Bıçak Sırtı - Kanal D

süper bi dizi ya nejat işlerin ollduğu tüm film ve dizileri izlerim arkadaş adam kalite....
 
Ali, karısının katilini bulabilecek mi?
Ali’yi, karısı ve oğluyla beraber neredeyse mutlu bir aile tablosu içinde görmek Orhan’ı şoke etmiştir. Duruma hemen müdahale eder ama sonuç hiç de umduğu gibi olmaz. Her şeyin elinden kayıp gitmesiyle darmadağın olan Orhan, sonunda kararını verir ve radikal bir hareket yapar. Ama bu, Nisan’ı daha da uzaklaştıracaktır.
Bu arada Ali’nin mahallesinde ortalığı birbirine katacak büyük bir gürültü kopar. Yaşanan olay üzerine Selin, Ali’nin kafasını karıştıracak bir teklifle gelir.
Kocasının ihanetiyle sarsılan Nisan, kendine yeni bir hayat kurmaya çalışmaktadır. Bu sırada yardımına koşan Ali’yle yakınlaşmaları ise kaçınılmazdır.
Karmaşık duygular içinde gidip gelen Ali’nin tesadüfen bulduğu bir şey, onu geçmişine yeniden çekerken, karısının gerçek katiline ulaşmasına da yardım edecektir. Fakat katili yakalamak sandığı gibi kolay değildir. Gece yarısı gelen bir telefon ise, onu hiç beklemediği bir durumun içine sokar.


12 Kasım 2007 Pazartesi Saat : 22.00

alıntıdır
 
Ali ölümle buru buruna

Ali karısının katilini bulmuştur ama, on yıldır paçayı kurtarmış olan katil şimdi teslim olacak değildir. Ali, Süleyman ve kardeşi arasında canhıraş bir boğuşma yaşanır. Ve patlayan silah, Ali’yi ölümle burun buruna getirir.
Orhan, Murat’ı köşkte tutarak Nisan’ın da sonunda eve döneceğini ummaktadır. Ama gece vakti köşkün kapısını, hiç beklemediği biri çalar ve Orhan’ı vicdanıyla hesaplaşmaya iter.
Orhan’ı affetmek gibi bir niyeti olmayan Nisan, tesadüfen öğrendiği yeni bir şey nedeniyle ayrılmayı iyice kafasına koyar. Bir yandan oğlunun hasretini çekerken bir yandan da ömründe ilk defa kalbinin sesine karşı koyamadığını hissetmektedir. Ali’nin başına gelenleri öğrendiğinde bunu çok daha net görür ve ayakları onu hep aynı yere çeker.
Öte yandan köşkte bambaşka bir hareket vardır. Yıllardır gizliden gizliye büyüyen bir aşk, sonunda dile getirilir. Ama bu, Selim Reşat’ın kalp ağrısını geçirmeye yetmez.


19 Kasım 2007 Pazartesi Saat: 22.00

ALINTIDIR
 
NİSAN KÖŞKE Mİ DÖNECEK?

Nisan'ın gönlünü tekrar kazanmak için Murat'ı geri götüren Orhan, evde Ali'yi görür. Orhan ne kadar inanmak istemese de evlilikleri çözümsüz bir noktaya gelmiştir. Öfkeyle verdiği karar, en çok Murat'ı etkileyecektir.
Ali'nin durumu ise iyice karmaşıktır. Acısını içine gömüp oğlunun üzüntüsünü hafifletmeye çalışırken, bir yandan da Nisan'a duyduğu hislerin güçlenmesine engel olamaz. Bunu çoktan farkeden ve Ali'yi kaybetmekte olduğunu gören Selin, Nisan'a öfke duymaktadır.
Gerçek katil yakalandıktan sonra harekete geçen Güneş, abisinin boş yere yattığı on yılın hesabını sormaya hazırlanır. Bu arada askerden dönen Mehmet, soluğu sevgilisinin yanında alır. Güneş'in çekincelerine rağmen, Mehmet ilişkilerini gizlemekten yana değildir. Mehmet'in dönüşü sadece Güneş'in değil, herkesin hayatında belirgin bir şekilde hissedilecektir.
Annesiyle babasını barıştırmak için kendince planlar yapan Murat, özel bir günde onları bir araya getirmeyi başarır. Ama sonuç hiç de umduğu gibi olmaz.
Sonunda oğlunun daha fazla üzülmesine dayanamayan Nisan, Murat için en doğru olanı yapmaya karar verir...


