Biblodeniz in diyet macerası

bugün başlıyorum!!! bebeğim olduğu için çok sık nete giremiyorum sabah kahvaltısı 5 kaşık nesfit 1 su bardağı süt haydi bakalım hedef 55 :)

bugün başlıyorum!! bebeğim olduğu için nete fazla giremiyorum sabah kahvaltısı 5 kaşık cornflakes 1 su bardağı süt hadi bakalım hedef 55 :)
ebrucum diyetisyen kontrolünde zayıflıyorum bir kaç liste uyguladım ama şu an şöyle bir liste uyguluyoruz:
SABAH: 5 kaşık kornflakes 1 su bardağı süt
ARA ÖĞÜN 4 kuru kayısı
ÖĞLEN yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği salatalık
ARAÖĞÜN 2 MEYVE
AKŞAM et-balık yada tavuk salata ekmek
8.30DAN SONRA meyve ve süt belki yardımı olur sana ben 15 kilo verdim buna benzer diyetlerle tabi emzirmenin de fydası var ama şakır şakır sütüm de olmadı yani diyetin faydası var :)

bugün başlıyorum!! bebeğim olduğu için nete fazla giremiyorum sabah kahvaltısı 5 kaşık cornflakes 1 su bardağı süt hadi bakalım hedef 55 :)
ebrucum diyetisyen kontrolünde zayıflıyorum bir kaç liste uyguladım ama şu an şöyle bir liste uyguluyoruz:
SABAH: 5 kaşık kornflakes 1 su bardağı süt
ARA ÖĞÜN 4 kuru kayısı
ÖĞLEN yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği salatalık
ARAÖĞÜN 2 MEYVE
AKŞAM et-balık yada tavuk salata ekmek
8.30DAN SONRA meyve ve süt belki yardımı olur sana ben 15 kilo verdim buna benzer diyetlerle tabi emzirmenin de fydası var ama şakır şakır sütüm de olmadı yani diyetin faydası var :)

waww süpermis ya... :ssz:
bende kendimce uyguluyorum bisiler sanirim vermeyede basladim ama sporun cok faydasi var..
yani sadece beslenerek olmuyor kesinlikle spor egzersiz yürüyüs v.s yapmaliyiz :8:

waww süpermis ya... :ssz:
bende kendimce uyguluyorum bisiler sanirim vermeyede basladim ama sporun cok faydasi var..
yani sadece beslenerek olmuyor kesinlikle spor egzersiz yürüyüs v.s yapmaliyiz :8:

kesinlikle katılıyorum diyetisyenim powerplate önerdi ama nette kötü şeyler okuyunca vazgeçtim antalyada pek spor yapılamıyor maalesef burda yaşamak bile spor sürekli terliyorsun çünkü :)

kesinlikle katılıyorum diyetisyenim powerplate önerdi ama nette kötü şeyler okuyunca vazgeçtim antalyada pek spor yapılamıyor maalesef burda yaşamak bile spor sürekli terliyorsun çünkü :)

antalyadamisin canim :ssz:
agustosta geliyorum bende antalyaya.. her sene gelirim off oranin sicakligini bilirim beter biseyy... klimada bile terliyor insan cok fena :9:

günaydın kızlar hayırlı ramazanlar olsun herkese... diyetler kötü gidiyor sanırım :44::44::44: gerçi bende dün akşam kaçamak yaptım birazcık :37::37::37:

Back
X