Bebek Beslenmesi biberon mamasını yemeklere karıştırmak doğru mu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysee

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
134
4
316
mrb benim 5 aylık bir oğlum var. emme olayımız yok malesef .bebeğim biberonu da hiç sevmedi. 4 aylık olana kadar gezdirerek yada uykusunda biberonu az da olsa alıyodu. ertık kesinlikle almıyor. mamayı kaşıklada yediremiyorum. bende yaptığım çorbalarına yoğurduna yada su ile haırlanan kaşık mamalarına koyuyorum. bu şek,ilde yapan varmı. yoksa yaptığım yanlış mı?

çorbasına karıştırabilirsin ama tüketeceği kadar yapki artmasın artanı saklama mamalar beklemez biliyorsun çorbanın içinde kaynatma ama çorbanı katı yap ılık mama ile sulandır

çorbasına ekleyebilirsin kalanı bekletme ama dök mamayı çorbayla kaynatma çorbayı katı yap ılık mamayla sulandır

önce yazdığımı eklemedi tekrar yazdım ikisini eklemiş ya :52::52::52:

Ben de oğlum ilk sebze çorbasına geçtiğinde hem daha çok kilo alsın hem de besleyici olsun diye koyardım.Doktora sormuştum koyabilirsin demişti.Ama pişerken değil.Tabağına koy üstüne de mamayı koy.Yemediğini de at mamalar uzun süre dayanmıyo çünkü.

bende çorbalara karıştırıldığını biliyorum,sütlü sebze çorbası oluyor,ama bekletmeden vermek lazım...

Back
X