26 Kasım 2007 Pazartesi Saat: 22.00

alıntıdır
 
sadece oyuncu kadrosu için bile izlenebilir bence Fikret Kuşkan ne yapsa izliyorum zaten sinemanın yeni jönü FİKRET KUŞKAN bence
 
bence sadece Nejat İşler ve Fikret Kuşkan için izlenir :) ki ben öle yapıyorum ve muhteşem ötesi bi dizi bence :)
 
ORHAN'IN HAMLESİ İŞE YARAYACAK MI?

Nisan bir an önce boşanmak ve oğlunu yanına almak için mahkemededir. Evliliğinin yıkılmasıyla bütün hayatını kaybedeceğini düşünen Orhan ise elindeki tüm kozları kullanmaya kararlıdır.
Nisan evden gittiğinden beri Ali'nin kontrolünü de elinden kaçıran Orhan, bu duruma bir son vermek ister. Ali'yi karısından ve oğlundan uzak tutmak için her şeyi göze alacaktır. Ama Orhan'ın hamlesi, Nisan'la Ali arasındaki karşı konulmaz çekime engel olmaya yetmez. Üstelik Ali, artık oğluna eskisinden daha da yakındır.

Orhan'ın evliliğini kurtarma çabası, onun büyük sırrından habersiz olan Serra'yı derinden yaralar. Bu aşkın getirdiği acıya daha fazla katlanamayacağına karar verir.

Öte yandan Mehmet, mühim bir tanışma için sevgilisini köşke getirir. Ama hesapta olmayan bir karşılaşma, Güneş'in gergin anlar yaşamasına neden olacaktır.

Orhan, mahkemede durumu kendi lehine çevirmeyi başarır. Fakat son anda gerçekleşen bir müdahale yalnız onu şaşırtmakla kalmaz, köşkte felaketle sonuçlanabilecek olaylara yol açar.


03 Aralık 2007 Pazartesi Saat : 22.00

alıntıdır
 
NİSAN'IN BIÇAK SIRTI KARARI

Orhan amacına ulaşmıştır. Nisan, gerçeği Orhan'dan duyunca altüst olur. Ali'ye olan güvenini kaybeder. Onun, sırf Murat'ı elinden almak için kendisine yaklaştığına inanır. Artık hem oğlunu hem kendini korumak için Ali'den uzaklaşacaktır.
Sonunda Ali'den kurtulmayı başaran Orhan, Nisan'ı köşke döndürmeye çalışır. En güçlü kozu da Murat'ın tehlikede olduğuna onu inandırmaktır. Ali ise pişmanlık ve çaresizlik içindedir. Ne yaparsa yapsın Nisan'a kendini anlatamaz. Bir yandan da Selin'in babasıyla uğraşmaktadır. Üstelik Selin'nin ortadan kaybolması, Ali'yi de endişelendirmeye başlamıştır.
Bu arada Selim Reşat'ın evlenmekten vazgeçmesi, Gönül'ü derinden yaralamıştır. Hemen köşkten ayrılır. Ama çok geçmeden, tesadüfen bulacağı bir şey Selim Reşat'ı da şaşırtacak bir karar vermesine yol açacaktır.
Kendini aldatılmış hisseden ve oğlu elinden gidecek korkusuyla daha fazla yaşayamayacağını anlayan Nisan, önemli bir karar verir. Ama onun bilmediği, Ali'nin de bir planı olduğudur.


