Güçlü değilse bebeğinizin çekişi lansinoh öneririm. M ile başlayabilirsiniz. Ama neden genzine kaçırdığını anlayamadım. Emerken daha az kaçırıyorlar biberonlara göre. Emmesi güçlendikçe s uca geçebilirsiniz. Bu dönemde emzirmeyi bırakmayın bu defa sadece biberona dönebilir ve sağarak beslemek çok zorlayıcı anne için.Merhabalar
Bebeğim sütü sürekli genzine kaçırdığı için sütümü bir süre sağıp vermek istiyorum avent biberonumuz var 2 numara başlık tutuyor fakat çekemiyor emme refleksi biraz düşük küçük bir bebek olarak doğdu biberon önerisi olan varmı
Emzirme danışmanlığı almayı düşündünüz mü? Bazı memelerde süt akışı fazla olup basıçla gelebiliyormuş. Bahsettiğiniz genize kaçma bu olabilir mi? Öyle ise memeyi bloklama yapıyorlar. Ya da önden azcık memeyi sağıp basınçlı kısmı yok edip, emziriyorlar.Merhabalar
Bebeğim sütü sürekli genzine kaçırdığı için sütümü bir süre sağıp vermek istiyorum avent biberonumuz var 2 numara başlık tutuyor fakat çekemiyor emme refleksi biraz düşük küçük bir bebek olarak doğdu biberon önerisi olan varmı
Bir emzirme danışmanına danissaniz. Emzirmekden vazgecmeyin. Sağım için sık sık vakit bulamayabilir , biberon makina steril edilmesi , biberondan kaynakli meme reddi gibi daha zor bir sürece giris yaparsınız. İlk önce tıkanmasını. Nedenini belirleyin . Emzirmeyi doğru yapiyormusunu pozisyonunuz tutusunuz bebeğin memeyi kavrayışı doğrumu. ? Bol bol emzirme eğitimi videoları izleyin. Eğer tayzikden kaynaklı tikaniyorsa başta sağım yapıp sonra verin , makaslama yöntemini deneyin.memeyi mümkün olduğunca arkanıza yaslanarak emzirin ki boğazına direk gitmesin . Siyah bölgeyi mümkün olduğunca ağzına almalı dudakları dışa dönük olmalı . Eğer illa verilecekse biberon yerine kaşık biberon şırınga kadeh yöntemleriyle tavsiye ederim.Merhabalar
Sütü önden biraz elimle sağıyorum makas yönteminide kullanıyorum mesela hemşire makas yapma sütü kesme biz her zaman c tutuşu öneriyoruz dedi emzirme yastığıyla emzirmeyi öğretmesini istedim yastık yok çok düz yatış önermiyorum dedi hiçbir şey anlamadım yani bebeği komple yan çevirip karnı karnıma gelecek şekilde koluma alıyorum kafa kısmınıda kolumun içiyle daha yüksekte tutuyorum ama yok yine yapıyo sadece ucu değil kahve kısımla birlikte tutturuyorum ama komple kahve kısmı almıyor kaşık biberon ilk gün denedik hiç sevmedim kaşık kısmı çok doluyor ve çok büyük sizin önerdiğiniz bir marka varmıBir emzirme danışmanına danissaniz. Emzirmekden vazgecmeyin. Sağım için sık sık vakit bulamayabilir , biberon makina steril edilmesi , biberondan kaynakli meme reddi gibi daha zor bir sürece giris yaparsınız. İlk önce tıkanmasını. Nedenini belirleyin . Emzirmeyi doğru yapiyormusunu pozisyonunuz tutusunuz bebeğin memeyi kavrayışı doğrumu. ? Bol bol emzirme eğitimi videoları izleyin. Eğer tayzikden kaynaklı tikaniyorsa başta sağım yapıp sonra verin , makaslama yöntemini deneyin.memeyi mümkün olduğunca arkanıza yaslanarak emzirin ki boğazına direk gitmesin . Siyah bölgeyi mümkün olduğunca ağzına almalı dudakları dışa dönük olmalı . Eğer illa verilecekse biberon yerine kaşık biberon şırınga kadeh yöntemleriyle tavsiye ederim.
