Nasıl kızıyorum nasill ah ahh yani Ben nişanlı.olucam böyle şeyler olacak bi saniye düşünmem yol veririmKız da aynı kafada eyvah eyvah.
Ailelere bela olacaklar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl kızıyorum nasill ah ahh yani Ben nişanlı.olucam böyle şeyler olacak bi saniye düşünmem yol veririmKız da aynı kafada eyvah eyvah.
Ailelere bela olacaklar.
Söyleyin aileye blöf yapıyor karşıdaki kıza da söyleyin vebaldirSanırım 1 ,5 milyon
Kızın çektiği paranın ödeme günü gelmiş benden istedi kardesim .Yani kızın çekip verdiğinden eminim ben .Çünkü borçlar bitmezse evlenmem diyormuş haklı olarak
Yani ben borç olarak görüyorum çünkü resmen açık açık bu zıkkımı oynasin.diye kredi çekip vermiş. Nasıl veriyosun sen ne için veriyorsun ona da kızsam mi üzülsem mi bilmiyorumBorcunu değil, kardeşinize kaptırdığı parasını istiyor.
Kendimi yırttım o parayı oğlunun hesabına atma dedim .Beni dinlemedi çünkü böyle bi iş olacağını inanın tahmin ettimBu nasıl bir beyin yoksunluğudur ya. Bırakın ne halt ediyorsa etsin. Bir de utanmadan kendime zarar veririm diye tehdit ediyor. Arsız belli ki.
Babanızda suç, ne alaka parayı oğlunun hesabında tutuyor. Bu sitede ne kadar çok görüyorum bunu, millet sürekli birbirinin hesabını kullanıp duruyor.
Kıza da kızıyorum. Kardeşime dedim bu durumda sakın evlenme .Ama kıza da gidip nisan at diyemem.ki kendi bu isi biliyor çünküÇok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun. Sakın kendi başınıza çözmeye çalışmayın, çünkü bu büyük bir olay. Mutlaka psikiyatriste götürün. Borcunu ödemesi için planlama yapın. Yaptığı hatanın bedelini kendi ödesin.
Benim yakınımda aynı hatayı yaptı. Annesi -babası 35 yaşındaki adamı elinden tutup psikiyatriste götürdüler. Onun tavsiyesi üzerine borcunu ödemediler, varlıklı olmalarına rağmen. Bankaya gidip ödeme planı yaptılar. Siz de öyle yapmalısınız.
Bir de bu sorunu çözmeden lütfen evlendirmeyin. Bir kızın başını yakmış olursunuz.
Kiz biliyor her şeyi yoksa susmazsim çok hassasim bu konulardaSöyleyin aileye blöf yapıyor karşıdaki kıza da söyleyin vebaldir
Bile bile lades ha yazık edecek kendıne . Ailenize söyleyin muhtemelen parayı bulamıcak üstünüzde yükü kalmasınKiz biliyor her şeyi yoksa susmazsim çok hassasim bu konularda
Ben söyledikten sonra kendine bi iş yaparsa bu vicdanla ne yaparım? Söylersem babam kalp hastası. Öyle ofkeliyim ki sana güvenip parasını veren.biirne nasıl bunu yaparsın yaBile bile lades ha yazık edecek kendıne . Ailenize söyleyin muhtemelen parayı bulamıcak üstünüzde yükü kalmasın
Sonunda öğrenilecek belli ki daha da sağa sola borç çıkarmadan zararın neresinden dönülürse kardırBen söyledikten sonra kendine bi iş yaparsa bu vicdanla ne yaparım? Söylersem babam kalp hastası. Öyle ofkeliyim ki sana güvenip parasını veren.biirne nasıl bunu yaparsın ya
Korkmayın kardeşiniz gibilerin canı çok tatlı olur. Kardeşiniz kendisi için değil, etrafındakiler için tehlikeli. Çünkü her yaptığı unutulsun, borçları ödensin, sırtı sıvazlansın diye çevresindeki insanları kullanmaktan korkmayan biri.Ben söyledikten sonra kendine bi iş yaparsa bu vicdanla ne yaparım? Söylersem babam kalp hastası. Öyle ofkeliyim ki sana güvenip parasını veren.biirne nasıl bunu yaparsın ya
İntihar olayları olmuş diyorsunuz kardeşiminde ağzında aynı cümle nasıl söylerimBenim abim polis onların arasında da çok yaygınmış bu sanal kumar hatta bu sene çok fazla intihar eden oldu. Bir tamesinin videosu düştü silah tutukluk yapıyor ikinci kere tereddüt etmeden sıkıyor kaldırımda. Babada çok büyük hata var bu kadar para kimseye verilmez. Drama yapmasın. Baban duysa gider bir şey daha satar. Aklı neredeymiş. Ertelesin düğünü çalışsın. Kredi notuna bakın borcu daha fazla mı? 1.5 milyon parayı nasıl bulacak ihtimal yok
İşte o haberlerle blöf yapıyor. Edecek olsa çoktan ederdi. Duyulsun da ödensin diyorİntihar olayları olmuş diyorsunuz kardeşiminde ağzında aynı cümle nasıl söylerim
Beni düşündüren çok üzgün pişman gözüküyor battığı için değil babasının güvenini boşa çıkardığı için bu durumda bi şey yapmasından ciddi olarak endişe ediyorumKorkmayın kardeşiniz gibilerin canı çok tatlı olur. Kardeşiniz kendisi için değil, etrafındakiler için tehlikeli. Çünkü her yaptığı unutulsun, borçları ödensin, sırtı sıvazlansın diye çevresindeki insanları kullanmaktan korkmayan biri.
Haberlerden bahsetmedi direkt kafama sıkarım dediİşte o haberlerle blöf yapıyor. Edecek olsa çoktan ederdi. Duyulsun da ödensin diyor
İşte o haberleri duyduğu için yapıyor. Sıkacak olsa sıkardı. Arkasını topla diye yapıyor. Sık de nasıl dönecek. Az para değilHaberlerden bahsetmedi direkt kafama sıkarım dedi
Ona pişmanlık değil, timsah gözyaşları deniyor.Beni düşündüren çok üzgün pişman gözüküyor battığı için değil babasının güvenini boşa çıkardığı için bu durumda bi şey yapmasından ciddi olarak endişe ediyorum