17 Aralık 2007 Pazartesi Saat: 22.00

alıntıdır
 
tek kelimeyle HARİKA!a.s uzun zamandır bu kadar etkileyici dizi yoktu televiztonda izlemeye değer bi şey var artık yaprak dökümünü de unutmamak lazım tabiii:smiley-cool:
 
Ali bir kez daha hapistedir. Karakolda Ali’yi kurtaracak olan ifadeyi vermeyen Nisan ise vicdan azabı çekmektedir.
Geçici de olsa Ali’den kurtulduğunu düşünen Orhan, bütün enerjisini Nisan ve Murat’ı eve döndürmek için harcar. Hayat ona yardım eden fırsatlar da yaratmaktadır. Ancak bu arada kapısını çalan, aklından bile geçmeyecek başka biri olacaktır.
Selim Reşat ile Gönül’ün nikah hazırlıkları sürerken hiç beklenmedik davetsiz bir misafir çıkagelir. Birdenbire köşkün bütün havasını değiştiren misafirin varlığı en çok da Mehmet’in hayatını etkileyecektir. Ancak bunu henüz kimse bilmemektedir.
Var gücüyle abisini çıkartmaya uğraşan ve bunun için her yolu deneyen Güneş’in karşısına dikilen engel ise hiç de uzaklarda değildir.
Orhan, tam her şeyi yoluna koyduğunu sanırken gelen bir telefon, asıl kâbusun şimdi başladığını haber verir. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.


07 Ocak 2008 Pazartesi Saat : 22.15

alıntıdır
 
Orhan, şantaj telefonundan sonra soluğu Ali’nin yanında alır. İki adam arasında bir tartışma yaşanır. Murat’ın köşkte olmaktan duyduğu mutluluğa rağmen, Nisan artık evine dönmeye hazırdır. Ama Orhan bu kez başındaki belayı saklamaz. Belki de ömründe ilk defa korkularını Nisan’la paylaşır. Bu tanımadıkları düşmana karşı yan yana durmaktan başka çareleri yoktur. Ama Orhan’ın aksine, Nisan bir an bile Ali’den şüphelenmez. Bu da Ali’ye bir adım atması için cesaret verir.
Bu arada yıllar sonra aniden çıkıp gelen anne, başta Mehmet olmak üzere bütün ailenin huzurunu kaçırmıştır. Selim Reşat’ın, Gönül’le evleneceğini de öğrendikten sonra dikenlerini göstermekten kendini alamaz. Asıl niyetinin ne olduğu ise çok geçmeden anlaşılacaktır.
Evdeki ortamdan iyice bunalan Mehmet, sevgilisiyle daha rahat vakit geçirebilmenin yollarını aramaktadır. Ancak bu amaçla yaptığı teklif, Güneş’i hem şaşırtacak hem de hayal kırıklığına uğratacaktır.
Polise gitmeye asla yanaşmayan Orhan’ın başı iyice derttedir. Şantajcıya boyun eğerek isteğini yerine getirir. Ancak takip edildiğinden habersizdir.


21 Ocak 2008 Pazartesi Saat :22.00

alıntıdır
 
Harika bir dizi gerçekten, Nejat işler süper... Hayatımda izlediğim istisnasız en kaliteli dizi, o rol yapma yeteneğinden yoksun mimiksiz aptal aptal oyuncuların olmadığı, konusu da çok başarılı bi dizi. Hele o Funda Arar'ın söylediği YANYANA şarkısı... Çoookkk duygusal...
 
