biberon ve mamaya alıştırma

ebecik78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
2
0
1
Zonguldak
kızlar yardım edin kızım 3.5 aylık doktorumuz bu ay mamaya başlayalım sütün yeterli degil dedi ama hic bi şekilde ne mama ne biberon alıyor her yolu denedim nasıl alıştıracam

kızlar yardım edin kızım 3.5 aylık doktorumuz bu ay mamaya başlayalım sütün yeterli degil dedi ama hic bi şekilde ne mama ne biberon alıyor her yolu denedim nasıl alıştıracam

Ben de işe başladığım için biberona alıştıralım dedik kuzuyu ama olmadı avent ve nuk damaklı denedik gerçi sadece. 6 aylık olunca suya da başladığımız için alıştırma bardağı geldi aklımıza ondan aldık nukun yine kızım çok sevdi çekip içmeye başladı sonra biberonu verdik tutmaya başladı. Bi dene istersen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Önce siz emzirin sonra biberon verin biberonun rahatlığına alışırsa memeyi reddeder kauçuk emirler anne memesi hissi verdiği için genelde onları öneriyorlar biberona alıştırana kadar kaşıkla da verebilirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işe de başlaycgım icin de biberona alıştırmak istiyorum aslında ama olmuyo cok inatcı kaucuk biberon ucu da aldık kaşıkla enjektörle denedim asla almıyo alıştırma bardakları icin kücük daha ayı sanki

Avent in natural serisi var ben o biberonu ve emziği kullanıyorum. Maalesef benim de sütüm az :(

Back
X