Bıçak Sırtı - Kanal D

(( dizimiz bu pazartesi 28/04 te sonmuş yaa,ama ama ben çok seviyorduuummmmmmmmm :.........(((((((

Evet ya bugün son, pazartesinin en iyi yönü bu diziydi, iyice zevksiz olacak artık pazartesileri...

bütün bi hafta bıçak sırtını bekliyordum tv de öyle kalitesiz yapımlar arasında hemen bu dizinin bitirilmesi çok acı güya reyting almıyormuş gerçekten güzel ve de asil bi diziydi sonkez hüzünlü gözlerle dün akşam seyrettim ve BİTTİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ..................

bitmesine çok üzülmedim açıkcası saçmalstıydı zaten izlemiyordum napalım dünyanın sonumu bittiyse bitmiştirrrrrrrrrr

Ne yazarsak yazalım Burada bir paylaşım yapıyoruz sana göre boş olan başkasına göre olmayabilir.
rahatsız oluyorsan böyle konuları okumazsın olur biter bir gün memleket meselesini yazarız bir gün siyasi bir gün dizi...
keyfimiz bilir sengözlerimebaksanab

bıçak sırtının şansızlığı köprüyle aynı saatlere denk gelmesiydi bence yoksa gayet kaliteli bir yapımdı....

biteceği zaten baştan belliydi tüm oyuncular demişti biticek diye...bu dizi sadece fikret kuşkan nejat işler ve mehmet günsur beraber oynasınlar diyeydi...bence fazla uzatmadan bitirdiler güzelde oldu...bu arada nejat işler yeni reklam filminde oynıycakmış nejat işler hayranlarına söyliyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…