Aventin 0/1 olan emzik ucunu kullandınız mı peki biberonlarda 2 numaralı emzikten başlıyorbiberon başlığını değiştirin. ben nuk ve avent kullandım. ikisini de tuttu ama 3.ayda birden bire biberon tutmamaya başladı
Gerçekten mama aldık aç kalmasın diye mamayı hazırlamak bile çok uğraştırıcıydı lansinoh ters çevrildiğinde fazla akıtıyor mu peki yoksa avent gibi sadece kendi çektikçe mi geliyorGüçlü değilse bebeğinizin çekişi lansinoh öneririm. M ile başlayabilirsiniz. Ama neden genzine kaçırdığını anlayamadım. Emerken daha az kaçırıyorlar biberonlara göre. Emmesi güçlendikçe s uca geçebilirsiniz. Bu dönemde emzirmeyi bırakmayın bu defa sadece biberona dönebilir ve sağarak beslemek çok zorlayıcı anne için.
Bebeğin başı memeye dönük ,karnı karnınıza bakmalı evet. Siyah bölgeyi mümkün olduğunca alması yeterli büyükse hepsini alamaz zaten. Alt üst dudagida dışa dönük olmasına dikkat edin. Makas yöntemini tayzikli süt akışını yavaşlatmak için öneriliyor. Mesela bebek emerken ağzından çıkardığında memeden süt fışkırıyor mu? Bende bu oluyordu bu yüzden arkama mümkün olduğu kadar yaslanıp emzirdim yada ben sırt üstü yattım bebeği memeye koyup emzirdim.Sütü önden biraz elimle sağıyorum makas yönteminide kullanıyorum mesela hemşire makas yapma sütü kesme biz her zaman c tutuşu öneriyoruz dedi emzirme yastığıyla emzirmeyi öğretmesini istedim yastık yok çok düz yatış önermiyorum dedi hiçbir şey anlamadım yani bebeği komple yan çevirip karnı karnıma gelecek şekilde koluma alıyorum kafa kısmınıda kolumun içiyle daha yüksekte tutuyorum ama yok yine yapıyo sadece ucu değil kahve kısımla birlikte tutturuyorum ama komple kahve kısmı almıyor kaşık biberon ilk gün denedik hiç sevmedim kaşık kısmı çok doluyor ve çok büyük sizin önerdiğiniz bir marka varmı
Çevrildiğinde akmıyor ama avent gibi değil akışı daha kolay oluyor. Eğer aventten içebiliyorsa bebeğiniz yeterince güçlüdür çekmesi. Benimki aventten içemiyordu asla, gücü olmdığından yorulup bırakıyordu. M daha hızlı akış aslında. Ben Güçsüz dediğiniz için öyle yazdım.Gerçekten mama aldık aç kalmasın diye mamayı hazırlamak bile çok uğraştırıcıydı lansinoh ters çevrildiğinde fazla akıtıyor mu peki yoksa avent gibi sadece kendi çektikçe mi geliyor
hayır biz de direkt 2 numaradan başladık. zaten çok zor akıyor 2 numaradan. bizde yeterli gelmişti. ama sizin ihtiyacı karşılamıyorsa kücük numaraları da deneyinAventin 0/1 olan emzik ucunu kullandınız mı peki biberonlarda 2 numaralı emzikten başlıyor
Aventten asla içemiyo her gün deniyorum yok çevirdiğimde akıtmıcak olmasına sevindim denicem acilenÇevrildiğinde akmıyor ama avent gibi değil akışı daha kolay oluyor. Eğer aventten içebiliyorsa bebeğiniz yeterince güçlüdür çekmesi. Benimki aventten içemiyordu asla, gücü olmdığından yorulup bırakıyordu. M daha hızlı akış aslında. Ben Güçsüz dediğiniz için öyle yazdım.
Bendeki üründe buna benzer bir şey ama kullanamıyorım korkuyorum normal kaşık gibi çok fazla geliyor sanki nasıl alışıcaz bilmiyorumBebeğin başı memeye dönük ,karnı karnınıza bakmalı evet. Siyah bölgeyi mümkün olduğunca alması yeterli büyükse hepsini alamaz zaten. Alt üst dudagida dışa dönük olmasına dikkat edin. Makas yöntemini tayzikli süt akışını yavaşlatmak için öneriliyor. Mesela bebek emerken ağzından çıkardığında memeden süt fışkırıyor mu? Bende bu oluyordu bu yüzden arkama mümkün olduğu kadar yaslanıp emzirdim yada ben sırt üstü yattım bebeği memeye koyup emzirdim.
