biberonla beslenen bebekler

fearless_53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
52
1
98
İstanbul
bayanlar bebeğim biberonla besleniyor. 3 aylık henüz. ancak şöyleki bazen biberonla beslenirken ağlamaya başlıyor. alıyor iki çekip bırakıyor. ayağa kalkıp gezmeye başlayınca devam ediyor emmeye ama oturduğum an gene başlıyr. sizce sebebi ne olabilir...

merhaba,

seninde bebeğin emmedi demek biberon bebesi oldu benim kızım gibi, :)) bebekler biberonla beslendiklerinde hava yutmaları fazla oluyor buda gaz yapıyor , ayaga kalktıgında gaz sıkıştırmıyor ve susuyor hatta yürüdüğünde gaz yer değiştirdiği için bebek rahatlıyor oanda., ama yatırdığında gaz sıkışması oluyor :) aglamaya başlıyor ... benim kızım 9 aylık oldu ama hala gaz sıkışması yaşıyoruz hatta uykusunda aglamaya başlıyor atana kadarda susmuyor .. bebeğini kucagına aldığında gazını almaya çalış emmeye sonra devam etsin sende bebişinde rahat edersin .:emir_bebek::nazar:

benim kızımdada ilk öle olmuşdu arkadaşın dediği gibi gaz olayı var birde biberonu beğenmemiş olabilir ben normal bi biberon alıyon emiyo sanıyodum meğer uymaya biliyormuş ben anne göğsüne benzeyenlerden almışdım oda 2 3 aylıkdı okadar biberon denemişdim en son onu verdiğimde normale dönmüşdü susmuşdu biberonun nasıl ucu vs hangisinden

biberon kolik bebekler için olanından browns.ın. ama şöyleki en baştan beri biberonla alıyor sütü. aldığı zaman gayet iyi emiyor ama bazen öyle bir huysuzlanıyorki ne yapacağımı şaşırıyorum :(

annesi biberon vermeden önce gazını çıkar daha rahat eder.tutuş şeklinden de kaynaklanıyor olabilir...

bayanlar bebeğim biberonla besleniyor. 3 aylık henüz. ancak şöyleki bazen biberonla beslenirken ağlamaya başlıyor. alıyor iki çekip bırakıyor. ayağa kalkıp gezmeye başlayınca devam ediyor emmeye ama oturduğum an gene başlıyr. sizce sebebi ne olabilir...

Sevgili anne,

Emzirir gibi al kucağına. Birde öyle dene.
Biberonda önemli. Akış hızı da. İstediği gibi gelmiyorsa sinirleniyordur belkide . Benim oğlumda öyle olmuştu.
Avent ürünleri bu konuda çok başarılı. Biraz normalden pahalı ama kullanınca her kuruşuna değdiğini anlayacaksın.
Dr. Browndan hiç hazzetmedim :50: Favorim Avent

Back
X