Biberiye Sabunu

aynulhayatt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
157
0
46
Ankara
kızlar biberiye sabununun methini sizlerde duymuşsunuzdur bende birçok şeye iyi geldiğini duymuştum.özellikle ağrılara.ve çanta takmaktan olduğunu düşünüyorum sol omzumda çok ağrı oluyo ve denemek amaçlı aldım 1 buçuk haftadır banyoda o bölgeye direkt olarak sürüyorum sabunu ve elimle masaj yapıyorum bir iki dakika da sıcak suyun altında duruyorum su o bölgeye denk gelecek şekilde.ve gerçekten o bölgede eskiye nazaran rahatlama var sizle de paylaşmak istedim.ayrıca bacaklarımda biraz selülit var ve sabunu sürüp kolayca masaj yapıyorum azalma var.bu arada saç uzatma etkisi de varmış saçımada süresim var =)

canım bende bu hafta tesadüf aldım saçlarım için biberiye sabununu hatta kuaförümede sordum çünkü benim saçlarım röfleli kullanma dedi ama ben inanmadım kullandım saçlarım berbat oldu eger saçlarında boya varsa sakın kullanma mahvediyor saçları 2 gün kullandım sanki koptu saçlarım uçlarıda keçeleşti bıraktım hemen bakım yağları falan yaptım şükür düzeldi bıraktım ama tavsiye etmem saç için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…