Mehmet perişan, Güneş endişeli

Konuşmayı reddettiği annesinin feci ölümü, Mehmet’i perişan eder. Kazanın şoku ve suçluluk duygusuyla başa çıkamaz. Belki de aynı sonu kendisine hazırlayacak şekilde yaşamaya başlar. Bundan en fazla etkilenen de Güneş olur.
Ölüm haberi köşke bomba gibi düşer. Mehmet’in hali bütün ailenin içini parçalarken Selim Reşat’ın oğullarından yıllardır gizlediği bir gerçek, Orhan’ı derinden sarsar. Art arda gelen olaylar nedeniyle köşkten ayrılamayan Nisan içinse artık gitme vakti gelmiştir.
Murat futbol maçına Orhan’ı çağırdığından beri Ali yıkılmış gibidir. Ne yaparsa yapsın oğlunun gözünde baba olamayacağını, onun Orhan’a duyduğu sevginin önüne geçemeyeceğini düşünmektedir. Zaten Nisan’ı da kaybetmiştir. Çaresizlik içinde aklına geleni yapmaya karar verir. Ama kapısına kadar gelen güzel bir sürpriz, onu bu kararından vazgeçirmeye yetecektir.


04 Şubat 2008 Pazartesi saat: 22.015

alıntıdır
 
Orhan, şantajcı ile yüz yüze


Orhan artık her şeyi göze almıştır. Ucunda ölüm de olsa tehlikeye atılmaktan çekinmez. Şantajcının verdiği adrese bu kez silahlı gider. Hayatını kâbusa çevirenin kim olduğunu öğrenmeye kararlıdır. Gördükleri karşısında dehşete kapılır. Düşmanının bu kadar yakınında olduğu aklından bile geçmemiştir. Ama biraz sonra olacaklar, asıl belanın yeni gelmekte olduğunun habercisidir.
Köşkün ağırlığından kurtulmak, üstelik Ali’nin yanında olmak Nisan’a iyi gelmiştir. Ama Orhan için endişelenmektedir. Murat da yeni hayatından memnundur. Rana Sultan için ise Cankurtaran’a alışmak hiç kolay değildir.
Oğluyla bolca vakit geçirmeye başlayan Ali, artık Murat’ın ona baba demesini istemektedir. Nisan, Ali’nin acısını gördükçe nasıl bir çıkmazın içinde olduklarını daha iyi anlar. Murat’a gerçeği söylemek, kendi anneliğini reddetmek olacaktır.
Bu arada tam çöküşe geçtiği noktada Orhan’ın karşısına hiç ummadığı bir fırsat çıkar. Dört elle sarıldığı fırsatın, sinsi bir düşman olduğunu bilmemektedir. Üstelik köşkte de bambaşka bir engelle karşılaşacaktır.


18 Şubat 2008 Pazartesi Saat :22.15

alıntıdır
 
merhaba hanımlar,,, akşam yine uykusuz kaldık yaaa, ne olur kanal d yönetimi azıcık erkene alın dizimizi, yok mu Bıçak Sırtı hastaları aramızda hu huuuu kisme yohk muuu ?????? sengözlerimebaksanab
 
Daha hiç bir bölümünü kaçırmadım çok severek ve beyenerek izliyorumm zaten Nejat İşlere bayılıyorum oyunculuğuna karizmasına kaçırmam mümkünmütatlicadiarzu
 
bende öyleyim canım yaa, hastası oldum bu dizinin, tüm dizilere tek geçerim:dance:
 
merhaba hanımlar,,, akşam yine uykusuz kaldık yaaa, ne olur kanal d yönetimi azıcık erkene alın dizimizi, yok mu Bıçak Sırtı hastaları aramızda hu huuuu kisme yohk muuu ?????? sengözlerimebaksanab

olmaz mı ben de varım bende çok severek izliyorum.çok kaliteli birdizi olayları sündürmüyolar pat diye gerçekleşiyor olaylar bu yönüyle diger dizilerden çok farklı.
 
evet kızlar haklısınız da,bu orhanın ikide bir aliye silah çekmesine sinir olmaya başladım kardeşim ben yaa,Çok üzgünüm çoookne bu bolee,ama ali osilahı dolaba kitledi ya,kesın basına bi i gelicek o silahtan onayasakkelime
 
ay ben bayılıyorum bu diziye kıslar.aynen orhana gıcık olmaya başladım,zaten bu diziyi konusundan çok nejat işler için izliyorum.bayılıyom bu adama yaa
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…