Doğuma Hazırlık biberon seçemiyorum :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cceren_33

Guru
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
32
6
288
merhaba arkadaşlar dr.brownsun başlangıç seti var,biri 120 ml diğeri 240 ml biberon ve iki ayrı emzik türü var.bu biberon sizce iyi mi.araştırırken çok kafam karıştı kimi cam olmalı diyor,geniş ağızlı olsun diyen var,dar ağızlı olsun diyen var,biberon emziğinde iki delikli olan nuk kullanın diyen var,böyle pipetli dr. browns kullanın diyen var.aklım iyice karıştı,sizlerden yorum bekliyorum çünkü az değil 50-60 tl fiyatları var.bide bazen okadar para verip aldığınız bir ürünü bebek kabul etmiyormuş çöpe gidiyormuş.ee biz buna şimdiden nasıl karar vereceğiz bunun garantisi yok mu

canim bende avent naturel aldim yurt disinda hep bunu kullaniyolar sanki anne memesi hissi veriyormus turkiyede varmi bilmiyorum

Acibademin bebek hemsireleri dr browns oneriyor ben onu aldim ama avent kullanan menun kalanda cok.Ben secerken sut sagma pompasi lansinoh ona dr browns uyuyor diye aldim.Avent aventin makinasina uyumlu sadece

Gaz yapmayan bıbern grmustum netten bı bak ıstersen dıbınde bıseycıkler vardı degısık alengırlı bıseydı

Aventin anne memesi hissi veren biberonundan aldım ben. Bebişler sevdi ama ben sevmedim. Kapağından sızdırıyor bazen. Onun yerine eczanede gayet uyguna satılan wee baby nin cam biberonu bin kat daha iyi :)) gaz olayına da çok inanmıyorum. O gaz her daim olacak :))

Bende tanıdıkların tavsiyesiyle avent alanlardanım bebişim kullanmadı daha bakalım memnun kalacak mı:)

Ben nuk kullandım çok da memnundum oğluma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…