- 22 Şubat 2025
- 261
- 146
- 18
- Konu Sahibi miniminimom
-
Ben karnı tokken veriyordum öylelikle alıştıbilenler bilir bebeğim yaklaşık 1bucuk aydır meme reddi yapıyor başlarda sütümü sağıp şırıngayla vermeye çalıştım yarısı boşa gidiyodu tükürüyodu derken istemedi onu kaşıkla verdim tükürdü eds kullandım öğürdü yani her yolu denedim olmadı en son artık phlips avent biberonla vermek zorunda kaldım çünkü hicbirini istemedi istemiyor. ne olur bana biberondan memeye dönen örnekler verin cok ihtiyacım var
not: uykuda,gezerek,zıplayarak,duşta vs vs hicbir şekilde almıyor memeyi agzına alır almaz itiyor kendini.
açken denemiştim bir de tokken deneyimBen karnı tokken veriyordum öylelikle alıştı
Biberonla doyurup keyfi emmeye alıyordum
2 bebeğimde biberon yüzünden red yaşadım ben döndüremedim. Açıkçası cabada gostermemistim bilmediğimden böyle yöntemler.bilenler bilir bebeğim yaklaşık 1bucuk aydır meme reddi yapıyor başlarda sütümü sağıp şırıngayla vermeye çalıştım yarısı boşa gidiyodu tükürüyodu derken istemedi onu kaşıkla verdim tükürdü eds kullandım öğürdü yani her yolu denedim olmadı en son artık phlips avent biberonla vermek zorunda kaldım çünkü hicbirini istemedi istemiyor. ne olur bana biberondan memeye dönen örnekler verin cok ihtiyacım var
not: uykuda,gezerek,zıplayarak,duşta vs vs hicbir şekilde almıyor memeyi agzına alır almaz itiyor kendini.
Çünkü açken biberon gibi hızlı gelmesini istiyor ve biberon gibi akmayınca tatmin olmuyor. Doyduktan yarım saat sonra falan şekerleme gibi göğsünüzü verin en keyifli anlarda. Her aklınıza geldiğinde tutturun. Varlığını unutmasın. Bir zaman sonra alışır.açken denemiştim bir de tokken deneyim
bilenler bilir bebeğim yaklaşık 1bucuk aydır meme reddi yapıyor başlarda sütümü sağıp şırıngayla vermeye çalıştım yarısı boşa gidiyodu tükürüyodu derken istemedi onu kaşıkla verdim tükürdü eds kullandım öğürdü yani her yolu denedim olmadı en son artık phlips avent biberonla vermek zorunda kaldım çünkü hicbirini istemedi istemiyor. ne olur bana biberondan memeye dönen örnekler verin cok ihtiyacım var
Bende yaşadıklarınızı.aynısını yaşadım sonra açken pozisyon değiştirdim tuttu ama zor du ikinci yapamadım ya sizde deneyin umut dünyası.allah yardımcımız olsun.bilenler bilir bebeğim yaklaşık 1bucuk aydır meme reddi yapıyor başlarda sütümü sağıp şırıngayla vermeye çalıştım yarısı boşa gidiyodu tükürüyodu derken istemedi onu kaşıkla verdim tükürdü eds kullandım öğürdü yani her yolu denedim olmadı en son artık phlips avent biberonla vermek zorunda kaldım çünkü hicbirini istemedi istemiyor. ne olur bana biberondan memeye dönen örnekler verin cok ihtiyacım var
amin cok sagolunBende yaşadıklarınızı.aynısını yaşadım sonra açken pozisyon değiştirdim tuttu ama zor du ikinci yapamadım ya sizde deneyin umut dünyası.allah yardımcımız olsun.
Merhaba , bu sorunu bız de yasadık ustelık bebegım erken dogan bır bebekti.bilenler bilir bebeğim yaklaşık 1bucuk aydır meme reddi yapıyor başlarda sütümü sağıp şırıngayla vermeye çalıştım yarısı boşa gidiyodu tükürüyodu derken istemedi onu kaşıkla verdim tükürdü eds kullandım öğürdü yani her yolu denedim olmadı en son artık phlips avent biberonla vermek zorunda kaldım çünkü hicbirini istemedi istemiyor. ne olur bana biberondan memeye dönen örnekler verin cok ihtiyacım var
Benimki de yaklaşık 3 aylık oldu. Meme reddi yaşıyoruz üç dört gün denedim olmadı. Kaşıkla biberon ile denedim yutamadı boşaltıyor.bu durum canımı da cok sıkınca pes ettim artık ama işe yarar bir yol olsa denerdim yine.38.gün meme almayı kabul etmişti kızım. O güne kadar vazgeçmedim. Emmese bile göğsüm açıkta kucagimda gezdirdim sıcaklığını kokusunu alsın diye. Agzini memeye dayayıp siringayla memeucuna süt sıkmıştım memeden geliyor sansın diye. Öyle öyle 38. Gün başladı emmeye. Şimdi 14 aylık. O gün bugün hem biberon hem meme verdim. Birdaha hiç memereddi yaşamadık
En de aynı sorunu yaşıyorum ama poposuna vurunca rahatladı emdi deneyin kimbilir işe yarayabilir. Bazen deniyorumbilenler bilir bebeğim yaklaşık 1bucuk aydır meme reddi yapıyor başlarda sütümü sağıp şırıngayla vermeye çalıştım yarısı boşa gidiyodu tükürüyodu derken istemedi onu kaşıkla verdim tükürdü eds kullandım öğürdü yani her yolu denedim olmadı en son artık phlips avent biberonla vermek zorunda kaldım çünkü hicbirini istemedi istemiyor. ne olur bana biberondan memeye dönen örnekler verin cok ihtiyacım var
yok benimki asla kabul etmedi bende artık bıraktım sagıyorumEn de aynı sorunu yaşıyorum ama poposuna vurunca rahatladı emdi deneyin kimbilir işe yarayabilir. Bazen deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?