cok ilginç gercekten
sen annene giderken neden kaynanandan izin alıyorsunki
tamam kaynanaya saygı olsun ama bir yere kadar
kocan değil ki senin sana karıssın..
bence kaynananda kalma yaa görümcen kafa dengiyse onu cağır beraber kalın..
kendı evım bos suan ama hem bn tek kalamam hmde bırakmazlar ama dedıgınız gibi pire için yorgan yakmak oldu benimkii görümcemin lafına küsüp gitmemek beni suçlu çıkardıı ayıp etti ama bunlar onu öyle görmüyor suan hatta bana niye gelmiyor diyorlarmış ama varsa yoksa benim sucum kaldığım akrabalarıda gül geç görümcenin evimide darıldın diyorlar ama onun herşeye karışması niye gelmedin diye kocam gibi hesap sormasıı gitmek istemedim işteoncelıkle her ne kadar kendı evınızde degıl aılelerde de kalsanız esınız yokken evınız dısında kalmanız en basından hos degıl
ha durum bunu gerektırmıs ve kalmayı kabul etmıssınız ve esınız sıze gıt dedıgı halde sız annenıze gıderken bır de onlardan ızın alarak ellerıne zaten kendınız bu kozu vermıssınız
dısarıdan bakıldıgında annenız yokken kendı evınız ya da kayınvalıdenız yerıne bır akrabanın evınde kalmak hos bır goruntu olusturmuyor
gorumcenız bekar mı bılmem ama sızın gelıp gelmeme kararınızı o vermıyor
o gelme dedı dıye sızın gurur yapıp gıtmemenız sızı haklıyken haksız duruma dusuruyor ıcınde bulundugunuz durumda
bana kalırsa durumunuzun en toparlanabılır halı yıne de annenızden sonra kayınvalıdenız de kalmanız olurdu
su durumda gorumcenızın soyledıgı degıl sızın yaptıgınız hata gıbı gorunur esınızın aılesınde
ama artık esınızı beklemekten baska care yok
ınsa allah bu da bır tecrube olur sıze
konu sahibi arkadaşım, benim de eşim ankara dışında çalışıyor. ben de yeni gelinim, ailemle de aynı sitede oturuyorum. ama bir kere ağır hastalanmam dışında ailemin evinde kalmadım. benim evim var ya, kocamla bize ait olan bir ev. başka yerde misafirim. neyden korkuyorsunuz anlamadım ki? neden kalamıyorsunuz? evlenip barklanacak kadar büyümüşsünüz, yarın öbür gün anne olacaksınız. çanta gibi ordan oraya savrulmanın ne anlamı var? yazık etmeyin kendinize. biraz güçlü olun, güvenin kendinize.
aferın harıkasın süpersin bekle kocanı gitme ne laf duycan kocan gelsın alsın öyle git kocansızda birdaha gitme
ay ankarada kocanda sen napıyon orada ank. ev tut kocanla (eski mevzuyu bilmiyorum gerci) öperım tebrik ederim
kızlar oncelıkle esımın işi sureklı ankara dısında degıl gıdıyo ıkı uc ay kalıp gelıyoo bnde kendıı annemlere gttm 3 gun degılde 5 gun kaldımın hesabını yaptılar burnumdan geldıı bıdaha gondermezlerde ayrıce kendıı evımde tekk kalamm yenı gelınım hem bırakmazlar hemm korkarım evlerımız cook yakın zatenn eşim benıı anneme gnderdı ama saygıdan dolayıı onlarada sordumm cnkuu bz essek basımıyız dıye oda laf olurduu gerii kandıı annemde kalamadım cnku bn calısıyorumm onlarda ankara dısına dugune gttıler sımdı bı akrabalarında kalıyorum bana nıye gelmıyoo dıyee haber gnderıyolarr gorumcem kaynanamdan beter madem gelme dedı gıtmıyorum esım gelcek pazartesi onu beklıyorum
kızlar oncelıkle esımın işi sureklı ankara dısında degıl gıdıyo ıkı uc ay kalıp gelıyoo bnde kendıı annemlere gttm 3 gun degılde 5 gun kaldımın hesabını yaptılar burnumdan geldıı bıdaha gondermezlerde ayrıce kendıı evımde tekk kalamm yenı gelınım hem bırakmazlar hemm korkarım evlerımız cook yakın zatenn eşim benıı anneme gnderdı ama saygıdan dolayıı onlarada sordumm cnkuu bz essek basımıyız dıye oda laf olurduu gerii kandıı annemde kalamadım cnku bn calısıyorumm onlarda ankara dısına dugune gttıler sımdı bı akrabalarında kalıyorum bana nıye gelmıyoo dıyee haber gnderıyolarr gorumcem kaynanamdan beter madem gelme dedı gıtmıyorum esım gelcek pazartesi onu beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?