Arkadaşlar bebeğim 3 aylık oldu artık. Ben hala biberonla verilen 1 numaralı emzikleri kullanıyorum, 2 numaraya geçeyim mi bilemedim. Biberonlarım Avent ve Dr. Browns. Aventin 2 çeşiti var; biri 1+, diğeri 3+. Siz ne yaptınız bu emzik konusunu? Bilgi verirseniz sevinirim.
canım zaten emziklerin 3 ayda bi değişmesi gerekiyo diye biliyorum.çocuğunun yapısına göre sen karar vermelisin kaç numara olacağına hızlı çekiyosa küçükle devam et derim.
Arkadaşlar bebeğim 3 aylık oldu artık. Ben hala biberonla verilen 1 numaralı emzikleri kullanıyorum, 2 numaraya geçeyim mi bilemedim. Biberonlarım Avent ve Dr. Browns. Aventin 2 çeşiti var; biri 1+, diğeri 3+. Siz ne yaptınız bu emzik konusunu? Bilgi verirseniz sevinirim.
Biz de 2 aydır 1 numara kullanıyorduk (avent), bu hafta değiştirdim(3 numaraya) ve de memnun kaldık. mıy mıy içiyordu, yavrum delik az geldiğinden demek ki, 3 numarayla sütü "götürüyor" :))
2 numarayı atlamış olduk ( - acemilik işte
evet bende fark ettim bunu. hatta böle bir başlık açacaktım iyi etmişsin gamzecim saol.
gece maması veriyorum ben(2). normal kullandığım biberonu kullanıyorum oğlan çekiyo çekiyo gram azalmıyo. bi de çocuğu azarlıyorum yemiyosun diye. bir kontrol ettim ki damla akmıyo. tecrübeyle öğrenmiş oldum. başkası sölese gülerim ne cahillik diye.
demek 2 ye geçeceğiz. oldu bilgi için saolun arkadaşlar.
he bi de salak gibi 1 nolu başlıklardan almıştım 6 tane. eskiyince değiştiririm diye:)))))))))))))
canım mama çok tıkıyor meme ucunu, ben ilk zamanlar mama takviyesi yapıyordum sütüm yetmiyordu oradan biliyorum. bende hemen internetten sipariş edeyim 2 numaraları bari...
Emzikleri değiştirdim 2 ye geçtim ama aventin 3+ yazan 3 numarasını kızımda kullanamıyorum boğuluyordu garibim. Zten çok heyecanlı süt içiyor çok fazla geldi ona o meme. Bende onları 4. ayda kullanmak üzere sakladım 1+ yazan 2 numarayı kullanıyorum şu anda.