İnanın emzirmeye alışınca okadar kolay ve bağ kuvvetlendirici olduğunu göreceksiniz. Şuanda sizi okadar iyi anlıyorum ki. En zor süreç benimde emzirme oldu. İki bebeğimi biberon yüzünden meme reddi yaşadım emziremedim. Bu yüzden 3. De kaşık biberon kullandım. Ve 33 ay emzirdim ve bitti. İnan çok kolay başta bende döke saça başladım reddetti falan emzikle kandırarak verdim ama bebekde bende alışınca saniyeler içinde bitirmeye başladı . Ucu zaten silikon bebeğin dilinin üzerine yerleştirdim yanlardan sıkmadan zaten gelmiyor bebeğimin yutkunma ritmine göre kaşığa yanlardan sıkarak damla damla emmesini sağladım bukadar. Kaşık gibi boca etmiyorsun yani emiyor ama memeyi reddetmiyor. Ben 50 CC olani almıştım buyukletide varmis heralde bana yetti bu emzirme sonrası veriyordum zaten. Emzirmeyi bırakma gündüz her istediginde gecede 2-3 saatte bir emzirmeyi aksatmayin sütun devamı için .bebek şuan küçük ama büyüdükçe bunu tolere etmeye alışacak ve emzirmek konforlu hale gelecek. 2. Aydan sonra sizde bebekde emmeye alışıyor , emzirmeyle ilgili sabırlı ve istikrarlı olursanız sorunun kalmaz. Bebeginde ccenesi küvvetlenip alıyor ve herşey akıp gidiyor akışına . Ben resimdekini kullandım
Bunun bebeğin dilinin altına sokuyorsunuz ucunu. Ordan dil hareketi ile alıyor. Kullanımı için video izleyin.Bendeki üründe buna benzer bir şey ama kullanamıyorım korkuyorum normal kaşık gibi çok fazla geliyor sanki nasıl alışıcaz bilmiyorum
Biberonu doldurun kaşığı aşağı tuttuğunuz da gelmemesi gerekir . Kaşığa yakın olan silikon kısmı siktiginda damla damla kasiga girmeli. Bebeğinizi başı yukarda olacak sekilde emzirir gibi tütün Kaşığı dilinin üstüne yerleştirin refleks olarak emecek zaten beyaz kısma yakın olan uzun yeri siktiginizda kaşığa süt inecek bebekde damladamla yutkunma ritmine göre emecek . İlk basda hep itti çıkardı emzik verdim emerken çıkarıp kaşığı verdim öyle öyle alisti. Olay bu kadar. Başta gerçekten çok zorlaniliyor fakat emzirme sonrası kaşıkla besleme yaptiginizda bebekde sizde alisacaksiniz. Biberon verdiğinizde emzirme eskisi kadar aktif olmuyor bende avent vermiştim ve giderek kisalarak meme reddine sebep oldu. Hiç bir biberon emme memesine yakın değildir. Bir ker emerken yaptığı dmaak ve çene hareketi çok farklı hareketler. Kolayi hangisiyse onu secer .Bendeki üründe buna benzer bir şey ama kullanamıyorım korkuyorum normal kaşık gibi çok fazla geliyor sanki nasıl alışıcaz bilmiyorum
Sanırım bizim kaşıkta bir biberon var çünkü asla kendim sıkmama gerek kalmıyor aşağı tutmaya bile gerek yok süt direk uç kısma iniyor benimkide e bebekten alındı ama hangi marka bilmiyorum doğum yaptığım gün eşimin arkadaşı almıştı sizin kullandığınızı alacağım birdeBiberonu doldurun kaşığı aşağı tuttuğunuz da gelmemesi gerekir . Kaşığa yakın olan silikon kısmı siktiginda damla damla kasiga girmeli. Bebeğinizi başı yukarda olacak sekilde emzirir gibi tütün Kaşığı dilinin üstüne yerleştirin refleks olarak emecek zaten beyaz kısma yakın olan uzun yeri siktiginizda kaşığa süt inecek bebekde damladamla yutkunma ritmine göre emecek . İlk basda hep itti çıkardı emzik verdim emerken çıkarıp kaşığı verdim öyle öyle alisti. Olay bu kadar. Başta gerçekten çok zorlaniliyor fakat emzirme sonrası kaşıkla besleme yaptiginizda bebekde sizde alisacaksiniz. Biberon verdiğinizde emzirme eskisi kadar aktif olmuyor bende avent vermiştim ve giderek kisalarak meme reddine sebep oldu. Hiç bir biberon emme memesine yakın değildir. Bir ker emerken yaptığı dmaak ve çene hareketi çok farklı hareketler. Kolayi hangisiyse onu secer .
Önerebilceğiniz bir danışman var mıBiberon daha riskli Genze kaçma konusunda sütünüzün tazyiği fazla olabilir. Biraz ön sütü sağıp sonra emzirmeyi deneseniz eğer öyle ise.
Emzirme danışmanı hayat kurtarır böyle durumlarda. Biberona bulaşmayın. Sonra çok zorlanırsınız. Sürekli süt sağmak zor. Tekrar memeye döndürmek zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?