Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en sağlıklı sterilize etme yönteminin buharla olduğunu öğrendim ve bir tane sterilizasyon makinesi aldım. biberonu makinede ya da elde deterjanla yıkayıp koyuyorum alete. 10 dakikada sterilize ediyor. içim çok rahat ediyor. ben arçelik almıştım.
en sağlıklı sterilize etme yönteminin buharla olduğunu öğrendim ve bir tane sterilizasyon makinesi aldım. biberonu makinede ya da elde deterjanla yıkayıp koyuyorum alete. 10 dakikada sterilize ediyor. içim çok rahat ediyor. ben arçelik almıştım.
yaa bana kimse cvp vermiycekmii![]()
fiyatı çok uygun geldi bana emzikleri falan koyabiliyormusun , 2 biberon kapasitesimi var. eğer tavsiye edersen hemen alıcam .
bulaşık makinesindede yüksek sıcaklıkda temizleniyor kaynatma gibi olmuyormu yani
evet canım kesinlikle tavsiye ederim şahsen ben çok memnun kaldım. fiyatı da 39 tl idi ben aldığımda. hem sterilizatör hem de biberon-mama ısıtma özelliği var. 2 biberon alıyo ısıtırken.
sterilize ederken ben bir biberonu ve parçalarını koyuyorum bi de süt sağma pompasının ucunu. rahat rahat sığıyor.
ya bende cam olanları kaybatıyorum ama pilastikleri hiç kaynatmadım siz nasıl yapıyosunuz biberonun baş tarafınıdamı kaynatıyonuz(emzik olan tarafını) :uhm: CADIARZU