Biberon çeşitleri

kaktus_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
301
237
103
Merhaba arkadaşlar,
Yenidoğan biberon arayışına girdim ama işin içinden çıkamıyorum. Anne göğsü gibi olup az akışlı diyen var hiç kullanma kaçık biberon dene diyen var veya eds diyen var.

Şimdi biberon seçeceksem hangisinden memnun kaldınız tecrübeleriniz nelerdi merak ediyorum.

Çalışmaya geri döneceğim için biberon konusunda da mecburum iyi birşey olsun istiyorum.

philips avent kullandım ben. meme reddi falan yapmadı bizde. he 3.aydan sonra almıyor artık biberonu 🙄😂

Como tomo kullandım 6 ay boyunca meme reddi de yapmamıştı şimdi artık akışı yavaş geldiği için bıraktım gayet memnundum

Philips avent, como tomo ve mamajoo arasında gidip geliyorum bende. Mamajooya biraz daha uzak gibiyim ama.

Mamajooya Neden uzak olduğumu bilmiyorum 😂

Emzik ve biberonu kaçıncı aydan sonra verirsek meme reddi yapmaz?

Merhaba arkadaşlar,
Yenidoğan biberon arayışına girdim ama işin içinden çıkamıyorum. Anne göğsü gibi olup az akışlı diyen var hiç kullanma kaçık biberon dene diyen var veya eds diyen var.

Şimdi biberon seçeceksem hangisinden memnun kaldınız tecrübeleriniz nelerdi merak ediyorum.

Çalışmaya geri döneceğim için biberon konusunda da mecburum iyi birşey olsun istiyorum.
Avent ve Lansinoh anne gogsu hissi konusunda iyiler.

Yalniz biberonlar bir hayli degisti, simdi kapaklari delikli degil centikli, iyi bir bebek magazasina giderseniz yardimci olurlar.

Yenidogan donemi icin 0 numara kapak, sonrasi icin 1-2-3 no kapaklar diye isimleri degisir, kutu üzerindede akis hizlari damla isaretiyle gosterilir.

Halen var mi emin degilim ama ben kizlarima pasabahce'nin biberonlarinida kullandim tamamen cam oluyorlar haliyle temizlemesi ve hijyeni daha kolay.

Ha bu arada biberon yogun sekilde kullanacaksaniz sterilizator, biberon kurutucu aparat (cimen rengi diken seklinde oluyor), biberon fircasi ve biberon icin ozel bulasik deterjanida almayi ihmal etmeyin.

Emzik ve biberonu kaçıncı aydan sonra verirsek meme reddi yapmaz?
Emziği 15.günde verdim biberonu da 3.ayda verdim çok şükür meme reddi yapmadı. İkisinin markası da Philips avent. Emzik pek meme reddi yapmıyor diye biliyorum, zaten doğduğunda emmesi de güçlü olduğu için emziği hemen verdim.

Avent ve Lansinoh anne gogsu hissi konusunda iyiler.

Yalniz biberonlar bir hayli degisti, simdi kapaklari delikli degil centikli, iyi bir bebek magazasina giderseniz yardimci olurlar.

Yenidogan donemi icin 0 numara kapak, sonrasi icin 1-2-3 no kapaklar diye isimleri degisir, kutu üzerindede akis hizlari damla isaretiyle gosterilir.

Halen var mi emin degilim ama ben kizlarima pasabahce'nin biberonlarinida kullandim tamamen cam oluyorlar haliyle temizlemesi ve hijyeni daha kolay.

Ha bu arada biberon yogun sekilde kullanacaksaniz sterilizator, biberon kurutucu aparat (cimen rengi diken seklinde oluyor), biberon fircasi ve biberon icin ozel bulasik deterjanida almayi ihmal etmeyin.
Teşekkür ederim listeye ekleyim onları da. Çünkü işe döndüğüm an gün içinde mecburi biberon ile beslenmesi gerekecek.

Philips avent kullanıyorum. Kendisi çekmediği sürece akmıyor. Ona rağmen bizde meme reddine sebep oldu.

Lansinoh kullandım ben meme reddi yapmadı. Asla akıtmıyor emmeden de gelmiyor. Yavaş / orta / hızlı akış 3 silikonlu 2 boy biberon set almıştım çok kaliteli 🌸

Philips avent kullanıyorum. Kendisi çekmediği sürece akmıyor. Ona rağmen bizde meme reddine sebep oldu.
En çok meme reddinden korkuyorum bende. Kaşık biberonda kafamı kurcalıyor ama baya zor diyorlar kullanımına bilemiyorum o yüzden

En çok meme reddinden korkuyorum bende. Kaşık biberonda kafamı kurcalıyor ama baya zor diyorlar kullanımına bilemiyorum o yüzden
Bana da zor geldi açıkçası. Bir de kendi kontrolüyle içmesi daha güvenli geldi. Çünkü gaz damlasını bile ağzına damlattığımda nefes borusuna kaçırabiliyor.

Back
X