensin, sırtı sıvazlansın diye çevresindeki insanları kullanmaktan korkmayan biri.
Beni düşündüren çok üzgün pişman gözüküyor battığı için değil babasının güvenini boşa çıkardığı için bu durumda bi şey yapmasından ciddi olarak endişe ediyorum

Back
X